Arkadaşlar alakasız bölümler ve sıralamalar farkındayım asıl hedefim psikolojiyle işe başlamıştım ama ybs de fikrimi çelmeye başladı sadece çekincem var bölüme ve zorluğuna dair bilgisi olan varsa ve paylaşırsanız çok memnun olurum
Bende sene başında ikisi arasında kalmıştım şuan ybs yazıyorum listeme açıkçası kendi kendine karar vermen lazım.
Zorluk olarak bence ybs psikolojiye göre daha zor iş imkanı olarak psikoloji bir çok farklı alanda çalışabiliyor doğru ama benim görüştüğüm mezunlar sürekli uzak dur kliniklik acmazsan aç kalırsın gibi cümleler kuruyor YBS ise daha yeni bir alan iş garanti demek mi bu hayır ama ileride çok daha değerli bir hâl alacağını düşünüyorum.
Ben özel üniversite tutturabildim gidip universite ile görüşebilirsin mesela yada mezunlar ile konuşabilirsin.
Yeditepe ybs olarak bayağı iyi diye duymuştum ben olsam tercihimi ondan yana kullanırım
Teşekkür ederim görüşünüz için ybsye dair korkum özel üniversitede sınıf tekrarına ihtimal veremeyecek olmam birazda ybs için cesaret lazım güzel fikriniz işin tekrar teşekkür ederim belki karşılaşırız bir gün meslektaş olarak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme