Yemek önerisi

-
-
Izgaraya yönel kalitesiz beslenme
-
Tepsi kebabı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nyanko SenseiIzgaraya yönel kalitesiz beslenme
Hoş geldin arkadaşım teşekkür ederim nasılsın
Ne tür ı ızgara olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B
Bu mesaj silindi.Hoş geldin arkadaşım Teşekkürler sen ne yedinki öğle yemeği olarak
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenTepsi kebabı
Hoş geldin arkadaşım sağolasın
Tepsi kebabı içinde neler var
quote:
Orijinalden alıntı: ankarali0606x
Bu mesaj silindi.Hoş geldin kanka arkadaşım sen ne seviyorsun
Kaliteli pişirilmiş balık(büyük olanlarından) kaliteli büryan,kaliteli içli köfte ve adını hatırlayamadığım etli patlıcan yemeği(öğrenirsem pmden söylerim)
İşi bilen yerlerden sushi çeşitleri
Tema olarak et+sezbeli ya da akdeniz yemekleri tercih ediniz.Pişirme yönetimi olarak buğulama.Etin en iyi pişirme yönetimlerinden birisi ise sous videdır.Makarna yiyecekseniz ben denemedim ama italyan tarzı az pişmiş makarna yiyin(yanında fesleğen ya da köri sosuyla birlikte)
Tatlı olarak da tiramusu ve kazandibi gibi sütlü tatılılar.Şerbetli tatlılar bayıcı ve overrated
Börek çeşitleri olarak küt böreği ve kıymalı saray böreği.Su böreği çok iyi değilse uzak durun.Şahsen beyaz peynirin ekşi adını çok baskın dolayısıyla bayıcı buluyorum.Herhangi bir kontrastı yok
Salata ve pizzada çok mısırdan kaçının.Sıcak şeyleri domatesle yemeyin.Hatta genel olarak cheri domates hariç domates yemeyin
Ayrıca zeytinli açma ve patatesli poğaça lakin zeytinleri öğütülmemiş olacak
Mümkün poğaçanın hamuruna dikkat edin,margarin kullanan her yeri kara listeye alın.Çok kıtır kıtır ya da çok taş gibi olmamalı,ağızda erimeli
Son genel tavsiye olarak eğer arabanız ve yeterli tutkunuz varsa yerel tatları soruşturun,gastronomik değeri olan özel yerlerden alışverisinizi yapınız
Eğer marketten balık alacaksan yapılan hilelere karşı uyanık olman lazım.Bununla ilgili videoyla karşılaşmıştım bulursam atarım
Dışarıdan söylenen ev yemeklerinde ıspanağın ve fasulyenin kalitesine çok dikkat edin.Fasulye fazla salçalı,ıspanak fazla pirinçli olmamalı.Bununla irtibatlı olarak temaları kontrast şekilde ayarlayın.Atıyorum ıspanağın yanında sütlaç yemeyin
İçecek olarak ise meyve pek sevmediğim için çok fazla öneri yapamayacağım ama kabaca öğütülmüş tüm meyve sularından uzak durun
Zira piyasadaki limonatalar ve ayranların çoğu çok kötü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 28 Eylül 2020; 16:19:42 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: trplayerHoş geldin arkadaşım sağolasın
Tepsi kebabı içinde neler var
Alıntıları GösterDana veya kuzu karşık kıymadan yapılıyor,tepsiye yatırılıyor üstüne domates biber isteğe göre patetes falan atıp fırına sürülüyor
-
Afiyet olsun hocam nasılsınız hayat nasıl gidiyor?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sushi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tavuk döner
Günlerdir canım çekiyor
-
Konuya yazdığım bir mesaj yüzünden az önce uyarı aldım.
-
Pilav söyle hocam sen seviyordun
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionKaliteli pişirilmiş balık(büyük olanlarından) kaliteli büryan,kaliteli içli köfte ve adını hatırlayamadığım etli patlıcan yemeği(öğrenirsem pmden söylerim)
İşi bilen yerlerden sushi çeşitleri
Tema olarak et+sezbeli ya da akdeniz yemekleri tercih ediniz.Pişirme yönetimi olarak buğulama.Etin en iyi pişirme yönetimlerinden birisi ise sous videdır.Makarna yiyecekseniz ben denemedim ama italyan tarzı az pişmiş makarna yiyin(yanında fesleğen ya da köri sosuyla birlikte)
Tatlı olarak da tiramusu ve kazandibi gibi sütlü tatılılar.Şerbetli tatlılar bayıcı ve overrated
Börek çeşitleri olarak küt böreği ve kıymalı saray böreği.Su böreği çok iyi değilse uzak durun.Şahsen beyaz peynirin ekşi adını çok baskın dolayısıyla bayıcı buluyorum.Herhangi bir kontrastı yok
Salata ve pizzada çok mısırdan kaçının.Sıcak şeyleri domatesle yemeyin.Hatta genel olarak cheri domates hariç domates yemeyin
Ayrıca zeytinli açma ve patatesli poğaça lakin zeytinleri öğütülmemiş olacak
Mümkün poğaçanın hamuruna dikkat edin,margarin kullanan her yeri kara listeye alın.Çok kıtır kıtır ya da çok taş gibi olmamalı,ağızda erimeli
Son genel tavsiye olarak eğer arabanız ve yeterli tutkunuz varsa yerel tatları soruşturun,gastronomik değeri olan özel yerlerden alışverisinizi yapınız
Eğer marketten balık alacaksan yapılan hilelere karşı uyanık olman lazım.Bununla ilgili videoyla karşılaşmıştım bulursam atarım
Dışarıdan söylenen ev yemeklerinde ıspanağın ve fasulyenin kalitesine çok dikkat edin.Fasulye fazla salçalı,ıspanak fazla pirinçli olmamalı.Bununla irtibatlı olarak temaları kontrast şekilde ayarlayın.Atıyorum ıspanağın yanında sütlaç yemeyin
İçecek olarak ise meyve pek sevmediğim için çok fazla öneri yapamayacağım ama kabaca öğütülmüş tüm meyve sularından uzak durun
Zira piyasadaki limonatalar ve ayranların çoğu çok kötü
Hoş geldin arkadaşım teşekkür ederim liste iyiymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenDana veya kuzu karşık kıymadan yapılıyor,tepsiye yatırılıyor üstüne domates biber isteğe göre patetes falan atıp fırına sürülüyor
Alıntıları GösterAnladım arkadaşım çokmu yağlı oluyor bu yemek
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7
Afiyet olsun hocam nasılsınız hayat nasıl gidiyor?Hoş geldin arkadaşım teşekkür ederim AllahaŞükür iyiyim diyim Sen nasılsın
Seni gördüğüme mutlu oldum arkadaşım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- hicri 1340 miladi kaçtır
- kuzenle sevişmek
- travazol krem kaşıntıya iyi gelir mi
- zıplayınca diş ağrısı
- gözlükte odak noktası hatası nasıl anlaşılır
- huawei boykot mu
- dc açıldı mı
- 5g nedir zararları
- google çizim yap
- moonwalker ayakkabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X