Sizinde yemek tarifi paylaşmak veya yazmak gibi bir hobiniz var ise, bu hobinizi kazanca dönüştürmeniz mümkün. Sizi tarif dünyasının fenomeni yapabilecek alt yapıya sahip tarifalpisir.com sitesi ile bu mümkün. Kazanç sağlamak için siteye üye olup 5 tarif paylaşmanı ve ardından site yönetimi ile iletişime geçerek, kazanç sağlamak isteyen üyelerimiz için hazırlanmış olan kazanç ekitabınızı talep edin. E-kitabın içeriğinde baştan sona nasıl tarifalpisir.com sitesi kazanç sağlayabilceğiniz anlatılmaktadır. Kazançta sınır olmayıp bu kazanç tamamen sizin olacak ve tarifalpisir.com sitemizin sizin kazancınız ile alakası olmayacaktır. Burada sitemizi kullanmanız bizim için yeterlidir. Şimdi sizde üye olup kazanmaya başlamak için sitemizi ziyaret ediniz... TIKLAYIN ve Üye Olun...
Direk yemek yapıp belli yerlerde paylaşarak bi kitle oluşturup bunu sağlamak zor ve uzun bi süreç. Fakat bazı dönemsel yarışmalarla bişeyler elde etmek mümkün. Misal Home&cooktv diye bir site var ramazan ayı boyunca paylaşacağınız tarifle yarışmaya katılıp hediye kazanmanızı sağlıyor. Şahsen bir kaç tarifle şansımı denedim :))
quote:
Orijinalden alıntı: cerening
Direk yemek yapıp belli yerlerde paylaşarak bi kitle oluşturup bunu sağlamak zor ve uzun bi süreç. Fakat bazı dönemsel yarışmalarla bişeyler elde etmek mümkün. Misal Home&cooktv diye bir site var ramazan ayı boyunca paylaşacağınız tarifle yarışmaya katılıp hediye kazanmanızı sağlıyor. Şahsen bir kaç tarifle şansımı denedim :))
Aynen ben de Home & Cook Tv ramazan yarışmasına kendi tariflerimden bir kaçını gönderdim. Çok güzel hediyeler var. Umarım birşey kazanırım :)