Bildirim
yemek yapmayı biliyormusunuz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her birini büyük bir beceriyle yaparım.. -
Bütün yemekleri yapmayı bilirim.Birazdan size İtalyan usulü köri soslu kremalı tavuk tarifi vermeyi düşünüyordum -
oooo yapılmaz mı. öğrenci milleti bilirsiniz herzamn actır. pilav . mercimek(herturu) kuru fasulye. ıspanak, karnıbahar. papates ve yumurtanın tum turevleri. sutlac. yas pasta,,, ooodeli yaparım, ama yapmayı sevmediğim iki sey var hazır corba ve makarnaquote:
Orijinalden alıntı: james_earl_cash
her birini büyük bir beceriyle yaparım..
-
bir kızla sohbet ettiğiniz zaman yemek yapmasını biliyomu diye sorun eminim tüm internet kızları bilmiyordurquote:
Orijinalden alıntı: Izlem
Bütün yemekleri yapmayı bilirim.Birazdan size İtalyan usulü köri soslu kremalı tavuk tarifi vermeyi düşünüyordum -
yok ben bilmem yemek yapmayi. öğrenmek için de çaba sarfetmedim ama bundan gurur duymuyorum öğrenmek lazim..quote:
Orijinalden alıntı: Rain
bir kızla sohbet ettiğiniz zaman yemek yapmasını biliyomu diye sorun eminim tüm internet kızları bilmiyordur
Alıntıları Göster
şu espirileri ben harciyim de boşa dökülmesin mesajlar:
çok iyi yumurta kirarim..
yok yapmasini bilmeem ama yemesini iyi bilirim -
Çok iyi sahanda yumurta yaparım , hazır çorbayı da iyi yaptığımı söylerler ... makarnam da fena değildir... bir kere pirinç pilavı denemem oldu , onda da şehriyeleri yaktım ... iyisi mi uzak durayım dedim.quote:
bir kere yumurta yapmıştım o da kabuklu olmuştu.. zten şuan yemek yapmama gerk yok. 16 yaşındayım ve ailemin yanındayım.. üniveriste gelsin bakarız..quote:
bir kızla sohbet ettiğiniz zaman yemek yapmasını biliyomu diye sorun eminim tüm internet kızları bilmiyordur
Alıntıları Göster
-
Ben bir erkek olarak bu işten çok zevk alırım çok güzel kızartma ve et yemekleri yaparım..quote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
bir kere yumurta yapmıştım o da kabuklu olmuştu.. zten şuan yemek yapmama gerk yok. 16 yaşındayım ve ailemin yanındayım.. üniveriste gelsin bakarız..
Alıntıları Göster
acıktım
-
Çok yanlış..Nasıl bu kadar eminsin anlamadım?quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Rain
-
mantı açarımquote:
Çok yanlış..Nasıl bu kadar eminsin anlamadım?
quote:
Alıntıları Göster
-
izlem avatarın güzelmiş bir bayan için...quote:
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
kızdım böyle düşünmene.. genelleme yapma.. bende bir internet kızıyım internetsiz yapamam. tatlı bir alışkanlık..
ama mutfağa girersem kimse elime su dökemez
herşey yerinde güzel yani..
-
• Çorbalarquote:
quote:
Alıntıları Göster
• Deniz Ürünleri
• Et Yemekleri
• Hamur İşleri ve Ekmekler
• Hoşaflar ve Şerbetler
• Köfte Yemekleri
• Pilavlar
• Sakatat Yemekleri
• Salatalar, Mezeler
• Sebze Yemekleri
• Tatlılar
bunları yapan bir bayan varmı acaba tanışmak isterdim
-
Sağol van_hoijdonk..Bundan önceki avatar için çok tepki aldım..Anca bunu buldumquote:
izlem avatarın güzelmiş bir bayan için...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Eski avatarı daha güzeldi.
-
bir de şey vardir.. hemen tüm kadinlar iyi yemek yaptiğini düşünür. hatta bir kadina yaptiği yemeğin berbat olduğunu söylerseniz, bu konuda ne kadar hassas olduklarini tartma firsati bulursunuz... ha bu tam olarak firsat midir? bilememquote:
Orijinalden alıntı: james_earl_cashquote:
kızdım böyle düşünmene.. genelleme yapma.. bende bir internet kızıyım internetsiz yapamam. tatlı bir alışkanlık..
ama mutfağa girersem kimse elime su dökemez
herşey yerinde güzel yani..
Alıntıları Göster
-
Ohh, bir bulgur pilavı aparım parmaklarınızı yersiniz. Bir hafta evde yalnız kalınca baktım olmuyor hep yumurta hep makarna açtım yemek tarifleri kitabını oradan bi bulgur pilavı yapayım dedim. İlk yapışımda berbat oldu ama yılmadım. İnat ettim öğrendim yapmasını. Artık yalnız kaldım mı hep aynı şeyleri yemiyorum. Bir gün makarna bir gün pilav yiyorum.quote:
quote:
Alıntıları Göster
-
çok şey istiyosun sende yani..quote:
Orijinalden alıntı: de boy
• Çorbalar
• Deniz Ürünleri
• Et Yemekleri
• Hamur İşleri ve Ekmekler
• Hoşaflar ve Şerbetler
• Köfte Yemekleri
• Pilavlar
• Sakatat Yemekleri
• Salatalar, Mezeler
• Sebze Yemekleri
• Tatlılar
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: rebel_rude boy
� Çorbalar
� Deniz Ürünleri
� Et Yemekleri
� Hamur İşleri ve Ekmekler
� Hoşaflar ve Şerbetler
� Köfte Yemekleri
� Pilavlar
� Sakatat Yemekleri
� Salatalar, Mezeler
� Sebze Yemekleri
� Tatlılar
-
quote:
Sağol van_hoijdonk..Bundan önceki avatar için çok tepki aldım..Anca bunu buldum
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Izlem
Sağol van_hoijdonk..Bundan önceki avatar için çok tepki aldım..Anca bunu buldum
quote:
önceki avatra neydi???
Benzer içerikler
- kutusu açılmış elektronik ürün iadesi
- apartmandan kedi uzaklaştırma
- helly hansen
- türbeye gidenlerin yorumları
- peluş mont tüy döküyor ne yapmalıyım
- exxen de neler var
- para sayma makinesi bim
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X