Şimdi Ara

Yemeklerden 30 kalori düşüren tabak üretildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemeklerden 30 kalori düşüren tabak üretildi

Tayland'ın güneydoğu Asya'daki ikinci en yüksek obezite oranına sahip ülke olmasının en büyük nedeni şüphesiz ki yağlı yemeklerin çoğunlukta olduğu lezzetli mutfağı. Tayland'daki insanların yedikleri yiyecekleri değiştirmesi pek mümkün görünmediğinden Tayland Sağlığı Tanıtım Vakfı ve BBDO Bangkok onların tükettikleri kalori miktarını azaltmak için bir mücadele verdi ve böylece "AbsorbPlate" doğmuş oldu.

Ayrıca Bkz.GPS'e güvendi otomobiliyle buz gibi mavi sulara gömüldü
    Tabak tasarımı sünger yüzeyinden esinlenerek oluşturulmuş durumda. Üzerinde yüzlerce küçük delik var ve bu da insanların yağdan olabildiğince uzak şekilde beslenmelerini sağlıyor. Çünkü bu delikler yemeklerdeki yağın alt tarafa süzülüp emilmesine izin veriyor. Yayınlanan tanıtım videosunda AbsorbPlate'in yaklaşık 7 ml yağı ya da ortalama 30 kaloriyi emdiği iddia ediliyor. Aşağıda yer alan video aracılığıyla ürün için hazırlanan reklam filmini izleyebilirsiniz.

• Yediğin yemeğe göre değişik. Çok yağlı yemek yapanlar için güzel düşünülmüş.

• Güzelmiş tatlıların çoğunda işe yaramayacak orası kesin.

• EEE? Ben tereyağını mantının üstüne koyuyordum. Şimdi altına mı koymam gerekecek?

• ters pskoloji mantigiyla tabak zaten kaloriyi cekiyo diyip bi kepce daha fazla yicekler..

Patlar bu patlar

• Çok güzel düşünülmüş :)

• Vitamini orada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekmeğimizi banmamıza engel olacak mı ?

• Biz de kızartmaların altına peçete koyuyoruz çok da yeni bir fikir değil

• ya da sadece daha küçük tabakla yiyebilirsiniz

• Tabağı da yerler

• Böyle haberler innovatif bi ürün diye atfedip cımbızla mı seçiliyor bilmiyorum ama yerini doldurabilecek milyon tane vay anasını neler oluyo dedirtecek şey varken aşırı gereksiz gibi geliyob bana.

Adamlar fast foodun dibine vurmuşlar zaten, istersen onu delikli yap bütün sıvılar aksın gitsin neye yarayacak? Hükümet olarak rahatsızsan kullanılabilecek şekere kısıtlama getirirsin o kadar.

• Zeki Müren de bizi görecek mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çok iyi düşünülmüş

• Diğer değişkenlerin sabit olduğunu düşünürsek günde 30 kkal az tüketen birisi 4.3 gr yağ dokusu kaybeder. Ayda 128 gr, yılda da yaklaşık 1.5 kg yapar diye düşünüyorum.

• üç beyazdan, fazla uykudan, çok yemekten ( azar azar 6 öğün) uzak dur. Kilo alıyormusun o zaman. Tarlada, tarımda çalışanlardan şişmanları göremiyorum.
    Numunelik arada bir çıksada.
    Sürekli pirinç yemeği, prinç ekmeği yersen obez olmaman mümkün mü?
    İşyerine gelen singapurlu mühendisler tığ gibiydi. Saatte bir 5 dk lık egzersiz ve malum üç beyazdan uzak yemekle sağlıklı yaşıyorlardı.

• bazı arkadaslar haberi gereksiz bulmuşlar ama benim için yorumlar bile yeterince fazla :D

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Biraz spor biraz yendiğine içtiğine dikkat yeter yahu su içsem kilo alıyorum diyenler yokmu

aklımdan geçenleri yazmışsın. yediğine biraz dikkat, az da olsa spor lazım.

• Yemeklerden 30 kalori düşüren tabak üretildi
  • bence de iyi düşünülmüş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.