. |
YEMEKSEPETİ BANABİ 20TL TANIMLAMIŞ HESAPLARA Bİ KONTROL EDİN
-
-
Yeni hesap mı acaba, ben de yok? -
Var da kullanmıyorum artıyor sonra çünkü -
gelmemiş
-
En son 3 ay önce sipariş vermişim. Arkadaşın dediği gibi daha önce 15tl ile gönlümü çalmaya çalışmıştı :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: ValarMorqhulishEn son 3 ay önce sipariş vermişim. Arkadaşın dediği gibi daha önce 15tl ile gönlümü çalmaya çalışmıştı :D
geçen 15 i kullanmadım bana da 20 vermiş bu sefer
-
altlimiti geçmek yok mu bana da geliyor da bu sipariş limiti yüzünden bakmıyorum
-
Haftalardır duruyor almıyorum,o kadar şartı varki,piyasa ile aynı fiyata anca geliyor.Eskisi gibi değil.
Getir bin kat daha avantajlı kampanyalar yapıyor sürekli ondan alışveriş yapıyorum.Yemeksepetinin suyu ısınmaya başladı bu kafayla.
-
Dün çocuğa Beeo bal aldım, Beeo kampanyası ile birleştirilerek. Bugün diğer hesapta da aynı kupondan görünce 1 tane daha alayım dedim, şimdi iki kampanyayı birleştirmiyor. Hani tüm kampanyalar birlikte kullanılabiliyordu? Başka bir ürün almayı da düşünmüyorum çünkü hiçbir anlamı olmuyor. Migrostan 25/10 la almak varken, yüksek fiyatlı ürünleri kuponla piyasa fiyatına almanın faydası kalmıyor. Yukarıdaki arkadaşın da yazdığı gibi Getir çok daha iyi fiyat ve kuponlar veriyor. -
20'yi kullanmayınca hafta sonu 25 tl veriyo genelde. hafta sonu %50 indirim, sepetinze özel bedava vs kampanyaları da oluyo. tavsiyem öyle değerlendirin.
-
kuponu kullanıyorsun tekrar 25e tamamla diyor. avantajlı değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X