Şimdi Ara

Yemeksepeti dükkan yorumlarını gizliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en az 10 senedir yemeksepeti üyesiyim birkaç dükkan çok canımı sıktı 1 yıldız verip yorum yaptım.

kaç gün oldu yorumlarım gözükmüyor. büyük ihtimalle incelemeye aldılar ancak müsade etmediler.

yorumlar genelde şöyle: "soğansız istemişsim soğanı doldurmuşlar" tarzında. yani hakaret vs yok.

canlı desteğe bağlanmak da imkansız. yeni sipariş vermeniz gerekiyor yoksa canlı destekle görüşemiyorsunuz.

rezilsin yemeksepeti

• artık tüm firmalar yapıyor buraya bile konu açmıştım, hepsiburada dolandırıcılığı diye, amazon dolandırıcılığı diye ayrı ayrı konular, konu içeriği tamamen bu platformların 1 yıldız yorumları yayınlamaması idi, bende savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı bildirerek şikayet var'a konu açınca bir anda 50 tane mail geldi, tüm yorumlarınız yayınlandı diye sonra beni arayıp yayınladık efendim dediler taa 2015 yorumlarım bile yayınlandı. düşünün bu nitelikli dolandırıcılıktır bunu belirterek suç duyurusunda bulunacağımı söyledim diye oldu ama bir seferlik yaptılar savcılık bunları mercek altına alsa büyük cezalar keser ama kim uğraşacak demi

• Pek çok kişi 4-5 yıldız verip kötü yorum yapıyor yorum gözüksün diye.

• Bir keresinde yemeğin içinden plastik parça çıktı 1yıldız şikayetimi dile getirdim yayınlamamışlardı
  • Sadece YS değil tüm online yemek sipariş platformları kötü yorumların büyük kısmını siliyor. Detaylı ve hakaret içermeyen yorumlarımı yazıp 2-3 yıldız verdiğim yorumlarımın hemen hemen hiç birisi yayınlanmıyor. Ben artık puanlara ve yorumlara bakmıyorum.

• Öğrencilik zamanımda çok yoğun kullanırdım yemeksepetini. Şimdilerde bakıyorum siteyi değiştirmişler, adres yazıyorsun olmuyor, konum bul diyorsun bulmuyor falan. Saçma sapan bir şey olmuş yani. Önceden çok kullanışlıydı, uygulamayı kullanmadan mobilden girip 2 dakikada siparişi verip çıkıyordum. Muhtarlık yarışı falan vardı, bir kaç kez muhtar olmuşluğum da var benim. Yoğun kullanıyordum yani. Ama şu an çöp. Hem site çöp, hem fiyatlar aşşşırı aşşırı uçuk. Kaşarlı dümdüz tost 125 lira. Ne var bu kaşarın içinde altın tozu mu?  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.