Şimdi Ara

Yeminimle ilgili zorlanıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Direk konuya giriyorum 1 ay masturbasyon yapmayacağıma dair yemin ettim. 16-17 gün oldu ve zor durumdayım normal fotoğraflara bakarken özel bölgelere bakmalar, yolda yürürken göz zinası, durduk yere masturbasyon isteği yoğunlaşmış durumda rüyalanamıyorumda zor durumdayım yemini mi bozabilir miyim bozarsam ne yapmam gerekir veya kalan 15-16 gün için bu duyguları bastıracak bir şeyler yapabilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazen elde olmuyor çünkü hayvansal gıdalar aşırı derecede tetikliyor bu olayı.Boş durma sürekli seni meşgul edicek şeylerle uğraş.Yani nefsine hakim olmak zor iş Allah kolaylık versin.

• Haklısın sanırım yurtta kalıyorum ve günün 3 öğününü dışardan yemek zorunda kalıyorum.

• İçgüdülerini baskılamaya çalışanlar volume: 1423236662535252.s

Azalt ama bırakmaya çalışma. İhtiyaç neticede.

• Ben de oyleydim. Yemin etmekle olmuyor. Tevbe etmek de olmuyor.

Ama birakabildin mi var yaa. Herşeyin düzene giriyor. Kafan daha iyi çalışıyor. Sosyal yaşamın gelişiyor. Gunahsiz geciriyorsun günleri daha ne olsun.

Her yaklastiginda "napiyorum ya ben" de. Al eline telefonu müzik aç. Whatsapptan mesaj at birine. Bişeyler at ağzına.

Hatta begendigin bir kız varsa ona yogunlas. Bu kötü huylarin yerini olmasi gerektiği gibi saf ve temiz duygular alınca bir doyuma ulasiyorsun. Sevgili ol falan demiyorum. Yani en azından dışarıda gerçek insanlarla, hep ulasabilecegin kişilerle vakit gecirirsen kendini çok daha iyi muhafaza etmiş oluyorsun.

Belki tam anlatamamis olabilirim ama Allah yardimcin olsun kardeşim.

• Arkadaşlar mesajlarınızı dikkate alacağım dışarıda arkadaşlarla takılınca kafamı başka yerlere yorunca bir şeylerle uğraşınca aklıma gelmiyor yeminimi bozmayacağım herkese teşekkürler.

• evde bos oturma aklına gelır,ya dısarı cık gez toz,yada pc de tv de bıseyler seyret,oyna ne bılım ,ama bos durma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.