Şimdi Ara

yengeç burcu olanlar şu anki duygularınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 14 temmuz doğumluyum mevsimim başladı bu yağmurlu mevsim gelince çok hüzünlü oluyorum ve rahatlıyorum yengeç burcunun gözünü yiyim çok duygusal ve hassas, bir burç ben erkeğim, genelde bayanların burcu diye biliyorum yengeç burcu herkesin kullandığı değil, değişik şeyler kullanmak ister herkes apaci müziği dinlerken ben tekno trans müzik dinlerim müzikden de anlar bakın
    http://www.youtube.com/watch?v=hnQzgpz36UU&feature=BFa&list=FLslEUTCvDn-yHI-yvQ--idw&lf=autoplay

• uykum var+mıçasım geldi bundan dolayı mıçıp yatıcam

bendeki duygular şu anda bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

uykum var+mıçasım geldi bundan dolayı mıçıp yatıcam

bendeki duygular şu anda bunlar
    Yengeçi bilmem de ikizlerin durumu ciddi doktor
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Black#

Yengeçi bilmem de ikizlerin durumu ciddi doktor

Alıntıları Göster
    Yağmurlu havalarda yarın işin olmayacak ve ertesi günde güzel bir yemek + sigara + pc + yağmurlu hava.

Elleşme lan keyfime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_ben

ben 14 temmuz doğumluyum mevsimim başladı bu yağmurlu mevsim gelince çok hüzünlü oluyorum ve rahatlıyorum yengeç burcunun gözünü yiyim çok duygusal ve hassas, bir burç ben erkeğim, genelde bayanların burcu diye biliyorum yengeç burcu herkesin kullandığı değil, değişik şeyler kullanmak ister herkes apaci müziği dinlerken ben tekno trans müzik dinlerim müzikden de anlar bakın
    http://www.youtube.com/watch?v=hnQzgpz36UU&feature=BFa&list=FLslEUTCvDn-yHI-yvQ--idw&lf=autoplay

şuan canım acayip sex istiyor

• Venüs güneşe girdiği,Jüpiter saçma sapan hareketler yaptığı için yengeç burcundakiler yarın buzdolabına girip Manowar dinlerken halay çekebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSword -- 10 Ekim 2011; 2:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Venüs güneşe girdiği,Jüpiter saçma sapan hareketler yaptığı için yengeç burcundakiler yarın buzdolabına girip Manovar dinlerken halay çekebilirler.

Sign of the hammer ile başladım halaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Venüs güneşe girdiği,Jüpiter saçma sapan hareketler yaptığı için yengeç burcundakiler yarın buzdolabına girip Manovar dinlerken halay çekebilirler.

Sign of the hammer ile başladım halaya

Alıntıları Göster
    Doğum günlerimiz aynı. Bende çok duygusal birisiyimdir aslında. Alternatif rock dinlerim. Klasik müzikten hoşlanırım. Müzik yapmaya ve resim çizmeye bayılırım. Şuan ise bende bir hüzün hissediyorum. Kışı ne kadar çok sevsemde ani değişimler hoşuma gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrioVentus

Doğum günlerimiz aynı. Bende çok duygusal birisiyimdir aslında. Alternatif rock dinlerim. Klasik müzikten hoşlanırım. Müzik yapmaya ve resim çizmeye bayılırım. Şuan ise bende bir hüzün hissediyorum. Kışı ne kadar çok sevsemde ani değişimler hoşuma gitmiyor.

Alıntıları Göster
    14 temmuz değilmi yengeç ee ekimde nasıl başlıyor mevsimin Yengeç Burcu 22 Haziran - 22 Temmuz çoktan geçti aslında

• 17 temmuz ani degisiklikleri asla sevmem ve bu ara baya uzgunum sanirim. Hani yaşama sevincim yok bu ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAGROSs -- 10 Ekim 2011; 2:45:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

17 temmuz ani degisiklikleri asla sevmem ve bu ara baya uzgunum sanirim. Hani yaşama sevincim yok bu ara
    bende yengecim gencler 26 haziran
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

Aynen, 26 Haziran
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Aynen, 26 Haziran

dogum tarihi?
  • quote:

quote:

quote:

Aynen, 26 Haziran

dogum tarihi?

Alıntıları Göster
    Ben de 14 temmuz.

• quote:

quote:

quote:

Aynen, 26 Haziran

dogum tarihi?

89
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen, 26 Haziran

dogum tarihi?

89

kucukmusun bea:(
  • 9 temmuz

Bugun Yari ciplak, cami acip yarim saat yagmuru izledim.yagmurun bana carpmasi,arkadan gelen rammsteinden muzikler of cok haz almistim.sonra yagmurda islanmaya ciktim 1-2 saat felan yurudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Ben de 14 temmuz.

14 temmuzlu başka üyeleri toplayalım! Bizim gibi zekiler bir araya toplanırsa dünyayı ele geçirebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrioVentus

quote:

Ben de 14 temmuz.

14 temmuzlu başka üyeleri toplayalım! Bizim gibi zekiler bir araya toplanırsa dünyayı ele geçirebiliriz.

Alıntıları Göster
    19 temmuz.

Keyfim ne var, ne de yok. Orta şekerli bir ruh hali içindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

quote:

Ben de 14 temmuz.

14 Temmuz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.