Şimdi Ara

Yeni 1.1.4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gelecek hafta amerikadan iphone gelecek.Sanırım yazılımı 1.1.4 olur.

iphone'u elime aldığımda unlock dan sonra yapacağım işlemler,yükleyebileceğim olmazsa olmaz programlar nelerdir?

bunun için yeni bir konu açtım çünkü sıkça sorulan sorular topicinde sorulardan başka birşey yok..

• ama 1.1.4 için bütün işlem adımları adlı bir topic var onu bulabilirdin.
    ama sana tavsiye telefonu iPlus2.0 ile kır
  • neden iplus2 ??
  • herkes farklı bir şey tavsiye edecektir. bence temel alman gereken nokta 4.6 BL'ni düşürmeden telefonu kırmak olmalı. çünkü forumda tartışılanlara bakacak olursak bazı arkadaşlarımızı BL'sini downgrade edenlerin problem yaşayabileceğini söylediğini görüyoruz. 4.6 BL'yi downgrade yapmadan çeşitli ziphone versiyonlarını kullanarak kırabilirsin. ayrıntıları forumda bulabilirsin. DO IT ALL! falan yaparsan ziphone ile downgrade olabilir BL dikkat et.
  • arkadaşım madem o kadar meraksıın arama yapmana bile gerek yok 2 ayrı yönntemle ilgili 2 topic var zaten

apple_store arkdaşım bak ne güzel açıklamış bi bak bakalım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_21517011/tm.htm

sana tavsiye: ziphone 2,5c ile jailbreak ve active yap ziphone2.4 ile de unlock yap böylece bootlaoderın 4.6 olarak kalacak!!!
  • yahu adam bootloader downgrade yapmazsa 1.1.4 firmwareini ancak 1.1.2 nin basebandini kullanabilir ,zira suan elimizdeki secpack ve patchlenen son baseband bu..

baseband ini en yeni olarak kullanmak istiyorsan bootloaderi 3.9 turevlerine dusurmek zorundasin

burda anahtar nokta dusurdugun 3.9 un geri dondurulebilir olmasi... bu da nor flash diskin bir kontrol segmentine bos btye ekleyerek gayet mumkun .. boylece icerik ve kullanim olarak 3.9 bootloader ile diledigin baseband i kullanabilir arti 3.9 da takilmaz gereginde 4.6 ya donus yapabilirsin

ayrintili bilgi icin "3.9 fakeblank" yaz ve dvm et
  • tüm cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.Ama ben yanlış anlattım sanırım.

Unlock ettikten sonra neler yapmalıyızı arıyorum.

Programlar Firmware vs. vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    1
    14 yıl önce açıldı
    1
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.1.4 ile uyumlu olan ve çalışan programların olduğu bir konu açmıştım ararsanız bulabilirsiniz.Şu an içinde bulunduğunuz heyecanı anlayabiliyorum fakat sabır, telefonu elinize aldıktan sonra gerisi geliyor zaten :)
  • arkadaşım kendi deneyimime ve kendime göre konuşuyorum bende iphone umu 1 hafta önce aldım 1.1.4 yazılımı vardı üzerinde ve maalesef ihtiyacım olan çoğu yazılım 1.1.4 de çalışmadı veya sorunlu çalıştı sonra teli restore edip 1.1.1 ve sonra 1.1.2 ye yükselttim şu an 2 tane gereksiz program dışında hatasız ve süper bi şekilde çalışıyor programlar....

Not: Tabiki bu benim şahsi deneyimim vede fikrim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.