Şimdi Ara

Yeni 2.0.3 Patch ve Açıklamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece önemli olabilecek değişiklikleri yazacağım,

- Act Boss'ları artık her zaman rare kalitede item düşürecek.
    - Skeleton King artık "Reset Quest" tuşuyla level 60 karakterler için legendary item düşürmeyecek. Bu bonus Diablo'nun kendisinde aktarıldı. Yani Artık Diablo'dan leg düşecek eğer "Reset Quest" ile Act 4 yaparsanız.
    - Wizard'larda Magic Weapon - Deflection'ına her atakta sadece bir kere proclaması için içsel CD eklendi, ayrıca Familiar için de en fazla saniyede 2 atak olacak şekilde attack oranına içsel CD eklendi.
    - Blacksmith'de artık leg ve set itemlar için 2 tane Fiery Brimstone ve düşük level ürettiğiniz leg ve set itemlar için artık en az 1 demonic essence istenecek.
    - Monk'lar için Item'lara artık yeni bir affix eklendi, +Max Spirit. Bu affix, fist weapon'lar, Spirit Stone'lar ve Combat Stave'ler için geçerli olacak.
    - 2-Elle kullanılan leg item'ların damage'lerinin 1 item legendary silah damage'inde rollaması durumu düzeltildi. (Bu durum sadece yeni düşen leg'ler için geçerli olacaktır.)

Kısaca COTA'ya devam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 12 Mart 2014; 2:12:25 >

• aslinda diablo run yapilabilir....
  • reset quest yaptığımız zaman herhangi bir şey kaybediyor muyuz? ya da bize kazancı nedir?
  • bütün görevler siliniyor act 1 başa dönüyor.
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    sanki oyunu oynamamissin gibi yapiyor.. tbi arti yani, tum oduller filan ona gore veriyor mesela skelaton kingi oldurdugunde, sanki ilkkez olduruyormussun gibi oluyor...

mesela resetledin, sonra diabloyu oldurdun legendary garanti... ama sonra bidaha girdiginde garanti filan olmuyor
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    aslında ben düşünmüyor değilim en baştan bi komple bitirmeyi.. peki avşimentler gidiyor mu? artı, bütün seri mi gidiyor? hell, nightmare zorlukları gerçi bunlar kalmadı ama.. ve bütün karakterlere mi etki ediyor?

çok soru sordum ama resetledikten sonra atıyorum act 4 e gidebiliyor muyuz yoksa gene 3 act ı bitirip te mi gelmek gerekiyor?
    avsimentler kaliyor... hell nightmare filan yok.. yine torment secip oynuyorsun.... act4e girebiliyor muyuz?

ben bir kere resetledim. sadece o act resetleniyor sanarak. sonra act1 den baslayinca bi noluyor yaa dedim:D sonra arkadastan diablo questini acmasini istedim. ve actida. sonrasinda da diabloyu kesince tum questler acildiydi...

bu patchten sonra ne olur bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 12 Mart 2014; 10:07:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    yok ya, ben yapmayayım bunu.. sıfırdan bşlanır da yarın öbür gün şurayı ya da burayı oynayacağım dediğim zaman sıkıcı olan bazı bölümleri tekrardan oynamak yorar beni.. :D

teşekkürler bilgilendirme için de..:)
    ha birde soyle bir olay var... bir karakterinden basladiginda diger karakterlerini etkilemiyor.. yani wizard ile resetledin. sonra gittin demon hunter'i sectin. demon hunterda hepsi acik oluyor. Wizard'da ise sifirlanmis oluyor...
    hmm, bunu da söylediğin iyi oldu..:) belki olabilir.. monk ile sıfırlayıp tekrardan oynayabilirim aslında..
  • Hep aynı yerlere run yapmaktan sıkıldıysanız reset yapmanızı tavsiye ederim, baştan başlayarak görevlerden de bonus xp alarak ilerliyorsunuz...
  • 2h silahların silah hasarlarını arttırıcaz dediler ama forumlarda bakıyom bugün düşen leg droplarında kayda değer yükselmeler yokmuş

http://i.imgur.com/B6ox8FI.png
    weapon dmg değerinin arttırılması lazım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiraykanka -- 12 Mart 2014; 11:11:18 >
  • Oyun nezaman açılacak bu arada
  • arkadaslar oyuna gıremıyorum acaba bakıma mı alındı bılgısı olan varmı oyunda olan arklarım var da
  • bende giremiyorum oyuna patch required yazıyor ama patch felan attıgı yok
  • Giriş sayfasında bakım yapılıyo diye yazıyo arkadaşlar.. 04.00-12.00 arası diye... saat farkıyla bizde 13.00 gibi felan açılır
  • bize göre saat 13:00 da açılacak.
  • açılmadı daha
  • Saat 17.00'a ertelendi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naturalsh

Saat 17.00'a ertelendi..

5 e kadar serverlar kapalımı şimdi ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.