Şimdi Ara

Yeni 2018-2019 Polo MK6 tüm gizli özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
13.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni Polo'da Trendline donanım başta olmak üzere aracın eksikleri var.

Bu eksikler aslında GTi gibi versiyonlarda yok fakat gariban Polo'larında eksikler çok.

benim araç Comfortline fakat alarm yok mesela.

https://forum.donanimhaber.com/16k-indirimle-mk6-polo-aldim-detayli-inceleme--133851527-1

Bilgi kaynağı Ufuk Hocamın kurduğu Polo MK6 Türkiye Facebook kulübü ve İnstagram hesabıdır daha detaylı bilgi ve özellikler için oraya danışabilirsiniz şu an onlardan başka bilen biri yok forumumuzdaki Polo Ana konusunda linkler mevcut bu işi 100-150 liraya yapanlar var onlara tenezzül etmeyin lütfen işi VAG-COM sitelerinde ticarete dökmüşler Polo kullanıcıları dediğim gibi Facebook grubumuza gelsin en uygun fiyatı bölge bölge oradan buluyoruz.

1-Kontak çevrildiğinde ibrelerin sona kadar gidip gelmesi. (Kadran selamlama)

2-Menüden açılabilen kronometre.

3-Araç multimedya sisteminde hız göstergesi. (GTi'ler gibi.)

4-Offroad menüsünü açma .

5-Ek yakıt göstergesi.

6-Araç alarm sistemi.

7-Araç anahtarından kapıların kilidini açıp kapattığınızda korna çalması.

8-Fardaki sinyal lambalarını sürekli açık tutmak. (Amerikan Park.)

9-Yan aynalardaki tüm LED sinyal lambalarını sürekli açık tutmak. (Amerikan Park.)

10-Tamponda yanan LED gündüz farlarını kapatma seçeneği.

11 - Sinyal lambaları ile birlikte gündüz farının yanıp sönmesi.

12-Sellektörün ters faz çakarlı olması.

13-Statik dönüş farı olarak kullanma.

14-Geri vitese takınca geri sis
    lambasınında yanması ve sağ aynanın aşağıya bakması.

15-Ani frenlemelerde fren lambalarının yanıp sönmesi. (Çakarlı olması.)

16-ESP Sport Modu ve ESP'yi devre dışı bırakma.

17 - Multimedya ekranında R veya GTi logosu/temaları.

18-Gündüz farını sis farı olarak kullanma.

19-Kemer uyarı sesi iptali.

19.5-Uyarı seslerini Angara havası yapma.

Sonuncusu şakaydı tıpkı PSA gizli özellikler gibi bu konuyuda açtım bi ara Golf forumlarında sanki ışın kılıcı açıyormuş gibi bahsediyorlardı halbuki Polo Trendine'da bile çoğu özelliği artık açmaya gerek yok standart yapmışlar. Aracın kapılarını aç-kapa yaparken tüm donanımlarda otomatik yanan far mevcut Follow me tüm donanımlarda var mesela yağmurlu havalarda camların otomatik kapanmasıda var diye biliyorum . (Yağmur sensörü olan araçlarda.)

Ek olarak anahtardan camları sadece sürücü veya tüm camlar olarak aç-kapa yapabiliyorsunuz,multimedya sistemine Apple Carplay ve Mirrorlink yükenebiliyor araçlara kaput hidroliği takanlar var süper olmuş,eğer beğenirsem 940 liraya navi+hayalet gösterge ve 17" Sebring jant düşünüyorum LED stoplar 1000 lira civarı .

Aksesuarlara gelince tavan barları ve tavan bagajları 340-460 litre arası değişiyor Urban Loader adlı bagaj ise hareketli hacme sahip.Bunları kaza testlerine sokmuşlar ağırlık taşıma olarak 50 kilogramın üstüne çıkabiliyor bisikletler içinde 50-60 kilograma izin veriliyor. Orjinal çocuk koltuğu var hatta onun GTi ibarelisi bile var kahve makinasını bile düşünmüşler sanırım Espresso vs. yapabiliyor. (Tadı mazot gibi bişey.)

Son fotoğrafta eski kasacılara armağan olsun.

• Gizli özellik mi bilmem ama Sayın Vw tasarımcılarının arka bölümde oturanları düşünerek inip binmeye yarayan kapılar koymaları büyük incelik. Üstelik her iki tarafta da var biliyor musunuz? Hatta bazı donanımlarda parmağınızla dokunduğunuzda camları aşağı inip kalkıyor. Jest bu işte. Gerçi iki havayastıklı ve katlanır aynası olmayan bir mobile motorlu ve dsg il Polo için 113.000 TL istemeleri biraz üzücü. Oma olsun, 113 binlirayı nereye ödemiyoruz ki.
  • Ters faz çakarlı selektör nedir?
  • Seat Leon'cuların çok seveceği oyuncaklar varmış. Leon'a terfi edemeyenlere iyi fırsat.

Yararlı ufak tefek şeyler de var tabi.

Teşekkürler.
  • Yasakpınar kullanıcısına yanıt
    Birşey değil hocam
  • 14-Geri vitese takınca geri sis

lambasınında yanması

Buna ihtiyaç duyan var mı?
  • Gizli airbag varmı
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Yani gerektiği anlar olabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Gizli airbag varmı
    o değilde gizli airbag dacia sanderoda var. aracta 4 hava yastığı mevcut fakat ne donanım listesinde yazıyor ne de bayiler biliyor. süpriz yan hava yastıkları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendindenvazgeçenadam

Yani gerektiği anlar olabiliyor
    İlk defa duydum
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Eski aracımın geri görüş kamerası düzgün göstermediğinde bende yakıyordum kısa süreli sonra kapatıyordum işe yarıyor
  • Gizli ozellikler 6c kasa ile ayni.Extra olarak hayalet gosterge olan araclarda 320 kodlamasi yapiliyor.
  • yakıt üretmesini arttırmanın kodu var mı?
  • Gizli özellik mi bilmem ama Sayın Vw tasarımcılarının arka bölümde oturanları düşünerek inip binmeye yarayan kapılar koymaları büyük incelik. Üstelik her iki tarafta da var biliyor musunuz? Hatta bazı donanımlarda parmağınızla dokunduğunuzda camları aşağı inip kalkıyor. Jest bu işte. Gerçi iki havayastıklı ve katlanır aynası olmayan bir mobile motorlu ve dsg il Polo için 113.000 TL istemeleri biraz üzücü. Oma olsun, 113 binlirayı nereye ödemiyoruz ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendindenvazgeçenadam

Eski aracımın geri görüş kamerası düzgün göstermediğinde bende yakıyordum kısa süreli sonra kapatıyordum işe yarıyor
    Belki dedim akşam park ederken kullanılıyordur ama o kadar etki edeceği aklıma gelmedi tabi. Sağolun cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Gizli airbag varmı
    Hocam genelde havuzdaki araçlardan da görüldüğü üzere 4 hava yastıklı getirmişler Latin NCAP 4 hava yastıklıya 5 yıldız vermiş 2 hava yastıklı kaza testine denk gelmedim.

Güvenliğe çok önem veriyorsanız kör nokta uyarı sistemi acc geri görüş kamerası 5 bin lira otomatik frenli yaya koruma 940 lira 6 hava yastığıda 3 4 bin civarı gizli hava yastığı yok ama otomatik frende var.

Bende öyle aldım ama şimdiki aklım olsa R Line kovalardım Led farları muhteşem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

yakıt üretmesini arttırmanın kodu var mı?
    Yakıt üreten yoktur hocam sizi kandırmış o.

Ama 1.0 lar acayip ekonomik o konuda rakipsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Belki dedim akşam park ederken kullanılıyordur ama o kadar etki edeceği aklıma gelmedi tabi. Sağolun cevap için

Alıntıları Göster
    Zaten bunlar GTİ lerde var üstat
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaguler

Gizli özellik mi bilmem ama Sayın Vw tasarımcılarının arka bölümde oturanları düşünerek inip binmeye yarayan kapılar koymaları büyük incelik. Üstelik her iki tarafta da var biliyor musunuz? Hatta bazı donanımlarda parmağınızla dokunduğunuzda camları aşağı inip kalkıyor. Jest bu işte. Gerçi iki havayastıklı ve katlanır aynası olmayan bir mobile motorlu ve dsg il Polo için 113.000 TL istemeleri biraz üzücü. Oma olsun, 113 binlirayı nereye ödemiyoruz ki.
    HL'nin üzerine 4 daha veriyorsun R Line alıyorsun hocam.

Bu arada parmakla dokunma muhabbeti Corolla Auris'te yok zaten kalite farkıda anlaşılıyor Polo bu arabalardan omuz ve baş mesafesi olarak daha büyük kaliteside çok daha iyi diyebilirim göz var nizam var.

• Doğan SLX amelasyonu gibi olmuş sanki ?

Polo - Golf de artık amele sınıfına hitap eder olmuş demek ki. . .
  • arkadaşlar bu yeni poloların bi forum sayfası ,facebook sayfası vs varmı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.