Bildirim
Yeni 307 ye boya koruma
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sonax ta 200 ile 400 arası değişiyor,seçtiğin pakete göre, kaput filmi vs istersen oda+200_400 arası daha -
hocam peki bunu pejo nun yetkili servisi yaparmı??
quote:
Orjinalden alıntı: blackeagle76
sonax ta 200 ile 400 arası değişiyor,seçtiğin pakete göre, kaput filmi vs istersen oda+200_400 arası daha
-
Mutlaka boya koruma yaptırmanı tavsiye ediyorum,(af buyurun)kuş pisliklerine karşı,asitli yağmur sularına karşı,böcek ve zift yapışmalarına karşı,zararlı güneş ışınlarına karşı ve de cizik oluşumlarına karşı boya koruma yaptırman siziniçin çok büyük avantaj sağlar.Bu arada motor koruma da yaptırt.
Sonax bayilerini araştırt size en uygun fiyat teklifi sunan bayilere (1 yıl garanti kapsamında)4 kat NANO boya ve motor koruma yaptırısan akıl etmiş olursun.Maliyet kosunda boya ve motor koruma yaklaşık 280-350 ytl arasında değişir diye tahmin ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: mahmutosmancabbar
hocalar bnim yeni 307 ye boya koruma yaptırıyım diyorum serviste hazır bakım için gitcez...
sizce bunun faydası olurmu?arabam daha 6.000km de..birde bu işin maliyeti nedir?
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirdal -- 1 Ağustos 2007; 9:01:43 >
-
hocam peki bunu peugeot yetkili servisleri yapıyormu??şimdi kim uraşcak sonax a git arabyı bırak otobüse bin oooo uzun iş bayaa bu sıcaklarda
quote:
Orjinalden alıntı: spirdal
Mutlaka boya koruma yaptırmanı tavsiye ediyorum,(af buyurun)kuş pisliklerine karşı,asitli yağmur sularına karşı,böcek ve zift yapışmalarına karşı,zararlı güneş ışınlarına karşı ve de cizik oluşumlarına karşı boya koruma yaptırman siziniçin çok büyük avantaj sağlar.Bu arada motor koruma da yaptırt.
Sonax bayilerini araştırt size en uygun fiyat teklifi sunan bayilere (1 yıl garanti kapsamında)4 kat NANO boya ve motor koruma yaptırısan akıl etmiş olursun.Maliyet kosunda boya ve motor koruma yaklaşık 280-350 ytl arasında değişir diye tahmin ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: mahmutosmancabbar
hocalar bnim yeni 307 ye boya koruma yaptırıyım diyorum serviste hazır bakım için gitcez...
sizce bunun faydası olurmu?arabam daha 6.000km de..birde bu işin maliyeti nedir?
teşekkürler
-
Peugeot servislerinin bu işi yapıp yapmadığını bilmiyorum.Yapmış olduğunu varsayın,işin ehli varken şahsen ben tercih etmem,sizede tavsiye etmem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X