|
Bildirim
|
A5'teki hava bence ikisinde de yok..
|
Millet kafayı yemiş vallaha 508 ile A5 kiyasliyor ve 508 diyen var .
508 Audi A5 in yanında cebine eroin koyulup polise ihbar edilen evlat gibi durur ... Talisman gibi çok abartıldı 508 iner 6 aya havası.. |
300k ya 2.el alan adam bence 2000 motor filan kovalasın. Zenginliğe bakarmısınız.
Ben 2.el araç karşıtıyım. |
İşin komik tarafı insanlar 280 bine sıfır elegance passata, asla alınmaz parasının arabası değil, o fiyata bmw mercedes alırım diyor. Ama iş peugeot 508 e geldi mi, sanki premium bir araç gibi kesinlikle alınır diyor.
Ben bu ikiyüzlülüğü anlayamıyorum. Forumun adını anti vag forum olarak değiştirsinler bence. |
Vallaha hocam bunlar ne kullanıyor ediyor bilemiyorum güzel kafaları var veya klavye ergenleri gerçek yaşlarını araçlarını merak ediyorum.
Bu konu Passat mi Audi A5 mi c serisi mi diye sorsalar yerden yere vurulurdu vallaha . Çözemedim bu forumdakileri |
508 i az kaldı arşa değdireceksiniz. bismillah araç daha yeni çıktı ak mı kara mı belli değil. o kadar parayı bağlamak gereksiz risk bana göre
|
508 alınır.nedenleri sayam hemen
Audinin motoru üretimden kalktı,şanzıman zaten adana şalgamı dışı seni içi beni yakar Audiyi önden çekişli alan adam önündeki halkalar için alır başka cacığı yok 300 kaat verip patlamış motor 140 hp dsg ye binmek üstüne vw nin tikimsonik sürüş özelliklerini çekmek vaar He bide 225hp yıllardır kullanılan 8 ileri aisine bmw gibi yol tutuşa binmek var Bende audiciyim emme quattro 2.0tdi tfsi olacah ki audi diyem ben ona |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|