Şimdi Ara

Yeni 508 - Audi A5 - C Serisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • içiniz a5 veya c180 isteyecek ama 0 olduğu için 508 alacaksınız.
  • C180 coupe olacaksa tabiki c180 yoksa sıfır her zaman sıfırdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Vallaha hocam bunlar ne kullanıyor ediyor bilemiyorum güzel kafaları var veya klavye ergenleri gerçek yaşlarını araçlarını merak ediyorum.

Bu konu Passat mi Audi A5 mi c serisi mi diye sorsalar yerden yere vurulurdu vallaha .

Çözemedim bu forumdakileri

Alıntıları Göster
    508 alınır.nedenleri sayam hemen
    Audinin motoru üretimden kalktı,şanzıman zaten adana şalgamı dışı seni içi beni yakar
    Audiyi önden çekişli alan adam önündeki halkalar için alır başka cacığı yok
    300 kaat verip patlamış motor 140 hp dsg ye binmek üstüne vw nin tikimsonik sürüş özelliklerini çekmek vaar
    He bide 225hp yıllardır kullanılan 8 ileri aisine bmw gibi yol tutuşa binmek var
    Bende audiciyim emme quattro 2.0tdi tfsi olacah ki audi diyem ben ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 25 Aralık 2019; 5:53:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

508 alınır.nedenleri sayam hemen
    Audinin motoru üretimden kalktı,şanzıman zaten adana şalgamı dışı seni içi beni yakar
    Audiyi önden çekişli alan adam önündeki halkalar için alır başka cacığı yok
    300 kaat verip patlamış motor 140 hp dsg ye binmek üstüne vw nin tikimsonik sürüş özelliklerini çekmek vaar
    He bide 225hp yıllardır kullanılan 8 ileri aisine bmw gibi yol tutuşa binmek var
    Bende audiciyim emme quattro 2.0tdi tfsi olacah ki audi diyem ben ona

Alıntıları Göster
    Ne güzel audicisin öyle daha motor gücünü yanlış yazıyorsun güzel sallamissin ama tutmamış BMW gibi yol tutus diyor sanki Audi A5 kötü yol tutuyor . Kendin demişsin 300 kagit para vericem ne aldin diye sorsalar Peugeot demeye utanırım Audi desen milletin gözünde bir yeri var .

Almaya devam edin isteyen istediğini alsin 508 rakibi maks arteondur yok A5 yok BMW yok c serisi bununla kıyaslama yapmak ayıptır günahtır.

• İlk tercihim A5 olurdu. Hatta bi önceki kasanın 2.0tdi quattro alırdım . 270-300k bandında garantisi devam eden A5'ler var. Daha yeni çıkan bir arabaya 300k vermek hem de peugeot bilemiyorum. C180 ise sadece görüntü. AMG'nin süspansiyon çok sert ve hiç konforlu değil bence. Motor desen zaten Megane'dan farkı yok.
    Tercihim kesinlikle A5 olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Yani söyleyecek bişey bulamıyorum. Audi A5 ile 508 'i kıyaslamak... Mercedes ile 508 kıyaslamak... gerçi foruma göre hareket etmemek lazım, aynı Latitude, Talisman veya 407 gibi BOMBA araç diye tanıtılır, satış rakamı bikaç adet olur. Bu forumda yerden yere vurulan Passat yine en çok satan olur...

Bu konunun başlığı orta segment sıfır Peugeot mı, premium 2. el Audi veya Mercedes mi olması lazım.

508 diyenlere kızmıyorum, ama 508'in A5'den iyi olduğunu iddia edenlere şaşırıyorum! 508 tercih edilebilir, çünkü sıfır alınacak, garantisi olacak! Diğer 2 seçenek 2.el olacak, geçmişini bilmiyorsunuz, TR piyasasında 2.el almak çok çok büyük risk... sırf bu neden dolayı 508 denilebilir...

Ama 508 C serisi veya A5'den iyi demek nedir ya...

Alıntıları Göster
    Öncelikle şunu anlamanız lazım. Kimse 508 audi a5 den daha kaliteli daha güzel vs demiyor. Paran var ve araba alacaksın tercihin neyden yana olur bunu tartışıyor. Sırf bir taraf premium diye tercih edilecek diye bişey yok. Şahsen ben de bu 3 tercihten birini yapacak olsam Mercedes e gönlüm kayardı. Ama çoğu insan ikinci el alacağıma sıfır alır kafam rahat eder diyip sıfır olan 508 i alır.

Ayrıca 508 de yabana atılacak bir araba değil, iç tasarımı 3 serisinden çok daha iyi bence

• Heh cümlemize 1.4 tsi dsg fwd audiymis bide turrup sıkarım öyle audiye ben hahahaha

• Marka algısı, premium araç kullanma cazibesi nedeniyle aldığım A3, elektronik oyuncak açısından çok az şey vaat ediyordu.Arabadan sıkıldım bir süre sonra.

Kaparosunu verdiğim 508 GT Line donanımına sahip bir Audi A4, C serisi veya BMW 3 serisi ancak özel siparişle gelir ve arada en az 150bin TL fark olur.

Peugeot 508 anahtarını masaya koyunca kimsenin dikkatini çekmeyecek evet. Ama zaten çevreye gösteriş için değil. 300bin TL bandında olup da içinde kendimi en mutlu hissedebileceğim araç olduğunu düşündüğüm için 508'de karar kıldım. Sıradışı iç ve dış tasarımı, premium alman arabalarının sıkıcı dizaynlarından sonra ilaç gibi geldi

Her ne kadar 3008 ve 5008 ile Peugeot son dönemde kendisini kanıtlamış olsa da, uzun vadede malzeme dayanıklılığı konusunda kafamda soru işareti yok değil. Ama bu riski almaya değer bir araç 508.

Aracı aldığım gibi 600km yol yapacağım. Merak edenler var ise yakıt tüketimi, konfor vb. konularda ayrı bir başlık açabilirim.

• 508 gt line ın olduğu yerde diğerleri ancak önünü ilikler saygı duruşuna geçer siz çıldırmışsınız.

• Hayırlı olsun tercihinizi yapmışsınız. İyi günlerde kullanılsın inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonofDurin -- 25 Aralık 2019; 16:40:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: susam_08

Marka algısı, premium araç kullanma cazibesi nedeniyle aldığım A3, elektronik oyuncak açısından çok az şey vaat ediyordu.Arabadan sıkıldım bir süre sonra.

Kaparosunu verdiğim 508 GT Line donanımına sahip bir Audi A4, C serisi veya BMW 3 serisi ancak özel siparişle gelir ve arada en az 150bin TL fark olur.

Peugeot 508 anahtarını masaya koyunca kimsenin dikkatini çekmeyecek evet. Ama zaten çevreye gösteriş için değil. 300bin TL bandında olup da içinde kendimi en mutlu hissedebileceğim araç olduğunu düşündüğüm için 508'de karar kıldım. Sıradışı iç ve dış tasarımı, premium alman arabalarının sıkıcı dizaynlarından sonra ilaç gibi geldi

Her ne kadar 3008 ve 5008 ile Peugeot son dönemde kendisini kanıtlamış olsa da, uzun vadede malzeme dayanıklılığı konusunda kafamda soru işareti yok değil. Ama bu riski almaya değer bir araç 508.

Aracı aldığım gibi 600km yol yapacağım. Merak edenler var ise yakıt tüketimi, konfor vb. konularda ayrı bir başlık açabilirim.
    Başkan aklın yolu bir doğru tercih mesaj attım siye bakarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: susam_08

Marka algısı, premium araç kullanma cazibesi nedeniyle aldığım A3, elektronik oyuncak açısından çok az şey vaat ediyordu.Arabadan sıkıldım bir süre sonra.

Peugeot için 508 bir prestij aracı. İç detaylar özenilmiş olduğunun ıspatı. Bence doğru karar. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• susam_08 S kullanıcısına yanıt
    Bende ciddi olarak düşünüyorum, hanım ile oğlumu razı edebilirsem 3008 ya da 5008 yerine 508 gt line alabilirim. Şimdiki aracımız ferah olan eski kasa 2014 3008 o yüzden sedan araç bizimkilere basık geliyor.

• konu hortlayacak ama bende a5 ve 508 arasında kaldım. a3 sportback ten geçiş yapacağım. 225 lik gt versiyondan almayı düşünüyorum.

• izmirli1713 kullanıcısına yanıt

Gözünüz kapalı yeni ise a5

• birinci seçenek sıfır araba, ikinci seçenek ne ellerde ne hallerde nerelerden geçtiği bilinmeyen 2. el araç. marka ne olursa olur 2. el türkiyede saatli bombadır

• Ecylnc kullanıcısına yanıt

İkinci el alacağım maalesef, bütçe 400-450 bin arası. Sıfır ayarında 508 bulabiliyorum , a5 ise biraz daha yaşlıları var o paraya

• izmirli1713 kullanıcısına yanıt

Sıfır 508

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.