Şimdi Ara

Yeni 508 - Audi A5 - C Serisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C segment satmışsınız, artık D segment yakışır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw ve merso iyidir.Audi dsg muadili şanzıman mevzusundan dolayı girmezdim şahsen ama güzel araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için.

Peugeot 508'de karar kıldım. Lakin bu sefer de GT Line 130HP'lik dizel versiyon ile GT 225HP'lik benzinli versiyonu arasında kaldım.

225HP'lik versiyon için 20bin TL fazladan vermem lazım.Aslında beni düşündüren 20bin TL'den ziyade, aracı ileride satmam gerekirse benzinli modeli ederine elden çıkarmanın güç olacağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: susam_08

Çok teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için.

Peugeot 508'de karar kıldım. Lakin bu sefer de GT Line 130HP'lik dizel versiyon ile GT 225HP'lik benzinli versiyonu arasında kaldım.

225HP'lik versiyon için 20bin TL fazladan vermem lazım.Aslında beni düşündüren 20bin TL'den ziyade, aracı ileride satmam gerekirse benzinli modeli ederine elden çıkarmanın güç olacağı.
    Seçim harika. Keyif istiyorsanız benzinli, yakıt ekonomisi istiyorsanız dizel, 2. el için endişe etmeyin yersiz, her malın bir alıcısı vardır. Benzinli gt line ninde meraklısı çok. Nacizane fikrim bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya'da yolda füme renk 508 GT-Line gördüm, müthiş görünüyordu.

Arabanın ön tasarımı, aslan dişleri ateş ediyor resmen. W205 C, A5 falan çok sönük kalır bu 508'in yanında.
  • Yıldızı gördüm mü diğerlerine bakmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Elbette sıfır 508 gt line alırdım.
    Almazdın pejoya 300k yı vermeye elin,kalbin,aklın gitmezdi...(508 güzel araba lakin durum bu)
  • İşin komik tarafı insanlar 280 bine sıfır elegance passata, asla alınmaz parasının arabası değil, o fiyata bmw mercedes alırım diyor. Ama iş peugeot 508 e geldi mi, sanki premium bir araç gibi kesinlikle alınır diyor.

Ben bu ikiyüzlülüğü anlayamıyorum. Forumun adını anti vag forum olarak değiştirsinler bence.

• Net 508

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • susam_08 S kullanıcısına yanıt
    2. Elde sıkıntı yaşıcağınızı sanmıyorum. 225 hp nin hertürlü bi alıcısı çıkar.
    Yakıt tasarrufu umrunuzda degilse 20 bin lira düşük bi fark 225 hp için.

• Millet kafayı yemiş vallaha 508 ile A5 kiyasliyor ve 508 diyen var .

508 Audi A5 in yanında cebine eroin koyulup polise ihbar edilen evlat gibi durur ...

Talisman gibi çok abartıldı 508 iner 6 aya havası..

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Millet kafayı yemiş vallaha 508 ile A5 kiyasliyor ve 508 diyen var .

508 Audi A5 in yanında cebine eroin koyulup polise ihbar edilen evlat gibi durur ...

Talisman gibi çok abartıldı 508 iner 6 aya havası..
    Yani söyleyecek bişey bulamıyorum. Audi A5 ile 508 'i kıyaslamak... Mercedes ile 508 kıyaslamak... gerçi foruma göre hareket etmemek lazım, aynı Latitude, Talisman veya 407 gibi BOMBA araç diye tanıtılır, satış rakamı bikaç adet olur. Bu forumda yerden yere vurulan Passat yine en çok satan olur...

Bu konunun başlığı orta segment sıfır Peugeot mı, premium 2. el Audi veya Mercedes mi olması lazım.

508 diyenlere kızmıyorum, ama 508'in A5'den iyi olduğunu iddia edenlere şaşırıyorum! 508 tercih edilebilir, çünkü sıfır alınacak, garantisi olacak! Diğer 2 seçenek 2.el olacak, geçmişini bilmiyorsunuz, TR piyasasında 2.el almak çok çok büyük risk... sırf bu neden dolayı 508 denilebilir...

Ama 508 C serisi veya A5'den iyi demek nedir ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Yani söyleyecek bişey bulamıyorum. Audi A5 ile 508 'i kıyaslamak... Mercedes ile 508 kıyaslamak... gerçi foruma göre hareket etmemek lazım, aynı Latitude, Talisman veya 407 gibi BOMBA araç diye tanıtılır, satış rakamı bikaç adet olur. Bu forumda yerden yere vurulan Passat yine en çok satan olur...

Bu konunun başlığı orta segment sıfır Peugeot mı, premium 2. el Audi veya Mercedes mi olması lazım.

508 diyenlere kızmıyorum, ama 508'in A5'den iyi olduğunu iddia edenlere şaşırıyorum! 508 tercih edilebilir, çünkü sıfır alınacak, garantisi olacak! Diğer 2 seçenek 2.el olacak, geçmişini bilmiyorsunuz, TR piyasasında 2.el almak çok çok büyük risk... sırf bu neden dolayı 508 denilebilir...

Ama 508 C serisi veya A5'den iyi demek nedir ya...

Alıntıları Göster
    Vallaha hocam bunlar ne kullanıyor ediyor bilemiyorum güzel kafaları var veya klavye ergenleri gerçek yaşlarını araçlarını merak ediyorum.

Bu konu Passat mi Audi A5 mi c serisi mi diye sorsalar yerden yere vurulurdu vallaha .

Çözemedim bu forumdakileri

• Şimdi fiyat açısından hepsi farklı ama yeni Peugeot 508 bana daha sıcak geliyor :) Tabi herkesin özgür düşüncesi
  • Sifir prime 508, style a180 hb, a200 sedan
    2. El c180, 1.4tfsi a4

200-230bin tl arasi bir butcem var, benzer bi listemiz var. Ben de bakinmaya basladim. Size hayirli olsun :)

• bir an peugeot 508 gördüm sandım ve bir an heyecanlandım
  • 508 i az kaldı arşa değdireceksiniz. bismillah araç daha yeni çıktı ak mı kara mı belli değil. o kadar parayı bağlamak gereksiz risk bana göre
  • susam_08 S kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben alsam benzinli tercih ederim. Zaten tercihlerimde bu yönde hep

• chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    2 senedir piyasada. Ana çekirdeğe indirmenize gerek yok.

• Niye A5 değil?
    Fiyat performans arabası ve ayrıca premium araç.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.