Şimdi Ara

Yeni açılan bölümlere girme şansımız yüksek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni açılan bölümlere girme şansımız yüksek mi arkadaşlar ? Fazla yazılmayan bir üniversitede yeni bölüm açılmış puansız suan. Girebilme şansı yüksekmidir

• Arz talep meselesi kimse bilemez..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereleri yazdın mesela ve puanın ne

• Mf3 45 bin yeni acilan eczacilik gelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi güvenliği ve teknolojisi Karabük üniversitesi yazdım 2.tercih olarak. 1.bilgisayar teknolojisi. Karabükü çok fazla tercih eden yoktur zaten o yüzden yazdım benım ygs 1 den bırsey yapmadım bos gectım puanım 200 bilgi güvenliği biraz daha yüksek istiyor. ayrıca birşey daha sormak istiyorum ben 1.tercih olarak pc teknolojisi yazdım puanı 201 ama benım 200 puan düşük sıralamam yetiyor sence gelir mi ilk tercihim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HANZ34

Bilgi güvenliği ve teknolojisi Karabük üniversitesi yazdım 2.tercih olarak. 1.bilgisayar teknolojisi. Karabükü çok fazla tercih eden yoktur zaten o yüzden yazdım benım ygs 1 den bırsey yapmadım bos gectım puanım 200 bilgi güvenliği biraz daha yüksek istiyor. ayrıca birşey daha sormak istiyorum ben 1.tercih olarak pc teknolojisi yazdım puanı 201 ama benım 200 puan düşük sıralamam yetiyor sence gelir mi ilk tercihim ?

yüzde 90 gelir derim.

edit:ama bu 2 yıllık. öncelik meslek lisdlerde.belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yardımsever bir er -- 18 Temmuz 2015; 13:54:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.