Şimdi Ara

Yeni Adsl Fiyatları Açıklanıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom, ADSL kullanımı ile ilgili verileri ve yeni fiyatları yarın üst düzey yöneticilerin katılacağı toplantısında açıklayacak. Yeni fiyatlar, Çarşamba günü saat 11:00'da SDN'de.

Diğer ülkelere oranla hem daha düşük hızlarda hem de daha pahalıya internet hizmeti verdiği gündeme getirilen Türk Telekom, tüm bu sorulara, yarın yapacağı toplantıda açıklık getirecek. Editörlerimizin de katılacağı toplantıdaki açıklamalar, birkaç dakika sonra shiftdelete.net'te yayınlanacak. ADSL tarifelerindeki yeni fiyatların ne olacağı, merakla bekleniyor. Bir sorun çıkmaması durumunda saat 11:00 gibi, bu bilgileri sitemizde görebileceksiniz.

Kaynak -http://shiftdelete.net

• Demek dananın kuyruğu yarın kopacak.Merakla Bekliyoruz
  • Sonunda 1 mart ve 1 nisan muhabbetlerinden kurtulucaz Umarım yeni tarifeler güzel olur.
  • 256lardaki 1 LİRALIK indirimi açıklarken Doany Amcanın yüzünü görmek istiyorum.
  • inş. doğrudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAG

inş. doğrudur.

shiftdelete.net'in bugüne kadar yalan haber yayınladığını görmedim.
  • Evet umarım beklediğimize değer ve hızlı/ucuz tarifelerle sonunda karşılaşırız.Heyecan ve merak içerisinde bekliyorum.Olur da yine milleti uyutmaya ve soymaya yönelik icraatlar yapılmış ise o zaman bilmiyorum ne gibi ruh hali içinde olurum...

Bekliyelim , görelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım fiyatlarda güzel bir düzenleme yaparlar.
    Faturayı öderken kulaklarını çınlatmayız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrew -- 6 Mart 2007; 22:01:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cikoht

256lardaki 1 LİRALIK indirimi açıklarken Doany Amcanın yüzünü görmek istiyorum.

Umarım kımse yarın telekomun acıklamalarında adsl de devrım olmasını beklemıyordur.Cıkıp da en dusuk tarıfe 1 mbıt oldu,hem de sınırsız derlerse benı en yakın hastanenın acıl servısınde zıyaret edebılırsınız.Piskin piskin cıkıp 1 ytl lik indirimden bahsederler ,sonra super hızlı ınternet derler,su kucuk bır ıcon vardı,pantolonunu ındırıp munasıp bır bolgesını gosteren sevımlı kahraman,simpsons mıydı neydı?Bir arkadsımız onu koysa da yarınkı yuz hallerını sımdıden gorebilsek

• açıkladı zaten...
    kazığa devam...
  • Hiç sanmıyorum bir karar çıkacağını...Umarım haber doğru çıkar...
  • 1024 sınırsız 29 Ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 6 Mart 2007; 22:05:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yolas

1024 sınırsız 20 Ytl

• Çok hayal kuruyoz.Kota kalkmadan zaten internet hiçbir şeye yaramıyor.Yarın yapılacak en büyük indirim 5 ytlyi geçmeyecek.Satarsan telekomu önüne gelene
  • Yarın tarifeleri Başbakanımız Sayın Tayyip Efendi açıklayacakmış.Cem Uzan'ın ADSL bedava olacak vaatlerine karşı atak yapan Tayyip Efendi seçimlere kadar ADSL bedava olacak müjdesini verecekmiş.Bunun finansmaınıda ARAP kardeşlerimize yeni özelleştirmeler vererek karşılayacaklarmış.
  • Acaba 2 mbit in üzerinde bağlantı sağlayacaklar mı??
  • bence bu sefer ciddi indirimler olabilir çünkü telekoma fazlasıyla yüklenildi bu sefer ummak yerine gerçekleri duymak istiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Acaba 2 mbit in üzerinde bağlantı sağlayacaklar mı??

sanmıyorum ama yinede bu telekom'un ne yapacağı belli olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Christoph

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Acaba 2 mbit in üzerinde bağlantı sağlayacaklar mı??

sanmıyorum ama yinede bu telekom'un ne yapacağı belli olmaz.

yapamazlar çünkü mevcut altyapı (bakır teller) taşıyamaz o hızı...
    gerçi türktelekom bu..sağı solu belli olmaz...
  • bir yere sürülmeyecek tarifelerle gelirlerse yine kafayı yerim artık. kablonet hizmeti alabilsem 1 dk durmam adslde artık.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.