Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızın mı düştü? 2mbit alırken neden değiştirdin?
  • haberin Kaynağı yok!

http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/urun/kurumsal/toptan/DSL-Internet-Tarifeleri.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 18 Aralık 2010; 16:26:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Hızın mı düştü? 2mbit alırken neden değiştirdin?

1 mbit sınırsız vardı 2006 dan beri kotam 20-24 gb arası dizi filan da izlerdim

8 netlimitsiz 15gb adil kotalı çıktı bende dedim film izlemem ama netim hızlı olur 1 nerede 8 nerede..

Geçtim 8 e

ilk birkaç gün sorun yoktu sonra sürekli modem kopuyordu yalan olmasın ama 1 günde 15 den fazla koptugunu bilirim..

Aradım ttneti ilk önce şifrenizi ev telefonu yapın dedi ne alaka ise..

Neyse yaptım sonuc sıfır hat hızını 4 e aldılar gene kopma oluyordu en son 2 de stabil sorunsuz bağlandım

1,47 gibi bir hız verdiler bende dedim ki

1 mbit le sınırsızdı bu ne böyle 1 ay biterken eski tarifeme geçtim

Şuan evde 2 pc var 30 gb kadar veri harcıyoruz..

16 mbit 50gb li paket çıksa adamlar gene bana 2 verecek

Bu böyle gider evim santrale uzakmış..

Mahallemde 1 adet üniversite bile var halen santral uzak diyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

Şimdi cidden Limitsiz kalkıyormu? Millet isyan eder ya !

Eğer sınırsız tarifedeysen sorun yok..

Sadece yeni alımlara kapalı yada geçişlere..

Örnek ben 1 mbitte sınırsız kullanıyorum 2006 dan beri hergün arayıp netlimitsize geç diyorlar ama kabul etmiyorum..

Sınırsız internete bütün türkiye geçse ozaman görürüm TTNET nasıl yusuf yusuf oluyor

Bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değil,yeni üyele alımıda geçişide devam ediyor

benim bildiğim eski abonelikler kapanacak kim nerdeyse orada kalacak netlimitsizden 1 e geçiş olmyacak.

Bilginiz yanlış,şuan öyle birşey söz konusu değil,2-3 ay önce sadece düşünce aşamasında kaldı..Yapamazlarda zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rey Leon

quote:

Orijinalden alıntı: monsermose

quote:

yahu marmarisdeyim turistik bir yer 8 mb alamıyorum yetkılı var tanıdık soruyorum 4 alırsın dıo marmarısde ölcen kısı var ona sordum ortalama 6 alırsın dıo abı şu doping internet güzelse geçecem ne bu adamın bırı 8 mb 15 gb kullanım olan tarifeden almıs adamın ulaşdığı hız 80 kb ya el insaf

Ben Erdek'te doping kullanıyorum sorun yaşamıyorum 1mb sınırsızı hakkıyla alıyorum fakat bu iş doping ttnet meselesi değil kablo ve santral meselesi gibi geliyor sonuçta doping te gidip ttnet portu ve aynı hattın kablosunu kullanıyor.
    Modeminin "Downstream Line Attenuation ( Hat Zayıflaması)" ında yazan değeri söyle, sana ne hız alabileceğini söyliyeyim.

benım ınt 1 mb ama gelen hız böyle sabit

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu]

Senin internet paketin muhtemelen netlimitsiz.

hayır ben hattımı taşımadım bu evdekı kullandığım hat 1 mb 4 gb kotalı ben ınternetımı hıc bır yere geçırtmedım ödedığım faturada 30 un altında oluyor kotayı aşmadığımda bu ınternetı kullanmıyorum genelde dışardayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yahu marmarisdeyim turistik bir yer 8 mb alamıyorum yetkılı var tanıdık soruyorum 4 alırsın dıo marmarısde ölcen kısı var ona sordum ortalama 6 alırsın dıo abı şu doping internet güzelse geçecem ne bu adamın bırı 8 mb 15 gb kullanım olan tarifeden almıs adamın ulaşdığı hız 80 kb ya el insaf

Ben Erdek'te doping kullanıyorum sorun yaşamıyorum 1mb sınırsızı hakkıyla alıyorum fakat bu iş doping ttnet meselesi değil kablo ve santral meselesi gibi geliyor sonuçta doping te gidip ttnet portu ve aynı hattın kablosunu kullanıyor.
    Modeminin "Downstream Line Attenuation ( Hat Zayıflaması)" ında yazan değeri söyle, sana ne hız alabileceğini söyliyeyim.

hayır ben hattımı taşımadım bu evdekı kullandığım hat 1 mb 4 gb kotalı ben ınternetımı hıc bır yere geçırtmedım ödedığım faturada 30 un altında oluyor kotayı aşmadığımda bu ınternetı kullanmıyorum genelde dışardayım

1mbit internette böyle hız olur mu hocam? Sen ara sor ttnet e paketinin adı %90 net4.

• Bakalım neler gidicek neler gelecekk

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1mbit internette böyle hız olur mu hocam? Sen ara sor ttnet e paketinin adı %90 net4.

hocam emınım ben hattımı geçırmedım önceden 120 ıle ındırme yapıyordu mesela şuanda 250 lileri göruyor ama geçmıyor 250 kb ı şimdi sen bana demişdinya alabileceğim hız burada yazan 15 244 kb hızı alabilirmi benım hattım yani ? veya kaç alır?

• @ Rey Leon

Hocam ara 444 0 375 i sor paketinin adını da kurtulalım
  • Arkadaşlar, benim 8megabite kadar sınırsız doping internet aboneliğim var.
    Bağlatalı henüz 24-25 gün oldu.
    Adil kullanım kotası 15 gb'yi geçince hızı 512kbps'ye düşecekmiş diye biliyordum, ama henüz düşmedi.Sizce ileriki zamanlarda hızım düşer mi?

• Aylar öncesinde açıklanan teklif ile ilgili onlarca konu olduğu halde tekrar açmanın gereği neydi acaba?
    Konuyu açmadan önce araştırma yapsaydınız bu tekliften sonra 2 sefer btk tarafından karar alındığını ve konunun ilk mesajında verdiğiniz şekli ile hiçbir ilgisi olmadığını görürdünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achellias

Arkadaşlar, benim 8megabite kadar sınırsız doping internet aboneliğim var.
    Bağlatalı henüz 24-25 gün oldu.
    Adil kullanım kotası 15 gb'yi geçince hızı 512kbps'ye düşecekmiş diye biliyordum, ama henüz düşmedi.Sizce ileriki zamanlarda hızım düşer mi?

Belli olmaz.
  • Arkadaşlar hala karar veremedim,şu 24 ay olayı olmasa hemen gidip alacamda

Neyse yeni fiyatlar üzerinden (al-sat toptan fiyatları) ufak bi tablo hazırladım...Şuan doping çok cazip duruyor her ne kadar 24 ay olsada,ttnet anlaşılan sınırsız olayını yavaş yavaş komple yok etmek istiyor ondan fiyatları yükseltecek

Kaynak :http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/urun/kurumsal/toptan/DSL-Internet-Tarifeleri.pdf

Öyle tahmin ediyorum ki bu toptan fiyatlar üzerinden birde her şirket kar alacaktır.Onuda düşünmek gerek

Siz ne düşünüyorsunuz her koşulda doping karlı görünüyor ? 2 Yıl sözleşmeye değermi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Arkadaşlar hala karar veremedim,şu 24 ay olayı olmasa hemen gidip alacamda

Neyse yeni fiyatlar üzerinden (al-sat toptan fiyatları) ufak bi tablo hazırladım...Şuan doping çok cazip duruyor her ne kadar 24 ay olsada,ttnet anlaşılan sınırsız olayını yavaş yavaş komple yok etmek istiyor ondan fiyatları yükseltecek

Kaynak :http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/urun/kurumsal/toptan/DSL-Internet-Tarifeleri.pdf

Öyle tahmin ediyorum ki bu toptan fiyatlar üzerinden birde her şirket kar alacaktır.Onuda düşünmek gerek

Siz ne düşünüyorsunuz her koşulda doping karlı görünüyor ? 2 Yıl sözleşmeye değermi ?

Ben 1mb sınırsız doping kullanıyorum 9 ay 21tl 2 yıl sözleşme.Doping ten oldukça memnunum hatta ttnetteyken youtube ve hat kalitesi vss daha kötüyken dopingi üst değerde kullanıyorum.Benim indirim şubatta bitecek eğerki bu tarifeler kabul edilirse şahsen 8 e geçmeyi düşünüyorum nasıl olsa kota aşılırsa 1 e düşecek 25 gb hızlı kullanırım hiç olmassa.Bir üst tarifeye geçme hakkımda olduğu için böyle düşünüyorum.

• Anlaşılan bize daha bir kaç yıl adsl yok.
  • 16Mbit'e kadar 50Gb kotalı 40,67 tercih etsem bunu alırdım fekat; 8mbit'e kadar olan netlimitsiz pakette max. 2Mbit'le girebiliyorum sanmam 16 olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut9334

16Mbit'e kadar 50Gb kotalı 40,67 tercih etsem bunu alırdım fekat; 8mbit'e kadar olan netlimitsiz pakette max. 2Mbit'le girebiliyorum sanmam 16 olsun

Zaten fiyatı 40 liraya vergiler, kar marjları eklenince 60 lira olur en azından.
  • 1mbps limitsiz hat 45 lira şimdi. Bu 4mb olacak gibi duruyor. 33tl +%18kdv+%5 ötv. Bilmediğim başka ek ücretler mi var acaba?
  • Nerde acaba 33 TL 4 mbit ? Yanlış görüyo olmayasınız Edit : İlk sayfadaki fiyatlar ve tarife yanlış,İp tabanlı akış olarakda fiyatlar değerlendirilmiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 22 Aralık 2010; 15:01:36 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.