Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz tam olarak hiçbirimizin fikri yok ama şu listede görünen rakamların üstünde yani kar koyulmuş halde olacaktır.Bekleyip göreceğiz gerçek rakamları

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

Yukardaki tarife modeline göre son kullanıcının fiyatları nasıl olacak yazabilecek varmı?
  • yeni tarifler ile ilgili basına dağıtılan resimler:

http://yenisafak.com.tr/Bilisim/?t=24.12.2010&i=294303

• Tam tahmin ettiğim fiyatlar Hepsine toptan satış fiyatlarının üstüne 10 - 20 TL arası kar koymuşlar
    İyiki doping almışım Sözleşme geldi bugün 1-2 saate aktif olacağı söylendi bakalım bekliyorum
  • Yuhh diyorum başka da bir şey demiyorum. Hani bundan iyisini beklemiyordum zaten de görünce insan yine de sinirleniyor. Sinirimi ifade etmiyorum, nasıl olsa siliyorlar mesajları.
  • Bir arkadaş toptan fiyatları yukarıda yaptığım tablo gibi diğerlerini istemiş özelden buraya yayınlıyorum TTnetin kar ını siz görün artık..

• buyuk ihtimalle 100 Mb hizda bile 1 Mb (hatta 0.68) upload olacak. saka gibi.
  • Ttnet' in karını anlamak için tablolara bakmaya gerek yok ki. Adamların bana verdiği internetin ne maliyeti var? Azıcık bakım gideri, gerisi çalışan ve ofis gideri. Benim maliyetim ayda 5 liraysa ödediğim 50 lira.
  • İstanbul haberim için inanmayanlar burdan buyurabilirler...
    [http://bilimseltek.blogcu. com/ileri-teknoloji-urunleri ]
  • HaberTurk'den alintidir..
    5 SENEDE YURTDIŞI ÇIKIŞ HIZI 20 KAT ARTTI 
    Toplantıda son olarak söz alan Türk Telekom Operasyon Başkanı Memet Atalay ise modern bir iletişim altyapısının kurulması, yeni nesil şebekelerin geliştirilmesi ve dijital uçurumun kapanmasına katkı ilkeleriyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Son dört yılda fiber optik kablo ağlarını yüzde 30 oranında büyüterek yaklaşık 128 bin km kablo uzunluğuna ulaştıklarını söyleyen Atalay, “Bu dünyanın çevresinde 3 kez tur atmaya denk geliyor” dedi. Son 5 senede yurtdışı çıkış hızlarını 20 kat artırarak 30 Gbps’ten 590 Gbps’e çıkarttıklarını ve kırsal alandaki 10.270 santrali dijitale dönüştürdüklerini belirten Atalay, “Türkiye’nin en büyük, en güçlü IP altyapısı ile yüksek hızlı internet, IPTV, Web TV ve video hizmetlerini sunuyoruz. Sahip olduğumuz güçlü altyapımızı daha da güçlendirmeye devam edeceğiz. İnternet dünyasını yeni ürün ve hizmetlerle tanıştırmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Enteresan gercekten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 24 Aralık 2010; 17:09:37 >

• Bu paketlerin icinde adil kullanimsiz yok mu? mevcut aboneleride gecireceklermi bu adk ye.
  • 1mbit sınırsız kullanıcısı olarak merak ediyorum eğer 8mbit e kadar olan tarifede kota aşımı hız düşümü 512 yerine 1 mbit olursa ona kesin geçerim hiç olmazsa düşsede eski hızıma düşecek 25 gb kotaya kadar hız görürüz hiç olmazsa
  • Beyler 16mbps vdsl2 ye 110tl ödüyorum, benim hızımı ne olucak, yükselme olucakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Beyler 16mbps vdsl2 ye 110tl ödüyorum, benim hızımı ne olucak, yükselme olucakmı?

Muhtemelen sabit kalacak,ne fiyat ne de hız değişimi olmayacak
  • yahu komikliğe bakın ama hız artarken kota düşüyor :) 16 mbps ye kadar 5gb kota ulen 30 dk da biter o kota hızı nerede yaşıyacağız biz..? eee 16mbpc oluncada ışık hızında açılmayacağına göre sayfaların ben öyle hızı ne yapayım...insanın küfür edesi geliyor doya doya ama herkes içinden etsin artık napalım....
  • bu adk saçmalık resmen
  • 300 mbps hız getiriceklermiş yakında açıklama vardı daha 100 yeni geldi verip veremedikleri belli değil 300mbps yi nası vericekler ve allah bilir kaç lira olur ben şu anda 15gb kotalı 8 netlimitsiz kullanıyorum heralde tarifemi değiştiririm 16mbps 50gb kotalı olan bana göre iyi 59 tl ona geçerim heralde 50gb hayli hayli yetebilir bana 2 bluray desek ayda 20gb 3 dizi desek 400mb dan 4 hafta 5gb olsun 25 gb 25 de bana kalıo işte Gerçi bu netlimitsiz 15gb kotalılar gene 8 netlimitsiz 25gb a geçicekler bana 25 de yeter bir süre şubat gibiş geçerim heralde yada ocak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 24 Aralık 2010; 17:49:18 >

• 590Gbps yurtdışı yoğun saatlerde kişi başına mobil internet kullancılarınıda dahil edersek yoğun saatlerde 256kbps gibi bir hız düşer :D .
  • # Ocak itibarı ile video, Web TV (Vdsl2) gibi hizmetlerde kullanılan internet bağlantı üst hızının 50 Mbps'den (109 TL) 100 Mbps'ye (149 TL) çıkartılacak.
    # Genişbant internet erişim hızı (ADSL2) ise 16 Mbps'ye yükseltilecek.
    # Adil kullanım miktarı 100GB'a çıkacak.
    # Adil kullanım miktarını aşan kullanıcılar ek ücret ödemeyecek fakat bununla beraber internet hızları 1 Mbps'ye düşecek. (Eskiden adil kullanımın aşılması ertesinde bağlantı hızımız 512 Kbps'ye düşürülüyordu)
    # 8 Mbps'ye kadar limitsiz tarifesinde adil kullanım miktarı 15GB'tan 25 GB'a yükselecek ve ek olarak 100 GB'lık yeni bir adil kullanım miktarı seçeneği eklenecek.
    # 16, 32, 50 ve 100 Mbps limitli tarifeleri için sırasıyla 5, 10, 15 ve 20 GB'lık kota seçenekleri oluşturulacak.
  • Evet anlaşılan biz 4mbit limitsizler için fiyat aynı bu durumda ben hızını artır fiyatını düşür 8 ay boyunca 4mbit fiyatına 8mbit kullan kampanyasından yararlanayım zaten önümüzdeki 2 yıl adsl de hiçbir iyileşme olmaz 2 yıllık taahhüt vereyim napayim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.