Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılbaşında açıklanacak olan yeni tarifeler ile 4 mbit ve 8mbit limitsiz tarifelerde fiyat olarakta herhangi bir değişiklik olmayacağı anlaşılmakta bu yüzden kullandığım 4 mbit tarifemden 8mbit tarifeye geçtim, ancak bana lüzumsuz geşen tarifeler için günlerce aylarca beni arayan ttnet müşteri hizmetleri yetkilileri 8 ay indirimli kullanacağım 8 mbit tarife için geçişi istememekte olduklarını hissettirdiler ttnet kendi hayrına gördüğü işlemlerde kullanıcıya işlem yaptırıyor işine gelmedimi yok telefoma sorun bilgi alın eminmisiniz filan falan valla iyiki geçtim şu 8 mbit gerçek limitsiz tarifeye 4 mbit te olan 797 upload hızım şu an 989 gerçek seviyelerinde bu bile yeter
  • Benim merak ettiğim Upload !!! Download yerin dibine batsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Yalan adsl'de dahil mi bu fiyatlara?

Tabi ki değil.

quote:

Orijinalden alıntı: Vavra22

Benim merak ettiğim Upload !!! Download yerin dibine batsın.

Bende çok merak ediyorum. 1mbittir heralde eskisi gibi.
  • Tarife ve fiyatlar bu şekliyle başlarsa ki umarım başlamaz.Telekomun biz değersiz müşterilerine bir düzine daha gol attığının resmidir.Ve zaten deplasmanda olan bizlerin hiç şansı kalmamıştık.Ey btk yargıtay ulaştırma bakanlığı 3 maymunları oynamı bırakın artık.
  • hızlar otomatik düşmeye başlayınca 59luk pakete geçmek lazım.
    16mbit yapçaklarına düz 24mbit yapsalarmış daha iyi olurmuş.
    edit: 16mbit adsl yerine 32mbit vdsl2 için fazladan 20lira vermek değmez bence. kota aynı .32yi full kullanamıcaz sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 24 Aralık 2010; 20:48:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

HaberTurk'den alintidir..
    5 SENEDE YURTDIŞI ÇIKIŞ HIZI 20 KAT ARTTI 
    Toplantıda son olarak söz alan Türk Telekom Operasyon Başkanı Memet Atalay ise modern bir iletişim altyapısının kurulması, yeni nesil şebekelerin geliştirilmesi ve dijital uçurumun kapanmasına katkı ilkeleriyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Son dört yılda fiber optik kablo ağlarını yüzde 30 oranında büyüterek yaklaşık 128 bin km kablo uzunluğuna ulaştıklarını söyleyen Atalay, “Bu dünyanın çevresinde 3 kez tur atmaya denk geliyor” dedi. Son 5 senede yurtdışı çıkış hızlarını 20 kat artırarak 30 Gbps’ten 590 Gbps’e çıkarttıklarını ve kırsal alandaki 10.270 santrali dijitale dönüştürdüklerini belirten Atalay, “Türkiye’nin en büyük, en güçlü IP altyapısı ile yüksek hızlı internet, IPTV, Web TV ve video hizmetlerini sunuyoruz. Sahip olduğumuz güçlü altyapımızı daha da güçlendirmeye devam edeceğiz. İnternet dünyasını yeni ürün ve hizmetlerle tanıştırmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Enteresan gercekten..

Abone sayısnıda açıklasaymış keşke kaç kat artığını ortanlı mı artmış orantısız mı anlamış olurduk.

• ben 1mbit limitsiz kullanıyorum taahhüt verdiğimizz için o süre bitimine kadar başka tarifeye geçirmiyorlardı şimdi ne olacak 1 ocaktan sonra merak ediyorum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymondSerway

ben 1mbit limitsiz kullanıyorum taahhüt verdiğimizz için o süre bitimine kadar başka tarifeye geçirmiyorlardı şimdi ne olacak 1 ocaktan sonra merak ediyorum açıkçası

Arkdaşım bende 2 mbit limitsiz var 24 ay taahhüt vermiştim ama bugün Netlimitsiz tarifesine geçtim vede sorun çıkmadı.Yani başka tarifelere geçilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

quote:

Orijinalden alıntı: RaymondSerway

ben 1mbit limitsiz kullanıyorum taahhüt verdiğimizz için o süre bitimine kadar başka tarifeye geçirmiyorlardı şimdi ne olacak 1 ocaktan sonra merak ediyorum açıkçası

Arkdaşım bende 2 mbit limitsiz var 24 ay taahhüt vermiştim ama bugün Netlimitsiz tarifesine geçtim vede sorun çıkmadı.Yani başka tarifelere geçilebiliyor.

ilginç çünkü ben 3 ay önce netlimitsize geçmek için aramıştım ancak dediğim gibi taahhüt süreniz bitene kadar 1mbit tesiniz dedi.
  • Tarifeler gerçekten rezalet. TTNet'in biraz daha kullanıcıyı kazanmaya yönelik paketler çıkarmasını beklerdim ama hala aynı tas aynı hamam. Rekabet olmadığı sürece kazığı yemeye devam ederiz. 8mbit (e kadar) 100g kotalının fiyatının 50TL civarı olmasını beklerdim ama resmen ters köşeye yattım. Ülkede herkes kazıkçı. Superonline desen geçenlerde sınırsızlara adil kullanım zımbırtısı koydu. Bir tane düzgün alternatif çıksa düşünmeden abone olurdum. şu an bana en makul paket 8mbit'e kadar 25gb kotalı gibi görünüyor. Benim bu kotayı aşmam 10 gün sürer, ne anladım ben bu işten?
    Ayrıca 16mbps 5gb kota nedir? Dalga mı geçiyor bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereisno_spoon -- 24 Aralık 2010; 22:03:43 >
  • 1 ocakra çıkıyomuş yeni tarifeler
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/16611531.asp?gid=234
  • Daha çok bekleriz. Bir superonline var rakibi oda adil kullanım diye bir garabet çıkarttı aylar önce. Onlarda 100mbit'e 100gb kota koymuşlardı.
  • Ya ben yanlış anladım ya da sınırsız dalgası harbiden kalkıyor?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Ya ben yanlış anladım ya da sınırsız dalgası harbiden kalkıyor?..

Kalkan sınırsız tarifesi yok. Bu sadece yeni tarife modelleri ve yeni hızların tanıtımı. 1 Ocak 2011 tarihinde yürürlüğe girecek. Mevcut fiyatların üzerine 10-20 TL arasında ISS kar marjı koyacak ve yeni tarifeler 1 Ocak itibariyle yürürlüğe girecek.
  • Bu şartlarda yeni yıla girmeden smile'a 24 aylık taahhüt vereyim mi sizce? Şu an 1 mb sınırsız kullanıyorum 45 TL'ye ve fazlasını da vermek istemiyorum.
    8 mb'e kadar sınırsız- 24 ay taahhüt ilk yıl aylık 25 TL ikinci yıl aylık 49 TL
  • 1Mbps sınırsız internete aynen devam 8Mbps'e kadar limitsize geçmicem 1 gün yüksek hızda 25gb indirceğime 3 günde 1Mbps hız ile 25gb indiririm daha iyi.. Pes ettiremez bizi herkez gerçek limitsiz tarifesine sahip çıksın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutlu42

Bu şartlarda yeni yıla girmeden smile'a 24 aylık taahhüt vereyim mi sizce? Şu an 1 mb sınırsız kullanıyorum 45 TL'ye ve fazlasını da vermek istemiyorum.
    8 mb'e kadar sınırsız- 24 ay taahhüt ilk yıl aylık 25 TL ikinci yıl aylık 49 TL

Gayet mantıklı,ttnet sanıyorum ki umduğumuzu vermiyecek Yeni üyeliklerde 1mbit alımıda artık kalkacak.8mbite kadar yerine (ki tavsiye etmiyorum) doping 2mbit sınırsız 46 tl ye bir göz atın,yeni üye oldum bende
  • Aradaki 4 TL'lik fark olmazsa olmaz derecede önemliyse 1 mbps limitsiz tarifede kalmak mantıklı yok tersi bir durum söz konusu ise ortalama bir hat kalitesi için 4 mbps hıza değeceği inancındayım
  • TTnet'e sakın taahhüt verip ipinizi ellerine bırakmayın, eğer uydunet ve superonline alma şansına sahipseniz hemen onlara geçin tabi tarife daha uygun gelirse, TTnet'i ve Turkcell'i bence aynı son bekliyor, bu fakir halkın bu kadar hakkını yediler bir karşılığı olmalı elbette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anorexia -- 25 Aralık 2010; 0:15:39 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.