99tl ye 16mbit sinirsiz bile koymadilar demekki ciddi anlamda hangi hizda ve hangi fiyat araliginda olursa olsun sinirsizlari kaldirmaya kararlilar bireysel kullanicilar icin.
15GB limitini 25GB yaptılar düşen hizi 512'den 1 yaptılar ödedigim parada ayni kaldı ben bu adamlara tesekkur ederim kimse kızmasın..
quote:
* Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek hızı kullanacaktır. Kullanıcının ay içerisindeki veri kullanımı belirtilen adil kullanım noktasına ulaştığında kullanım hızı ay sonuna kadar 1 Mbit/sn olacak şekilde düşürülecektir. ** Bu paket yalnızca şu illerde hizmete sunulacaktır: Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ardahan, Artvin, Bartın, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Hakkâri, Iğdır, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kilis, Kırıkkale, Kırşehir, Malatya, Mardin, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Şanlıurfa, Siirt, Sinop, Şırnak, Sivas, Tokat, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat, Zonguldak. *** Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattın desteklediği en yüksek hızı kullanacaktır. Kullanıcının ay içerisindeki veri kullanımı 25 GB’a ulaştığında kullanım hızı ay sonuna kadar 1 Mbit/sn olacak şekilde düşürülecektir. ****Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek hızı kullanacaktır. Kullanıcıların hızları en yüksek fatura noktasına geldiklerinde kullanım hızı ay sonuna kadar 1 Mbit/sn olacak şekilde düşürülecektir
Burayı ben mi yanlış algıladım yoksa... ??
Bundan önceki tarife teklifinde dikkat ettiyseniz gerçek limitsiz tarifeleri kaldıracaklarını ve bu paketlere yeni abone kaydı alınmaması yönünde teklif bildirmişti ttnet btk ya telekominikasyom kurulu ise bu adeletsiz bir uygulama olur diyerek onaylamadı ve yeni tarifede bu limitsiz paketlere dokunulmadı ama hiçbir iyileştirmede yapılmadı fiyat yine aynı hız yine aynı değişen bişey yok gerçek limitsiz tarifelerinize sahip çıkmanızı öneririm özellikle 2, 4 ve 8 mbit ler direnmeye devam edin hatta ttneti kendi silahı ile vurun hızınızı yükseltin 24 ay taahhüt karşılığında 8 ayı 69 tl olarak kullanın ben şu an öyle yaptım 2 yıl boyunca bu tarife kapansa dahi ben kullanacağım
arkadaşlar benim kafam karıştı... şimdi 99 TL ile 8mbit sınırsızım var.. benim paket 1 ocaktan sonra ne olacak??
quote:
Orijinalden alıntı: rvkur
arkadaşlar benim kafam karıştı... şimdi 99 TL ile 8mbit sınırsızım var.. benim paket 1 ocaktan sonra ne olacak??
Aynı kalacak.
Yeni tarife paketleri içinde limitsiz yok ancak mevcut limitsizler bu tarifelerinde devam edecek. YAni 2 mbps limitsizin varsa benim hızım ne olacak diye sormana gerek yok. 2 mbps limitsiz olarak kullanmaya devam edeceksin. 8 limitsiz de aynı şekilde...Fakat bundan böyle yeni abone alımına kapatılacak tüm gerçek limitsizler. Yani bu paketlerden kazara çıktınız dönüşü olmayacak. Mesela şu anda telefon için "KlasikHat" tarifesi yeni abone alımına kapalı ama uzun süredir o tarife üzerinden ücretlendirilmekteyiz. Aynı şekilde 1 mbps 4 gb kotalı tarifeler de de durum devam ediyor. Diyeceğim o ki tarife abone alımına kapatılsa bile etkilenme olmuyor. 16 mbps limitsiz verseler onu kaldıracak altyapı hususunda şüphelerim var. Düşünsenize 7/24 16 mbps hızında download yapıldığını O nedenle kota uygulaması devreye alındı. Önümüzdeki günlerde yine uzun bir reklam dönemi geçer gibi geliyor bana... Hızlar "netlimitsiz" tarifesinde olduğu gibi bir süre düşürülmez. Millet "hakikaten düşmüyor" der geçer. Ancak böyle böyle limitsizleri bitirebilirler
benim tarifem 8mb'e kadar netlimitsizdi. bu adamlar benim netimi 2mb'e sabitlediler şimdi 16mb'e geçmek istesem verebileceklermi ki verirlerse ozaman niye hızımı 2mb'e sabitlediler gerçekten garip bir durum
quote:
Orijinalden alıntı: Mr_blacksea
benim tarifem 8mb'e kadar netlimitsizdi. bu adamlar benim netimi 2mb'e sabitlediler şimdi 16mb'e geçmek istesem verebileceklermi ki verirlerse ozaman niye hızımı 2mb'e sabitlediler gerçekten garip bir durum
Hattınızın kaldırabileceği kapasite 2 mbps ise 1 Ocaktan sonra değişen bir şey olmayacak sen yine o değerlerle bağlanmaya devam edeceksin. İstersen 100 mbps'lik tarifeye abone ol Aksine 16 mbps aboneleri çoğaldıkça sana gelen sinyal daha da zayıflayacağından bölgende altyapı çalışması yapılmazsa hızın ancak garanti edilen 1 mbps'ye dahi sabitlenebilir
ben 4mbps lımıtsız tarıfemden vazgecmem. adil kullanım hakkı neymış ya
Telekom çıkışa gel , arkadaşlar bu ne böyle ya . Şimdi 8mbs netlimitsiz kullanıyorum ve şuana kadarki download bu ay için: (63,682 GB) Hangi tarifeye geçeyim ? Tavsiyeniz nedir ?
yaklaşık 1- 1.5 yıl evvel sınırsız 8 mbit almıştım, çok memnundum, beklemeyi sevmem netekim amma ve lakin son 2-3 aydır hızda büyük dalgalanmalar sözkonusu, bazen 4-5 kps ye düşen hız, bazen 850 kps ye çıkıyor... acıbadem telekomun da 1 km yakınındayım... Neler oluyor bana bir bilen var sa söylesin lütfen... Ayrıca 2 yıllık tı benim sözleşme yakında biter yani... Sizce 100mbit 100 gb harbiden 100mbit çıkarmı, hayır 80-85 e de razıyım hani ne dersiniz ne tavsiye edersiniz a dostlar? Not: sadece hd film indiririm onun da sayısı 30 u geçmez genelde...
quote:
Orijinalden alıntı: siyahtemas
yaklaşık 1- 1.5 yıl evvel sınırsız 8 mbit almıştım, çok memnundum, beklemeyi sevmem netekim amma ve lakin son 2-3 aydır hızda büyük dalgalanmalar sözkonusu, bazen 4-5 kps ye düşen hız, bazen 850 kps ye çıkıyor... acıbadem telekomun da 1 km yakınındayım... Neler oluyor bana bir bilen var sa söylesin lütfen... Ayrıca 2 yıllık tı benim sözleşme yakında biter yani... Sizce 100mbit 100 gb harbiden 100mbit çıkarmı, hayır 80-85 e de razıyım hani ne dersiniz ne tavsiye edersiniz a dostlar? Not: sadece hd film indiririm onun da sayısı 30 u geçmez genelde...
8 i alamazken muhtemele 100 ü de alamazsın
1 mbit sınırsız kullanıcılarının 8mbit 25gb akn tarifesine geçmemeleri için bir neden görmüyorum. Bende o gruba dahilim. Bu zamana kadar bekledim. Artık geçerim. Gerçi bir boyunca yıl aylık oratalama kullanımım 50gb. olmuş. 16mbit tarifesi de olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: BrutaL41
quote:
* Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek hızı kullanacaktır. Kullanıcının ay içerisindeki veri kullanımı belirtilen adil kullanım noktasına ulaştığında kullanım hızı ay sonuna kadar 1 Mbit/sn olacak şekilde düşürülecektir. ** Bu paket yalnızca şu illerde hizmete sunulacaktır: Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ardahan, Artvin, Bartın, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Hakkâri, Iğdır, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kilis, Kırıkkale, Kırşehir, Malatya, Mardin, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Şanlıurfa, Siirt, Sinop, Şırnak, Sivas, Tokat, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat, Zonguldak. *** Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattın desteklediği en yüksek hızı kullanacaktır. Kullanıcının ay içerisindeki veri kullanımı 25 GB’a ulaştığında kullanım hızı ay sonuna kadar 1 Mbit/sn olacak şekilde düşürülecektir. ****Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek hızı kullanacaktır. Kullanıcıların hızları en yüksek fatura noktasına geldiklerinde kullanım hızı ay sonuna kadar 1 Mbit/sn olacak şekilde düşürülecektir
Burayı ben mi yanlış algıladım yoksa... ??
bunu nerden aldınız bilmiorm ama bu 512 kbps nin koşulu.
Arkadaşlar aylık ortalama 60GB download için hangi tarifeyi önerirsiniz ? 8mbs Netlimitsiz kullanıyorum şuan.
quote:
Orijinalden alıntı: hie
Arkadaşlar aylık ortalama 60GB download için hangi tarifeyi önerirsiniz ? 8mbs Netlimitsiz kullanıyorum şuan.
İnternete verebileceğiniz maksimum fiyata göre değişir; ama 16mbit 50gb AKN 59 TL olacak gibi. Uygunsa geçebilirsiniz. Tabi hattınız 16mbit alabilecek durumdaysa iyi olur.
@nihattr;
Aslında 16mbt çok iyi rakamda güzel, 50gb 'yi ayın sonuna doğru aştığımızı düşünsek ozaman bence yeterlidir bu, peki ttnet bu paketleri nezaman uygulamaya başlayacaktır ? ve şuan ki mevcut paketim ileride hangi pakete geçecek ?
quote:
Orijinalden alıntı: Glyph
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalKral
Daha çok bekleriz. Bir superonline var rakibi oda adil kullanım diye bir garabet çıkarttı aylar önce. Onlarda 100mbit'e 100gb kota koymuşlardı.
Superonline'da adil kullanım yok şu anda. Tamamen sınırsız. İptal oldu o adil kullanım tasarıları.
iptal filan degil ya
quote:
Orijinalden alıntı: hie
@nihattr;
Aslında 16mbt çok iyi rakamda güzel, 50gb 'yi ayın sonuna doğru aştığımızı düşünsek ozaman bence yeterlidir bu, peki ttnet bu paketleri nezaman uygulamaya başlayacaktır ? ve şuan ki mevcut paketim ileride hangi pakete geçecek ?
Tarifeler yazılanlara göre 1 Ocak'ta geçerli olacak. Mavcut durumunuz değiştirmediğiniz takdirde aynı şekilde devam edecek. Bu arada Netlimitsiz tarifesinde AKN'nın 25gb ve sonrasında hızın 1mbit'e düşeceğinden haberiniz vardır.