Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya anlamadığım nokta benim gibi sınırsız kullanan aylık 200gb gibi download değerleri olanlar ne yapacak ? Ben zırt pırt 1mbit kullanmaya mecbur mu edileceğim ?
    Eğer bu şekilde olacaksa 4mbit sınırsızda kalayım yapmasınlar hız artırımı falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalKral

Daha çok bekleriz. Bir superonline var rakibi oda adil kullanım diye bir garabet çıkarttı aylar önce. Onlarda 100mbit'e 100gb kota koymuşlardı.

100 Mbit'te kota 500 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalKral

Daha çok bekleriz. Bir superonline var rakibi oda adil kullanım diye bir garabet çıkarttı aylar önce. Onlarda 100mbit'e 100gb kota koymuşlardı.

Superonline'da adil kullanım yok şu anda. Tamamen sınırsız. İptal oldu o adil kullanım tasarıları.
  • Bi zamanlar özelleşirse her şey iyi olacak v.s. gibi pompalanıyordu millete. Aslında Özel sektörün milleti daha fazla kazıklamaya çalışacağı ,öncelikli hedefinin hep para kazanmaktan ibaret olduğu yeni yeni anlaşılmaya başlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Bi zamanlar özelleşirse her şey iyi olacak v.s. gibi pompalanıyordu millete. Aslında Özel sektörün milleti daha fazla kazıklamaya çalışacağı ,öncelikli hedefinin hep para kazanmaktan ibaret olduğu yeni yeni anlaşılmaya başlandı.

TT özel değilken de o kadar berbattı ki, daha kötüsü olamaz sanıyorduk. İnternet kullanımını kısıtlaya kısıtlaya yakında sadece para alacaklar, hizmeti falan kesecekler...
  • bağlantım 2mbps bile kaldırmıyor.8mbps ye kadar hıza geçip macera için 4 lira fazla vermeye gerek yok.
  • Yanlız bu ttnet yine netlimitsizde yaptığı gibi kotayı dolduktan sonra hızları düşürmezse harbiden Internet felç olur artık 1000 kişi aynı anda 100 mbps ile download yapsa yurtdışı çıkışları felç olur
  • şu sayfayı okukrken ıle baglantım 4 kere koptu, limitsiz 4mbit kullanıyorum. anlaşılan bize bir yararı yok bu yenı uygulamaların ban ttnet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

1Mbps sınırsız internete aynen devam 8Mbps'e kadar limitsize geçmicem 1 gün yüksek hızda 25gb indirceğime 3 günde 1Mbps hız ile 25gb indiririm daha iyi.. Pes ettiremez bizi herkez gerçek limitsiz tarifesine sahip çıksın..

Yeni tarifede 25 gb aştığında hızın 1 mbite düşecek gibi söylentiler var eğer öyle ise ben geçerim. Hızımız düşsede kayıp yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: panzer2000

quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

1Mbps sınırsız internete aynen devam 8Mbps'e kadar limitsize geçmicem 1 gün yüksek hızda 25gb indirceğime 3 günde 1Mbps hız ile 25gb indiririm daha iyi.. Pes ettiremez bizi herkez gerçek limitsiz tarifesine sahip çıksın..

Yeni tarifede 25 gb aştığında hızın 1 mbite düşecek gibi söylentiler var eğer öyle ise ben geçerim. Hızımız düşsede kayıp yok

Bu kapsamda adil kullanım noktasına ulaştıklarında kullanıcıların internet hızları 512 kbps yerine 1 Megabit olacak.

Açıklamaya göre durum böyle.

• Biliyorum 1Mbps'ye düşeceğini ama geçmiceğim zaten artık gerçek sınırsıza alım yapmıcaklar netlimitsize geçmeye zorlucaklar insanları.. Limitsiz tarifler tamamen kapandıktan sonra millete istedikleri gibi adil kullanım cart curt kullanımı diye yaptırım uygulayacaklar istedikleri gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

1 ocakra çıkıyomuş yeni tarifeler
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/16611531.asp?gid=234

Benim anlamadığım olay Hürriyet şu anki hükümete karşı aşırı muhalifken, yine hükümetin yaptığı özelleştirme sonucu oluşan bu duruma ve halkın şiakyetlerine rağmen sanki her şey güzel oluyormuş gibi yazması ve muhalefetlik yapmaması. Gerçekten düşündürücü. Galiba hiçbir medya kuruluşu halkın internet hız ve fiyat politikasına olan şikayetlerine destek çık(a)mıyor !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

quote:

1 ocakra çıkıyomuş yeni tarifeler
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/16611531.asp?gid=234

Benim anlamadığım olay Hürriyet şu anki hükümete karşı aşırı muhalifken, yine hükümetin yaptığı özelleştirme sonucu oluşan bu duruma ve halkın şiakyetlerine rağmen sanki her şey güzel oluyormuş gibi yazması ve muhalefetlik yapmaması. Gerçekten düşündürücü. Galiba hiçbir medya kuruluşu halkın internet hız ve fiyat politikasına olan şikayetlerine destek çık(a)mıyor !!!

Dediğin gibi ses çıkaramıyorlar.Medya da internet altyapısını ttnet sunuyor.

• Halkı zaten görmüyor medya daha çok reklama bakıyor çoğu medya kuruluşu, kimi sıra haber diye çıkan yazılar var resmen baştan sona firmanın reklamı yapılıyor, biz şikayetlerimizi kendi aramızda tartışabiliyoz sonuç olarakta birşey değişmiyor.
  • tabiki reklama bakacaklar,haberturk çıktığı zaman bu konunun takipçisi olacaktı,halkın yanında olacağını söylüyordu,hatta o zaman,sabit ücrete son şeklinde bi kaç haberde yaptılar ama ne olduysa bi kaç gün sonra haberturk gazete ve tv lerinde boy boy telekom reklamları patlayınca sesleri kesildi,telekom milyon dolarlık reklamları bastırınca,tabii onlarda halkı unuttular..

yeni rezil tarifelerden biri:16 mb paket koymuş onada 5 gb kota koymuş,ondan sonrada çıkmış hep bu Ülkeye çalışıyoruz, yatırım yapıyoruz diyor telekom ceosu utanmadan

peki 16 mb hızı verebilecenmi diye, bir tane basın mensubu da çıkıp sormuyor, basın toplantısında,bunlara

ee ne olacak,millet olarak herşeye evetçi ve böyle eyvallahçı oldukça,ancak hayallerde görürüz, düşlediğimiz internet paketlerini

nefret ediyorum Arap-Öger telekom senden nefret aynı şekilde Btk ve emir eri çok değerli Tayfun Acerer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 25 Aralık 2010; 11:03:01 >

• Utanmadan dakikada bir film inecek yazmışlarhttp://www.karsihaber.com/vdsl-2-internet-tarife-ucretleri-turk-telekom-adsl.html,0223e6

Bun asıl internet

Telefonda çok güzel ayak yapıyorlar. Onur bey hiçbir fark vermeden hızınız 8 olacak diye. Ama kotadan bahsetmiyorlar. Kota var hız düşüyor. Sizin limitiniz etkilenmeyecek diyorlar.

TT'ninbu telefon işlerini hallettirdiği yerde çalışan hatunlarda çok mu saf bizi enayi yerine koymak için mi eğitilmiş.

Nerdeyse hergün film indiriyorum ne 25 gb dayanır nede 40. Bir film 4 gb.

VDSL2 ile 100 megabit olsa ne yazar. Bize yansımıyor ki.

sabit olan 1 mblik hızı 4'e çıkarsınlar sevinelim

• bu tarifelerden sonra hızlar değişmez artık. akn yi aştıktan sonra düşen hızı artırmalarını bekleriz.
    8mbit 1e düşüyorsa
    16mbit 2ye
    32mbitte 4e düşsün bari
  • quote:

bu tarifelerden sonra hızlar değişmez artık. akn yi aştıktan sonra düşen hızı artırmalarını bekleriz.
    8mbit 1e düşüyorsa
    16mbit 2ye
    32mbitte 4e düşsün bari

+586446

Tarifeleri koymuslar ama altyapı ile ilgili ses yok hala modemde 54 yazıyor hat zayıflaması para almasını bıliyor ama konuscak çok şey varda.....
  • Arkadaşlar ben bişey soaracam:
    şimdi ben ayda 20-30 gb download yapıyorum.
    ben limitsin (25 gb ) akn ye geçiyimmi 8 mpse kadar olana yani. ayrıca fiyatı 35 liramı??
  • 2 mbit sınırsız kullanıyorum acaba beni hangi pakete geçirecekler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.