Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlla ttnet kullanacak arkadaşlar için en iyi tarife eğer doğruysa 16 mbit e kadar 50 gb akn li olan. Tabi bu parayı eder mi etmez çünkü en az 74 tl aylık maliyeti var. Kötünün iyisi diyebiliriz. Bir de kaç kişi 16 mbit alabilecek orası ayrı konu. 8mbit alabilen kaç kişi var sonuçta.
  • Az önce ttnetten aradılar

1Mbit sınırsızdan 8mit 15gb kotalı + tivibu vereceklerini

Normal ücretim üzerine + 4 TL vereceğimi söylediler..

Cevabınız nedir Sayın. .. Dediler..

Bende Şuan Apartmanda 7 kişi 1 internet aldık Smile den Wifi den bağlıyım onu kullanıyorum dedim.

Kapattı kadın

TTNET
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim
    Az önce ttnetten aradılar

Bende Şuan Apartmanda 7 kişi 1 internet aldık Smile den Wifi den bağlıyım onu kullanıyorum dedim.

Kapattı kadın

TTNET

Keske sadece smile dan aldık deseydin

Ttnet senin smile kullanmanı cekemez şikayet eder toplu kullaniyonuz diye

• Beyler Telekomda teknik serviste calisan bi arkadasimin söylediklerini aynen paylasmak istiyorum..

"Yılbaşından sonra baya bi değişiklik yeni bişiler olcak şimdi telekom ihale açıyor alt yapı için fibere dönücek çogu yerde müteahhitlere veriyor 2011 de baya alt yapıda diğer şeylerdede değişklik olucak"
  • Benim hat 12 mbit kaldiriyo niye şöyle 10 mbit 100 - 150 gb kotalı bir paket çıkartmadılar Bide hala bizi salak yerine koyup 0.60 mbit upload hızı veriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

Beyler Telekomda teknik serviste calisan bi arkadasimin söylediklerini aynen paylasmak istiyorum..

"Yılbaşından sonra baya bi değişiklik yeni bişiler olcak şimdi telekom ihale açıyor alt yapı için fibere dönücek çogu yerde müteahhitlere veriyor 2011 de baya alt yapıda diğer şeylerdede değişklik olucak"

yeni tarifeleri açıkladı bundan sonra ne gibi değişiklik yapabilirki.belki altyapı çalışması.ama fiyatlar açıklandı işte.uydunete başvurdum inşallah uydunete geçiyorum hamdolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim
    Az önce ttnetten aradılar

Kapattı kadın

TTNET

Keske sadece smile dan aldık deseydin

Ttnet senin smile kullanmanı cekemez şikayet eder toplu kullaniyonuz diye

Ederse etsin umrumda değil

• Şimdi arkadaşlar ben Net4 Paket kullanıyorum. 1-2 gün sonrada Netlimitsiz 5x15TL 24 ay tahaadütlü(31 aralığa kadar geçerli)
    eğer bu tarifeler çıkarsa bizim pakete ne olacak
    bu adsl fiyatları düşük gözüküyor vergiler hariç mi beni aydınlatırsanız sevinirim
  • quote:

Beyler Telekomda teknik serviste calisan bi arkadasimin söylediklerini aynen paylasmak istiyorum..

Ya kolaydı fiberi döşemek zaten fiberi döşeseler herkez süperonlineye geçer :)

Ayrıca geçmeyi bıraktım daha doğal gazı olmayan mahalle var o bitmedi fiberemi el atacaklar

Zaten belediyelerin işine gelir hergün bir yeri kazıp asfalt döküyorlar parası bizim vergilerden gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 25 Aralık 2010; 16:36:41 >
  • Zaten bana göre tüm sorun altyapıda.
    8Mbit herkeze verilemiyor. Hat desteklememesi gibi sebeblerden dolayı.
    16 ve üstünü hâlâ nasıl verecekler onu merak ediyorum.
    Heryere fiber mi döşeyecekler? Altyapıyla çok uğraşmaları gerek. Yurtdışı çıkışlarının daha artması gerek vs.
    Zamanında vdsl istemiştik ama santale uzaksınız diye vermemişlerdi.

Bana göre yanlış yapıyorlar. Ektra tarifeye çok gerek yoktu şu an.
    Bi kere yapmaları gereken şey adsl verilen her yerin 8mbiti sorunsuz alabilmelerini sağlamaktı o kadar.
    En azından yüksek hız isteyenler sorunsuz şekilde (7/24 Hat kopmadan, iyi ping değerleri, stabil 800-900kb download) internet kullanabilmeli.
  • online işlem merkezine girebilen var mı

tarife değişikliğini kaldırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAccuse -- 25 Aralık 2010; 17:24:30 >
  • Nefret olsun. Neden düşük hızda dahi olsa hergün internet kullanan kişiler için kotasız ya da makul kotası olan bir tarife yok? 1mbps bağlantı için sınırsız ya da ne bilim en azından 10 gb kotalı bir paket olabilirdi 30 lira gibi bir fiyata (hoş 30 dahi pahalı aslında) neden yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: halken

Zaten bana göre tüm sorun altyapıda.
    8Mbit herkeze verilemiyor. Hat desteklememesi gibi sebeblerden dolayı.
    16 ve üstünü hâlâ nasıl verecekler onu merak ediyorum.
    Heryere fiber mi döşeyecekler? Altyapıyla çok uğraşmaları gerek. Yurtdışı çıkışlarının daha artması gerek vs.
    Zamanında vdsl istemiştik ama santale uzaksınız diye vermemişlerdi.

Bana göre yanlış yapıyorlar. Ektra tarifeye çok gerek yoktu şu an.
    Bi kere yapmaları gereken şey adsl verilen her yerin 8mbiti sorunsuz alabilmelerini sağlamaktı o kadar.
    En azından yüksek hız isteyenler sorunsuz şekilde (7/24 Hat kopmadan, iyi ping değerleri, stabil 800-900kb download) internet kullanabilmeli.

Doğru söze bir şey denemez

• quote:

Her seneki efsanelerden birisi işte..
  • Altyapı çalışması olmazsa zaten Netone sitesindeki listenin haddi hesabı olmaz. Saniye başına yeni bir sorun la karşılaşırız. Hız ile tüketilen data miktarı eşit oranlı olduğu için hızı ne kadar arttırırsan abonelerin indireceği oran da doğru oranda artacak dolayısıyla ekstra trafik anlamına gelen bu durumda oluşacak sıkıntıyı ancak altyapı çalışmaları ile giderilebilir. O da olmazsa çileden çıkan bir ton abone ile karşılaşmak işten bile değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

quote:

Her seneki efsanelerden birisi işte..

kesinlikle.
  • Benim 5 yıldır kullandığım 1 mbit kotasız bağlantım var.Ay başından beri beni arıyorlar yeni tarfilere geçellimi diye hayır diyorum.Şimdi benim aklım karışdı açıkçası,benim 1 mbit bağlantım 1 ocakdan sonra aynımı kalacak yoksa bir değişiklik olacakmı?

Birde aylık dl oranlarına göre yeni tarafileri düşünen arkadaşlara şunu söylemek isterim;
    ben 1 mbit bağlantı ile aylık ortalama 60-80 gb arası veri indiriyorum.Elbette bu elimdeki 1 mbit lik hızla 30 günlük kullanımım,ancak şunu unutmayalım ben diyelimki 16 yada 50 mbite geçiş yaptım,net hızım yükseldi ve eskisine nazaran indirmekde ağır olan büyük veriler yeni tarifeler neticesinde daha hızlı indirmeye olanak sağladı böylece ben 1 mbitle 30 günde indirdiğim 60-70 gb lık veriyi yeni tarfilerde yaklaşık 1 haftada bitirmiş olacağım.Peki bundna sonra ne yapmam lazım gelir? eski tarifeme göre "ben alcağımı aldım 3 hafta bişeye dokunmayayımmı" diyeceğim?

Kısaca kota olayı bariz bir "tuzakdır" o yüzden 5 yıldır 45 liraya sınırsız kullanıyorum,kafam gözüm rahat ancak ocakdan itibaren ne yaşayacağım bilemiyorum bende umarım değişiklik olmaz.

• şu andakı 16 mbit vdsl e 110 tl verip sınırsız kullanıyoruz adil madil yok. Benim ve benim gibilerin durumu ne olacak adil sınırlaması gelecek mi bize ?

kasımda 935 gb bu ay su saate kadar 650 gb ındırmısım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

yaklaşık 1- 1.5 yıl evvel sınırsız 8 mbit almıştım, çok memnundum, beklemeyi sevmem netekim amma ve lakin son 2-3 aydır hızda büyük dalgalanmalar sözkonusu, bazen 4-5 kps ye düşen hız, bazen 850 kps ye çıkıyor... acıbadem telekomun da 1 km yakınındayım... Neler oluyor bana bir bilen var sa söylesin lütfen... Ayrıca 2 yıllık tı benim sözleşme yakında biter yani... Sizce 100mbit 100 gb harbiden 100mbit çıkarmı, hayır 80-85 e de razıyım hani ne dersiniz ne tavsiye edersiniz a dostlar? Not: sadece hd film indiririm onun da sayısı 30 u geçmez genelde...

İndirdiğim HD film sayısı 30'u geçmez diyorsun da 30 film X 5 GB dersek 150 GB eder. Benim hesabım 720p üzerinden. Ha 1920*1080 çözünürlük rip indiriyorsan onun 1 tanesine 10 GB dersen zaten 300 GB eder. HD film indiren birisi için adil kullanım noktası olan bir paket mantıklı değil. Superonline'nın 100 Mbit 500 GB kotalı paketi ancak senin işini görür ki onun fiyatı da sitede 199 TL yazıyor aylık. Şahsen benim 1 Mbit sınırsızla geçen ay indirdiğim veri miktarı 112 GB imiş

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

Benim 5 yıldır kullandığım 1 mbit kotasız bağlantım var.Ay başından beri beni arıyorlar yeni tarfilere geçellimi diye hayır diyorum.Şimdi benim aklım karışdı açıkçası,benim 1 mbit bağlantım 1 ocakdan sonra aynımı kalacak yoksa bir değişiklik olacakmı?

Birde aylık dl oranlarına göre yeni tarafileri düşünen arkadaşlara şunu söylemek isterim;
    ben 1 mbit bağlantı ile aylık ortalama 60-80 gb arası veri indiriyorum.Elbette bu elimdeki 1 mbit lik hızla 30 günlük kullanımım,ancak şunu unutmayalım ben diyelimki 16 yada 50 mbite geçiş yaptım,net hızım yükseldi ve eskisine nazaran indirmekde ağır olan büyük veriler yeni tarifeler neticesinde daha hızlı indirmeye olanak sağladı böylece ben 1 mbitle 30 günde indirdiğim 60-70 gb lık veriyi yeni tarfilerde yaklaşık 1 haftada bitirmiş olacağım.Peki bundna sonra ne yapmam lazım gelir? eski tarifeme göre "ben alcağımı aldım 3 hafta bişeye dokunmayayımmı" diyeceğim?

Kısaca kota olayı bariz bir "tuzakdır" o yüzden 5 yıldır 45 liraya sınırsız kullanıyorum,kafam gözüm rahat ancak ocakdan itibaren ne yaşayacağım bilemiyorum bende umarım değişiklik olmaz.

Bende senin gibi aynı tarifeyim yaklaşık 5 yıldır ocaktan itibaren 8mbps e kadar olan tafireye geçmeyi düşünüyorum çünkü 25 gb kota aşıldığında 1 mbite düşecek hız sonuçta benim için değişen birşey olmayacak. Senin yerine olsam bu tarifeyi düşünürüm 5 ay 15 lira daha sonra 49 ödenecek.
    Biz zaten 45 lira ödüyoruz 5 ay sonra 4 lira fazla ödesekte 2 yıla vurduğumuz zaman yine 45 liraya geliyor hesap. Bu durumda kaybımız yok karımız oluyor 25 gb az rakam değil ortalama bir hesapla 35 tane divx film yapar ve limit dolduğunda varsın 1 mbit olsun hızımız, zaten öyle değilmiydik

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.