Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nihattr

quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

İşte OECD'nin kendi üyeleri arasında yaptığı genişbant internet fiyatları araştırması. Üzücü bir şekilde 1. olamamışız ama medyan değerindeki anormallik neden birinci olamadığımız gösteriyor
     Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu]

Bu medyan nedir?

Medyan nedir?

• Şimdi cidden Limitsiz kalkıyormu? Millet isyan eder ya !
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsermose

quote:

Orijinalden alıntı: Rey Leon

yahu marmarisdeyim turistik bir yer 8 mb alamıyorum yetkılı var tanıdık soruyorum 4 alırsın dıo marmarısde ölcen kısı var ona sordum ortalama 6 alırsın dıo abı şu doping internet güzelse geçecem ne bu adamın bırı 8 mb 15 gb kullanım olan tarifeden almıs adamın ulaşdığı hız 80 kb ya el insaf

Ben Erdek'te doping kullanıyorum sorun yaşamıyorum 1mb sınırsızı hakkıyla alıyorum fakat bu iş doping ttnet meselesi değil kablo ve santral meselesi gibi geliyor sonuçta doping te gidip ttnet portu ve aynı hattın kablosunu kullanıyor.
    Modeminin "Downstream Line Attenuation ( Hat Zayıflaması)" ında yazan değeri söyle, sana ne hız alabileceğini söyliyeyim.

benım ınt 1 mb ama gelen hız böyle sabit

• quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

Şimdi cidden Limitsiz kalkıyormu? Millet isyan eder ya !

Yok öyle birşey konunun devamını okusaydınız anlardınız
  • en mantiklisi 16 Mbit/sn 50GB adil kullanim 40 kusur lira olursa bu fena degil adil kullanim olayina ama 15 gb den daha iyi ve 16mb ye kadar hiz umarim bu kabul edilir hemen gecerim
  • gelişmeleri merakla takip ediyoruz
  • telekom.....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: monsermose

quote:

yahu marmarisdeyim turistik bir yer 8 mb alamıyorum yetkılı var tanıdık soruyorum 4 alırsın dıo marmarısde ölcen kısı var ona sordum ortalama 6 alırsın dıo abı şu doping internet güzelse geçecem ne bu adamın bırı 8 mb 15 gb kullanım olan tarifeden almıs adamın ulaşdığı hız 80 kb ya el insaf

Ben Erdek'te doping kullanıyorum sorun yaşamıyorum 1mb sınırsızı hakkıyla alıyorum fakat bu iş doping ttnet meselesi değil kablo ve santral meselesi gibi geliyor sonuçta doping te gidip ttnet portu ve aynı hattın kablosunu kullanıyor.
    Modeminin "Downstream Line Attenuation ( Hat Zayıflaması)" ında yazan değeri söyle, sana ne hız alabileceğini söyliyeyim.

benım ınt 1 mb ama gelen hız böyle sabit

Senin internet paketin muhtemelen netlimitsiz.

• Listede okduğuma göre 100 mb internet 90 lira olacakmış.Yahu adamlar 8 mbit veremiyor 100 mbit ne demek ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheWhite

Listede okduğuma göre 100 mb internet 90 lira olacakmış.Yahu adamlar 8 mbit veremiyor 100 mbit ne demek ???

Verirler mi veremezler mi bilemem ama 90 lira kdv ötv eklenmemiş toptan fiyat. Tahminimce 140 tl yi bulur.
  • 1-2-4-8 mbit de fiyatlar artıyormu azalıyormu bu duruma göre
  • Sanırım şöyle olacak; 1limitsiz paket kapatılacak ve şimdi 1limitsiz fiyatına 2limitsiz verilecek. Şimdiki 2limitsiz fiyatına 4limitsiz verilecek. 4limitsiz fiyatına 8limitsiz, 8limitsiz fiyatına da 16mbit lik olan paket verilecek. Muhtemelen böyle olacaktır. Yani fiyatlar düşmüyor. Yani ttnet evlerimize girememeye devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft
    Sanırım şöyle olacak; 1limitsiz paket kapatılacak ve şimdi 1limitsiz fiyatına 2limitsiz verilecek. Şimdiki 2limitsiz fiyatına 4limitsiz verilecek. 4limitsiz fiyatına 8limitsiz, 8limitsiz fiyatına da 16mbit lik olan paket verilecek. Muhtemelen böyle olacaktır. Yani fiyatlar düşmüyor. Yani ttnet evlerimize girememeye devam edecek.

Öyle yapmazlar.1 mbit limitsiz kapanıcak sanırım burdaki veriler eski onaylanan var orda sadece 1 mbit kapatılacak yazıyor onunda sebebi açık netlimitsiz tarifesinde limit aşıldığında düşecek hız 1 mbite çıkarılacak haliyle bu tarife varken 1 mbit limitsiz saçma olacak.Artık direk ona alım olacak en uygun sınırsız tarife netlimitsiz olacağından.Biri internet açtırmaya gittiğinde 1 mbit limitsiz dediğinde direk netlimitsiz vericekler 49 tl ye ilk 25 gb 8 mbit (yada alabilceği enyüksek hız) 25 gb dan sonrada 1 mbit limitsizle devam edecek.

Fiyatlarda düşme olacaksa da çok çok az düşme olur ki ben hiç düşme olacağını sanmıyorum bazı arkadaşlar bilmediğinden bu fiyatlara alacağız sanıyorda misal netlimitsiz geçen senede 35,12 tl idi bu toptan fiyatlarda.

@GandalfTheWhite şunu unutma ama alamayan kadar sorunsuz 8 mbit alabilende var :) sonuçta konularda görüyorsundur netlimitsiz kullanıp 8 mbitten sorunsuzca yararlanan tonla kişi var.Diğer kısımda çalışmalar devam ettikçe azalacaktır bizzat arkadaşımdan biliyorum netlimitsiz tarifesi ilk çıktığında benle geçmişti 2 mbit anca verilmiş ama 1-2 ay sonrasında 8 mbite çıkarmışlardı o hiçbirşey yapmadan muhtemelen o bölgede çalışma olmuş ve düzeltilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 18 Aralık 2010; 14:55:14 >

• Netlimitsizin toptan fiyatı 35 lira ise bu fiyatlar çok artacak.
  • quote:

Eğer sınırsız tarifedeysen sorun yok..

Sadece yeni alımlara kapalı yada geçişlere..

Örnek ben 1 mbitte sınırsız kullanıyorum 2006 dan beri hergün arayıp netlimitsize geç diyorlar ama kabul etmiyorum..

Sınırsız internete bütün türkiye geçse ozaman görürüm TTNET nasıl yusuf yusuf oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Örnek ben 1 mbitte sınırsız kullanıyorum 2006 dan beri hergün arayıp netlimitsize geç diyorlar ama kabul etmiyorum..

Sınırsız internete bütün türkiye geçse ozaman görürüm TTNET nasıl yusuf yusuf oluyor

Bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değil,yeni üyele alımıda geçişide devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliMemo3.5

en mantiklisi 16 Mbit/sn 50GB adil kullanim 40 kusur lira olursa bu fena degil adil kullanim olayina ama 15 gb den daha iyi ve 16mb ye kadar hiz umarim bu kabul edilir hemen gecerim

8 e geçtim desteklemiyor die 2 verdiler..

16 ya geçsem gene desteklemiyor diye 2 verecekler.

Evi satıp ağaoğlunun sattığı villalaramı gideyim ne santralmiş bea hız desteklemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değil,yeni üyele alımıda geçişide devam ediyor

benim bildiğim eski abonelikler kapanacak kim nerdeyse orada kalacak netlimitsizden 1 e geçiş olmyacak.

nezaman çıkacak bu kararlar tarifeler

ocak 1 de mi? bilen varmı

• @ ozel_uretim

Bir önceki mesajında kabul etmiyorum netlimitsize geçmeyui demişsin, son mesajında geçtim ama ancak 2mbit alabiliyorum yazmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

@ ozel_uretim

Bir önceki mesajında kabul etmiyorum netlimitsize geçmeyui demişsin, son mesajında geçtim ama ancak 2mbit alabiliyorum yazmışsın

denedim ama 2 verdiler 1 ay sonra geçtim geri

eski ttnet konularında yazmıştım geçiş sorunlarımı şimdi arıyorlar kabul etmiyorum anlamında yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 18 Aralık 2010; 16:09:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.