Şimdi Ara

Yeni Aldığım HDD yi tanıtamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Disk Yönetiminden harf atadıktan sonra fotoğraftaki adıma geliyorumYeni Aldığım HDD yi tanıtamıyorum.

Burdan sonra ileri diyorum ama biçimlendirme bir türlü bitmiyor, 20 dk kadar bekledim. Yardımcı olacak var mı ?

Not: Fotoğraftaki adımda biçimlendirme diyip ''Bilgisayarım'' üzerinden sağ tıklayıp biçimlendir desem bile aynı şekilde bitmiyor biçimlendirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzoli -- 2 Nisan 2020; 10:6:10 >

• harddisk markasına göre sitesinden program indirip tarat. 20 dk çok uzun süre. bir arıza olması muhtemel
  • celilsaygin kullanıcısına yanıt
    tarattım şimdi sıkıntısız testlerden geçti. İçinden çıkamadım şu sorunun...
  • Up yardım.
  • Son zamanlarda sıfır diye satılan 2.kalite sıfır olmayan diskler dolaşıyor piyasada.

Diskinizde problem var. Herhangi bir hex editor programı ile diskte tüm dataların 00 olup olmadığını kontrol edin. Eğer hepsi 00 değil ise disk kullanılmıştır.
    Diskte bad sector taraması yapın.
    Diskte performans testi yapın.

Sorunu aşmak için bikaç şey deneyebilirsiniz
    Diskte hiç birim kalmayana kadar tüm bölümleri silin. Yeni bölüm yaparken farklı kapasiteler deneyin. 500 gb ise disk 250 250 iki parça gibi.
    Bu olmuyor ise diski GPT diske dönüştürip tekrar deneyin. Disk zaten GPT ise MBR ye. dönüştürün.

Son çare diske yavaş format atmayı deneyin. Ama muhtemelen sizin problemi bu çözmez.

En mantıklı olanı işin başında iken değişim imkanı var ise değiştirin. Bir şekilde bunu kullanabilseniz bile veri varken hiç olmadık yerde sorun çıkartır ise can yakıcı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.