bunlar hepsi 640 ytlye cıktı...vatandanda 200 e bi kasa aldm psu lu...oldu 840 ...
ama bne palit 1 gb aldm o yzden 940 oldu
840 ılk sıstem gayet iyi...senınkınn yanında
Alıntıları Göster
ya arkadaşım sisstemi iyi almışında daha iyi yapabilirdin msela gta4 ü alacaksan eger anakartı ucuzlatıp işlemciyi artırmalısın
@suicast
arkadaşım söylemek istemiyorum ama söyleyeceğim hakaret olarak algılama sen salakmısın:D ya 9800 gt alınırmı 8800 gt alınır nvıdıa nın quadro dışında en iyisi gt lerden 8800 ve daha ucuz
quote:
Orijinalden alıntı: tarkolar
ya arkadaşım sisstemi iyi almışında daha iyi yapabilirdin msela gta4 ü alacaksan eger anakartı ucuzlatıp işlemciyi artırmalısın
@suicast
arkadaşım söylemek istemiyorum ama söyleyeceğim hakaret olarak algılama sen salakmısın:D ya 9800 gt alınırmı 8800 gt alınır nvıdıa nın quadro dışında en iyisi gt lerden 8800 ve daha ucuz
Alıntıları Göster
@Tarkolar bende bana yazmışın zannedip okuyorum Benimki hakkında fikirlerinizi bekliyorum Baştan söylüyorum fazla anlamıyorum sistemden vs
@ona2000 bro senin attığın siteye baktım gta yukardaki o çizelgede yarısına gidip geliyor açarmı açmazmı anlayamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.q0kh1
@Tarkolar bende bana yazmışın zannedip okuyorum Benimki hakkında fikirlerinizi bekliyorum Baştan söylüyorum fazla anlamıyorum sistemden vs
@ona2000 bro senin attığın siteye baktım gta yukardaki o çizelgede yarısına gidip geliyor açarmı açmazmı anlayamadım
Alıntıları Göster
@Mr.q0kh1 resim koyarsanız yardımcı olabilirim ..
quote:
Orijinalden alıntı: ona2000
@Mr.q0kh1 resim koyarsanız yardımcı olabilirim ..
Alıntıları Göster
iyi günlerde kullan ama gta4 2.5 gb ram istiyo 1gb ram daha eklemen lazım
quote:
Orijinalden alıntı: pirasa
iyi günlerde kullan ama gta4 2.5 gb ram istiyo 1gb ram daha eklemen lazım
@suicast
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tarkolar
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.q0kh1
bak burda sana yazıyom
quote:
Orijinalden alıntı: tarkolar
quote:
Orjinalden alıntı: tarkolar
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.q0kh1
bak burda sana yazıyom
Alıntıları Göster
Sağolun gta 4 ü alıcam sanırım 4 dvd miş Peki 2gb ram daha alsam ne pc ye ne gibi katkıları daha olabilir Alırken 4gb demiştim adam 2gb yeterli olur demişti
quote:
Sağolun gta 4 ü alıcam sanırım 4 dvd miş Peki 2gb ram daha alsam ne pc ye ne gibi katkıları daha olabilir Alırken 4gb demiştim adam 2gb yeterli olur demişti
Alıntıları Göster
öğretmenin tahtaya yazı yazdığını düşün,tahta ne kadar büyükse o kadar şey yazabilir.Ama küçükse tahtayı temizleyip tekrar yazması gerekir
quote:
Orijinalden alıntı: kale180
öğretmenin tahtaya yazı yazdığını düşün,tahta ne kadar büyükse o kadar şey yazabilir.Ama küçükse tahtayı temizleyip tekrar yazması gerekir
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
Yani daha hızlı çalışır :D
quote:
Orijinalden alıntı: kale180
Yani daha hızlı çalışır :D
Alıntıları Göster
Ram den bahsediyorsun sanırım
quote:
Ram den bahsediyorsun sanırım
Alıntıları Göster
olm ne salak dıon:D:D:DD:....tmm da 8800gt 9800 hemen hmene aynıdı...benn 1 g bye salaka gibi para verdm dıe suzulıuorm..yrnda degısrecem...gerı alırlarmı_?
quote:
Orijinalden alıntı: S_ui_CasT
olm ne salak dıon:D:D:DD:....tmm da 8800gt 9800 hemen hmene aynıdı...benn 1 g bye salaka gibi para verdm dıe suzulıuorm..yrnda degısrecem...gerı alırlarmı_?
Alıntıları Göster
Almazlar sanırım Çoğu dükkanlarda verilen mal geri alınmaz
quote:
Almazlar sanırım Çoğu dükkanlarda verilen mal geri alınmaz
Alıntıları Göster
İyi sayılır
aDamda MoraL kALmadı Aslında o kadar kazık yememişsin ama evet yemişssin :S