Şimdi Ara

Yeni aldığım monitör arızalı çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 3 gün önce Vatan Bornova mağazasından Asus VP247H modeldeki monitörü aldım.Google'da dolaşırken kulaklığı çıkarınca beyaz ekrandayken hafif çınlama sesi geldiğini fark ettim.Kutusunun köpükleri var kabloları garantisi ve kutusu dahil monitorun koruyucu poşeti hariç bütün ürünler bulunmakta.Iade ya da değişim konusunda yardım ederler mi? En olmadı garantiye vereceğiz yepyeni monitörü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kutusuna koy aldığın mağazaya götürüp durumu anlat, en kötü ihtimal senden alıp servise göndeririler. Tavsiyem yeni aldığın bir aletin belli bir süre hiç bir şeyini atmadan saklaman, (belki bazılarına gereksiz gelebilir ama, ben garantisi bitene kadar saklarım).
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Sadece koruma ambalajı denilen paket ambalajı yok geri kalan hepsi var bugün gidicem aldığım mağazaya durumu izah edicem umarım sıkıntı olmaz

• Coldhand1907 kullanıcısına yanıt
    Götürüken kulaklığını da götür orada denesinler, ayrıca başka kulaklık ile denedin mi? Sorun senin kulaklıkta olmasın?
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Çınlama sesi kulaklık ya da hoparlör kaynaklı değil monitörün arka kısmından ses geliyor

• iade imkansız zatende, değişim belki yapabilirler büyük ihtimal servisede gidebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.