Şimdi Ara

Yeni Aldığım Sistemde Hatalarla Karşılaşıyorum ACİL DESTEK BEKLİYORUM (DELİRMEK ÜZEREYİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar ben birkaç hafta önce sıfır sistem topladım.Bu kısımda sorunumdan bahsedeceğim yazının sonunda ise tüm sistemimi yazacağım.sistemi aldığımda mutluydum gerekli donanımsal parçaları bi güzel temizce kablolayıp sistemi hazır hale getirdim driverları herşeyi hallettim ancak CS:GO gibi bir oyun ekran kartında ilginç bir sorun yaşamama sebep oldu.400-500 fps alırken bir anda 30-40 fps leri görünce delirdim ve buraya yazmaya karar verdim.ekran kartımın özelliği gereği 60 derece sıcaklığa ulaşmadan fanlarını çalıştırmıyor ve cs go ekran kartını 60 dereceye getirmeden bir süre çalışıyor fakat fps düşüklüğüne sebep oluyor fanlar çalışınca sistem bi rahatlıyor ve fps tekrar uçuyor sistem soğuyunca fanlar yeniden duruyor ve bu kısır döngü devam ediyor...LÜTFEN YARDIM EDİN...

Sistemim:
    İntel core İ5 7400 3.00 ghz
    Msi rx480 gaming x 8 gb
    Msi h270 gaming pro carbon
    HyperX fury 8 gb 2400mhz
    Hı level 240gb ssd
    Seagate 500gb hdd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fanların kontrolünü yazılım üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Kutu içerisinde verilen driver diskinde gerekli yazılımlar bulunmakta. Fakat tabikide tavsiyemhttp://support.amd.com/ adresinden güncel yazılım kurmanızdır
  • Yanlız gaming app de yanlızca 3 fan modu var Silent (sessiz) gaming ve Oc

• Arkadaşım yazdığını gördüm elimden geldiğince kısa sürede deneyeceğim sonucu buraya bildiririm.

• Sorunun çözümü BIOS oldu...bu hata ile karşılaşan olursa diye buraya detaylıca yazayım.

Bilgisayar açılırken DELETE tuşuna basıp Bıos menüsüne girdikten sonra sol üstte bukunan XMP (Extreme Memory Profiles) tuşunu aktif hale getirdikten sonra sorun tamamiyle ortadan kalktı...yanlışlıkla keşfetmiş bulundum :D iyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.