Şimdi Ara

yeni alınan lcd panelin kullanılma süresi KONTROLÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın seeon ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bugün 15-05-2008 de bu paneli 3600 ytl ye satın aldım fakat satışdan çok pirpiriklendim gelen servis elemanları güven vermiyordu birde onlar gidince panelin arkasındaki askı için ayrılan yuvaların çevresi yıpranmıştı yani panel asılşmış görüntüsü veriyordu bunu gördüm sizin bilgileriniz doğrultudunda servis sayfasına ulaştım panelin kullanım süresi en baştaki panel on timer ise önce 00006 idi sonra ben paneli karşıştırdıktan sonra sanıyorum kayıtları resetledi istemeden sonra tekrar ayarladım servis sayfasına girdim bu kez panel on timer kısmında00000 yazıyordu bana söylenene göre panel kullanım süresi bilgisinin hiç değişmemesi lazımdı bu nasıl oldu kafam iyice bulandıyoksa bakacağım kullanım süresi bu sekme değilmiyardımcı olursanız çok sevinirim

• bu konuda acele yardım alabilirsem cihaz kullanılmışsa mağazaya hemen gidebilirim
  • Dünyadaki tüm cihazlar tekrar reset atılarak eski haline geri döndürülür.. Fakat ürünlerin içindeki kullanım çipleri bu resetleri ve kaç defa atıldıgı içine yerleştirilen bir çipile kontrol edilir.. O çiplerede sadece teknik servis bakabiliyor.. Yani kısacası ürün eger kullanılmıssa elinden gelen birşey olayacak..
    Ürünü nerden ve nasıl aldıgın çok önemli nerden aldıgını bana özel mesaj atarsan o yer hakkında sana gerekli bilgileri verebilirimm. Tabi istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LCD TV LERİN ÖMRÜ NE KADARDIR?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.