Şimdi Ara

Yeni alınan msı gf75 thin gpu ısı değerleri normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2 gün önce alıp driverlarını kurduğum yeni laptopumla valorant ve cs go ya girdiğim zaman gpu sıcaklağım resimde de göreceğiniz değerlerdeki fan çalışmasıyla 82+ derecelere kadar çıkıyor sizce sorun var mı ? Ne yapmamı önerirsiniz Gpu sıcaklığını nasıl düşürebilirim ? resim oyununa girildikten 10 dakika sonra çekildi Yeni alınan msı gf75 thin gpu ısı değerleri normal mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• kusura bakma senin sorunun cevabını bilmiyorum. bende yeni aldım bu cihazı ama dragon centeri kuramadım daha doğrusu kurdum ama sadece cihazlarım da aldığım cihaz görünüyor. başka arayüz yok. bildiğin bi yöntemi var mı?
  • Messsttt M kullanıcısına yanıt
    Hocam dragon center ı direkt laptopun içinde gelen driverlarla kurdum ben sıkıntı olmadı

• Model hakkında farklı bi bilgim yok ama o 84 derece tamamen normal bi laptop için. düşük hatta
  • CPU : 63

GPU : 84

GPU'nun tam yükteki 84 derecelik sıcaklığı bırak kötü olmayı, son derece iyi bir değer hocam. Cihazı güle güle kullan, sıcaklık için ihç bir şey yapmana gerek yok.
  • geç oldu ama 85 çok. ben 2060 ile o kadara ulaşmıyorum şuan. fanların 3000 ile dönüyor onları yükselt. sanırım sessizliğin ön planda olduğu mod açık. ayrıca turbo boostu kapat. turbosuz 2060 ı bile besliyor 1650 de çok rahat eder pc,
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Altına bir tane soğutucu aldım bir kademe de kaldırdım şuan max 76 falan oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

geç oldu ama 85 çok. ben 2060 ile o kadara ulaşmıyorum şuan. fanların 3000 ile dönüyor onları yükselt. sanırım sessizliğin ön planda olduğu mod açık. ayrıca turbo boostu kapat. turbosuz 2060 ı bile besliyor 1650 de çok rahat eder pc,
    hocam turbo boost nereden kapatılıyor? bendede rtx2060 lı msi gf65 varda.
  • Fulcrum299 F kullanıcısına yanıt
    Turbo boost sürekli açık olan bir şey değil zaten. Dragon center dan açıp kapayabilirsin

• Lebronz James kullanıcısına yanıt
    Dragon centerda turbo boostu kapatma yok ama, sport, turbo, comfort gibi modlar var. Onlardan kapatabilirmiyim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulcrum299 F kullanıcısına yanıt
    Advanced falan da olması yani bende var onu kullanıyorum hatta o zaman comfort a alsan zaten otomatik kapanır turbo mod

• Maalesef ince tasarım laptoplarin sorunu bu. Isi dağıtımı pek iyi olmadığından ısınma sorunu yaşanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.