Şimdi Ara

Yeni Amartisorden gelen ses ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    On takımında sorun vardı komple yenilendi ekstradan on amartisorler yag kaçırıyormuş onları da degistirdim

Simdi araba da sert bi sekilde frene bastığımda yada sağlam kasislerden geçtiğimde gacirti yapıyor , acaba amartisor yeni oldugu icin olabilir mı ?

Servis amartisorlerr arac biraz km yaptıktan sonra olması gerektiği gibi düzelir dedi

Sizce sorun mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arabya alışma olayı hikaye ya bence ürün hatalı
  • Ürünün neyi hatalı olabilir ki, amartisor bu yani sonucta..
    Orjinal Mercedes bayiinden aldım garantili , en kotu ihtimal yenisini alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizhy -- 7 Haziran 2014; 12:59:50 >
  • Amortisör bağlantı noktalarına baktırın. Montaj hatası olabilir. Alışma süreci olsaydı sıfır araçlar öyle gezerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Amortisör bağlantı noktalarına baktırın. Montaj hatası olabilir. Alışma süreci olsaydı sıfır araçlar öyle gezerdi.

Aslında sesin nereden geldigini tam bilmiyorum , frene arabayi esnetecek kadar cok sert bastığımda onden bi ses geliyor
    Aracın on disk ve balatalari da değişti , onlar ile alakalı olabilir mı ?

• amartisör değilde aracın amartisörün bağlı olduğu aks la alakalı bir esneme olabilir onlara bi baktırın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

amartisör değilde aracın amartisörün bağlı olduğu aks la alakalı bir esneme olabilir onlara bi baktırın bence.

Ses tam olarak şöyle ;
    Hani otomatik vitresli arabalarda ayağımızı frenden yavaşça kaldirdigimizda bi gacirti sesi gelir ya, iste o ses fakat frene bastığımda yapıyor bende :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.