Şimdi Ara

YENİ Apple iPhone Platinum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007′ye şıklığıyla, özellikleriyle ve bazen de hakkında yapılan tartışmalarla damgasını vuran Apple iPhone bugün son versiyonu “Platinum” ile karşımızda. Özelliklerinden daha önceki haberlerinden bahsettiğimiz iPhone’un bu versiyonunda kaplama dışında hiçbir fark yok.

Sadece 250 adet üretilecek bu sürümün fiyatı ise biraz tuzlu olacak. 1100€’dan satışa sunulacak modelin Şubat 2008′de piyasaya sürüleceği bildirildi. Diğer modelden farkı ise platin kaplamaya sahip olması.

• BU TELEFONA NASIL REP OLMAZ YAA CVP YAZSANIZA KARDESIMM!!!
  • Bu forumda rep sistemi mi var?

Platinyum acaba fiyatı nasıl etkilemiştir; ayrıca kasa olarak satışa çıkabilir kanımca.. En azından arkasının da çizilme derdi olmicak
  • Benim iphoneum daha guzel....
  • ya böle bişi çıksa bile daha agır olur telefon,yemişim platinyumu
  • çizilmezmi arkası ??
  • kaynak ?
  • aslında iphone direk çıktığında böyle olucaktı çok daha güzel olurdu. Bence tek kötü yanı arkasının farklı renk olması ve alt tarafının siyah olması.
    İlerki iphonelarda umarım daha güzel olur ki muhtemelende olucaktır.

Bu arada bu telefon alınmaz. Zaten 250 adet var bunu almak için kaçbin kişi sıraya bile girmiştir. Alıp ebayde 5bin dolara satarlar...
  • yan sanayi kapak çıkası yakındır

gold gumus bakır ne renk olursa
  • Bence daha karızmatık olmus dıs gorunus olarak fakat cok cabuk cızılır burası dıye dusunuyorum birde cok fazla parmak ızı kalır o parlak kısımda.
  • walla benim ipodun arkası böyle parlak beni delirtiyor sürekli parmak izi ne yaparsanız yapın kurtulamıyorsunuz çok çabuk çiziliyor birde.Bence iphone'un standart arkası daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLnmcry

walla benim ipodun arkası böyle parlak beni delirtiyor sürekli parmak izi ne yaparsanız yapın kurtulamıyorsunuz çok çabuk çiziliyor birde.Bence iphone'un standart arkası daha iyi.

?
  • Bencede ??? Yoksa bu sekılde iphone satılıyoduda bızımmı haberımız yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLnmcry

walla benim ipodun arkası böyle parlak beni delirtiyor sürekli parmak izi ne yaparsanız yapın kurtulamıyorsunuz çok çabuk çiziliyor birde.Bence iphone'un standart arkası daha iyi.

bencede...şu hali çok daha iyi..zira arkasının aşınması çok zor gibi duruyor..ipod touch u görmüştüm apple store da arkası çok çizilmişti..Kötü duruyordu
  • ipod nano 3g.

henüz alamadım iphone
  • ipod - iphone artık beynimiz sulandı, okurken dikkat etmemişim
  • bu parca ile boyle yapilabiliyor uzun zamandir

YENİ Apple iPhone Platinum!!!

herkese gore degil tabi...

• bence suanki arkasi cok saha guzel boyle olursa ipod touch tan ne farki kalirki
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearl

bu parca ile boyle yapilabiliyor uzun zamandir

herkese gore degil tabi...

Bu nedir acaba bir kapak mı yoksa bir film gibi yapışakan mı?

Edit:Kusura bakam şimdi farkettim linkleri gizlemişsin.

Event cidden yapması baya uğraştırı insanı o kadar şeyi söküp takmak bunun yerine yapışkan folya tarzı birşey yapsalar daha iyi olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emr² -- 19 Ocak 2008; 10:56:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.