Şimdi Ara

Yeni Araba alacagım kararsız kaldım ACİL YardıMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 15500 lira para var. araç almayı istiyorum malum artık zorunlu ihtiyaç. opel corsa baktım. wolkswagn polo baktım toyota corolla baktım. herbirinde farklı bir handikap var.
    Benim için birinci öncelik yakıt. günlük 40 km garanti git gelim olacak ikinci öncelik de sanayiye fazla gitmemesi gittiginde de üzmemesi. İntern doktorum malum okul bitene kadar atlama tahtası olacak birşey arıyorum. İlk arabam ne almalıyım

• nissan almeralara bak..
  • Satarken uğraştırır ama ben marea tavsiye ederim. 14000 tl lere alıp kalan kısmı ile bi bakım yaptırırsanız arıza açısından da problem çıkarmayacağını düşünüyorum.
  • Palio der gecerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palio da düşünmedim degil ama hangi serisi daha uygun yakıt tüketimi var bilmiyorum. birde araba piyasası gerçekten anlaşılmaz şekilde fırladı gitti
  • bir ara corsayı takip ettim ama c serisi alınmadıgı sürece içi dışı temiz maalesef bulamadım. şimdi de poloya yönelmiş durumdayım. 2000 ve üstü yeni kasa ve gögüs tipi olnalar pahalı ucuz olanlar da dagılmış eski kasa tipli 2000 altı olanlar alınır mı bilmiyorum. kronik sorunu fazla oldugu ssöyleniyor.
  • Palio oneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat Cordoba dizel

• Eski araba alacaksan japon marka arabalara bak

• piyasayı da anlamak imkansız. Bugün birisini aradım abi ben iş olsun diye belki satarım diye arkadaşlar bıraktırdı ilanı diyor. Piyasa yükseltme adına da fazla yazmış ha işine gelir düşen olursa mantıgı. Toplum olarak nereye gidiyoruz. Alışveriş hukuku ve anlayışı yok mu
  • Acilse hiç alma...
    Fazla ödersin.

• polo
  • niyetim 1.4 lpg li 2000 üstü polo veya 1.4tdi cordobadan yana. seat da yakıtı çok ygun yorumu aldım. ama üzerine biraz daha koymam lazım. Fiyatlar biraz olsun düşer inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.