Şimdi Ara

Yeni Araba Aldık Sürekli Çiziyorlar Arabayı Öneri Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
10.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ilk önce hayırlı olsun bende arabamı ilk aldığımda başıma gelmişti benim aracımda siyah çizmişlerdi en iyisi iyi bir sopa atmak,yazlıktaydım arabayı çizmişler 2 arkadaşa gösterdim böyle böyle diye bi küfür ediyorum bağıra çağıra kimseden çıt çıkmıyor sonra öğrendim sitenin dışındaki durumu iyi olmayan ailenin çocuğuymuş içime attım yapacak bişey yok bide merak ettim qq da alarm yokmu ??
  • Tek çözüm otopark ne derseniz diyin arabaya alarm takmakla olmaz bu işler.Başına güvenlik dikemedikten sonra en iyisi otopark.Biz yıllarca kapalı otoparkı olmayan evde oturduk aracımı 2km ılerdekı garaja bırakıp eve gelıyordum düşünün :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun, bence de otopark yoksa pahalı araç alınmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOŞNAK çocuk

hocam ilk önce hayırlı olsun bende arabamı ilk aldığımda başıma gelmişti benim aracımda siyah çizmişlerdi en iyisi iyi bir sopa atmak,yazlıktaydım arabayı çizmişler 2 arkadaşa gösterdim böyle böyle diye bi küfür ediyorum bağıra çağıra kimseden çıt çıkmıyor sonra öğrendim sitenin dışındaki durumu iyi olmayan ailenin çocuğuymuş içime attım yapacak bişey yok bide merak ettim qq da alarm yokmu ??

Yok hocam benimki tekna pack belki üst donanımda olabilir hocam şüphelendiğim kişiler 10 15 yaşında bebek değil 25 yaşında kazzık kadar adam yanında bıçak falanda taşıdığına eminim o şekil psikopat insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

http://www.aliexpress.com/item/The-First-HD-720P-USB-endoscope-10mm-lens-4-LED-IP67-Waterproof-inspection-Camera-Borescope-5M/1855632160.html

Güvenlik amaçlı değil ama arabanın el bile girmeyen yerlerine bununla bakılıp sorun tespit edilebilir

Hocam bunu kullanmak için pc gerekiyormu yoksa şarj edip koyuyosun o öyle çekiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: [OYUN]

quote:

http://www.aliexpress.com/item/The-First-HD-720P-USB-endoscope-10mm-lens-4-LED-IP67-Waterproof-inspection-Camera-Borescope-5M/1855632160.html

Güvenlik amaçlı değil ama arabanın el bile girmeyen yerlerine bununla bakılıp sorun tespit edilebilir

Hocam bunu kullanmak için pc gerekiyormu yoksa şarj edip koyuyosun o öyle çekiyor mu

USB girişi olan tablette olur

• Kaliteli kumastan branda diktirin. Çadır yapan yerlere gitmenizi tavsiye ederim ve alarm taktirin. Sürekli hassas konumda olsun alarm. Bırde araci goren ve kendini gösteren bir güvenlik kamerası taktirabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 17 Temmuz 2014; 18:08:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [OYUN] kullanıcısına yanıt
    http://www.aliexpress.com/item/2-4-LCD-Borescope-Endoscope-Scope-Rotate-Zoom-1m-Tube-Inspection-Camera/1389017969.html

Uğraşamam dersen bu var

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

Arabayi yikatma b.k gotursun dışını kimse yaklasmaz

katılıyorum cidden arabayı yıkatmayın yani yıkatın tabi de öyle çok fazla ben burdayım diye bağırmasın
  • http://www.aliexpress.com/item/Hidden-Smoke-Detector-Model-Camera-Cam-Motion-Detection-DV-Surveillance-DVR/1767095216.html

Pilli olduğu için istediğiniz her yere bu kamerayı yerleştirip 12 saat kesintisiz kayıt yaparsınız.
    Hareket sensörü olduğu için hedef noktadaki arabanızın etrafında hareket algıladığında çekime başlar dilerseniz fotoğraf çeker

• quote:

http://www.aliexpress.com/item/Hidden-Smoke-Detector-Model-Camera-Cam-Motion-Detection-DV-Surveillance-DVR/1767095216.html

Pilli olduğu için istediğiniz her yere bu kamerayı yerleştirip 12 saat kesintisiz kayıt yaparsınız.
    Hareket sensörü olduğu için hedef noktadaki arabanızın etrafında hareket algıladığında çekime başlar dilerseniz fotoğraf çeker

Güzel bunu bi düşüneyim teşekkürler

• Geçmiş olsun hocam.Anası babası muhterem insanların çocukları..
    Biz de aracı ilk aldığımızda kapı tarafına bildiğin resim çizmişlerdi.
    Yapacak birşey yok hocam branda da çözüm olmayabilir sonuçta brandayı kaldırıp çizer.
    Bence en etkili çözüm yıkatma kirli dursun o zaman dikkatleri az çekiyor.

Bu milletteki çekememezliği anlamıyorum dinen de uygun değil ama millet çocuk doğurup sokağa salıyor sülük gibi.
    Çocuk yaptıysan yetiştireceksin arkadaş.
  • http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-32G-dvr-camera-video-audio-recording-wireless-security-camera12V-bus-camera/876542636.html

Daha ucuz ve döngüsel kayıt yapabiliyor, tabii 220V besleme gerektirir.

• Burası Türkiye hocam yapıcak bişey yok insanlar şerefsiz olmuş. Ben bulgarada gidiyorum arabanın kapısını açık bırak bakan olmaz. Birde Müslümanım falan diye geçinir bunlar

• Urfa'dayım .2012 de sıfır aldığım arabada tek bir çizik bile yok. En kötü mahallelere bile park ettim ,şansıma hiç birşey olmadı .

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Burası Türkiye hocam yapıcak bişey yok insanlar şerefsiz olmuş. Ben bulgarada gidiyorum arabanın kapısını açık bırak bakan olmaz. Birde Müslümanım falan diye geçinir bunlar

Yengem sıfır km Golf alıp eve gelmiş ve kapıları kitlemeyi unutmuş.
    Otomatik kapılı garajdaki arabaya birilerinin girdiğini ertesi gün koltukların üzerinde ve ön konsolun bir kısmında bulunan beyaz çamurdan anlayabilmiş.
    Durumu anlattığında anlam veremedim ancak yengemin durup dururken yerinde düşen bluetooth alıcısı dikkatini çekince anlayabildik: Kapıyı yoklayıp açan şahıs arabada bulunan 1.200 TL tutarındaki bluetooth donanımını sökmek için çabalamış ancak başaramamıştı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Burası Türkiye hocam yapıcak bişey yok insanlar şerefsiz olmuş. Ben bulgarada gidiyorum arabanın kapısını açık bırak bakan olmaz. Birde Müslümanım falan diye geçinir bunlar

Yengem sıfır km Golf alıp eve gelmiş ve kapıları kitlemeyi unutmuş.
    Otomatik kapılı garajdaki arabaya birilerinin girdiğini ertesi gün koltukların üzerinde ve ön konsolun bir kısmında bulunan beyaz çamurdan anlayabilmiş.
    Durumu anlattığında anlam veremedim ancak yengemin durup dururken yerinde düşen bluetooth alıcısı dikkatini çekince anlayabildik: Kapıyı yoklayıp açan şahıs arabada bulunan 1.200 TL tutarındaki bluetooth donanımını sökmek için çabalamış ancak başaramamıştı.

Dur tahmin edeyim Golf, DSG'li ve Sürüş Konfor Paketi'de var dimi

• Hocam öncelikle aracınızın hayırlı uğurlu olsun. Sorunuza gelirsek aracı dikkat çekecek yerlere koymamaya çalışın eğer cizenler hep ayniysa imkanınız varsa kamera gören bir yere park edin binanizda varsa veya yakinlardaki esnaflardan rica ederek.

• Alışın, canınızı sıkmayın. Maalesef durum bu. Durduk yere çizenler, anten kıranlar, tekme ile kaportaya yeni bir tasarım verenler...
  • senin sanssizligin kultur seviyesi dusuk insanlarin arasinda olman orada yasadigin surece ne yapsanda denk getirmedigin surece bu sikintiyi cekeceksin sana en guzel onerim mahallenin bebeleri ile iyi gecinmen ve gerekirse rusvetle ispiyomcu bulup ogrenmektir atalarimiz ne demis cocuktan al haberi demis

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.