Şimdi Ara

Yeni Araba Aldık Sürekli Çiziyorlar Arabayı Öneri Lütfen (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
10.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyalı arabayı satmak çok kolay değil mi? Aynı mantık ile arabaya trafik sigortası, kasko filan da yaptırmasın kimse hatta vergisini de yatırmasın hatta hatta yakıtta almasın. Adam araba parasını ancak borç harç ödemiş değil mi? Hazır apartman aidatı filan da ödemeyelim kredi ile aldık sonuçta yani. Bir malı sadece aldım bitti demek ile olmuyor. Bende hayret ediyorum, sizin mantığınıza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayak çözüm değil ama bunların hak ettiği sağlam bir dayak, yerden kalkamayacak hale gelene kadar sopa atacaksın.

Bu şerefsizler kendinin olmayınca kimsenin de olmasın isterler.
  • [OYUN] kullanıcısına yanıt
    Biz arabayı sokakta bırakmıştık. Ertesi sabah bir baktık ki ön ve arkadaki amblemleri sökmüşler.
  • Viper74 kullanıcısına yanıt
    Nasik bir zihniyettir bu,daha savunuyorsunuz.zaten bitmiyor arabayi almakla.verigisi kaskosu yakiti bakimi, uzerine birde senelik 2400 tl mi eklesin vatandas.? Gozunuze ne kadar.kolay geliyor kardesim bu parayi odemek ya.bir ogretmenin bir aylik maasi anasini satayim.ogretmen binmesinmi arabaya? Orta duzey gelirli binmesin arabaya ölsün orta gelirli ölsün gebersin....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim hiç basıma böyle bişey gelmedi ama bi kere bi ortamı gözetlemek için böyle bi yöntem kullanmıstım . sizin aracın arkasnda falan tanıdık birinn aracı varsa ( akraba, komsu arkadas vs vs ) o aracın radyatörüne bi tane takabilrsn en kötü ihtimal webcam bile görebilr işini hep böylelikle cizen kişinin anahtarı cebinden cıkarıp bilerek kapıyı cizdiği görülebilr bide ses kaydıda yaparsan saglam olur :)

dedigim gibi bi ortamı gözetlemek icin webcam kullanmıstım tabi dagın basında wifi bulnmuyr bagaja bi akü aracn içinede laptop yerleştrip radyatördeki webcamden izlemiştim :):):)
  • Arabayi farkli bi yere koy 1-2 sokak ileriye koy bi sure

• Benim gözüme kolay gelmiyor. Esas insanların maddi gücünü aşan şeyleri borç harç alması ve bunu özgüven ile sokağa bırakabilmesi, gözüme hiç kolay gelmiyor. Asıl bu duruma kendini düşürmek ölüm, yine bu insanlara kredi veren sistem,esas bu insanları öldürüyor. Ailesi dağılan,intahar eden,karısını çocuklarını boğazlayan insanlar, hepsini onlara ödeyemeceklerini bildikleri halde onlara bu hayal dünyasını pazarlayan sistemin ta kendisi.
    Ha borç aldığın bilmem kaç bin lirayı çanta ile sokağa bırakmışsın, ha bu para ile aldığın malı sokağa bırakmışsın aynı şey. İkisinide kaybettiğinde borcunu ödemeye devam edeceksin sonuçta. Öğretmenine hak etmediği maaşı veren ve öldüren hükümet. Ben ise, bu öğretmenin göz göre göre bu tuzağa düşmesini istemeyen bir vatandaşım sadece. Bu adamın arabaya binmek hakkı değil mi? Diyerek onun bu batağa saplanmasını savunuyor iseniz, esas bu adam ölsün diyen sizsiniz.

• Öncelikle geçmiş olsun. Yapanlarında eli ayağı kırılır umarım şerefsiz haysiyetsizler.

Bizimde 2012'de sıfır olarak aldığımız VW Golf Siyah aracımız 2 yıl Tokat sınırları içinde bir tek çizik olmaksızın sokağın orta yerinde durdu ama Sivas'a bir geldik arabanın iki ön kapı, ön farların üstü, yine ön kapının yukarıları ve VW ambleminin olduğu yerin üstü baştan aşağı çizik. O kadar iğrenç bir görüntü çıktı ki ortaya arabaya her baktığımda içim acıyor.
  • hareket sensörlü arac içi kamera alın baglatın işe yarayabilir
  • Bu konuyla ilgili tecrübelerime dayanan ilginç tespitlerim var. Arabanızı yıkatıp cilalatıp bırakırsanız daha çok dikkat çeker ve çizilme olasılığı artar, biraz kirli tozlu çamurlu bırakın çizen kişinin size özel bir garezi yoksa çizmeyecektir.
  • Ne insanlar varya tabi bunlara insan denirse Başkasının malına zarar vermekten ne anlarlar çocuksa cocuk büyükse büyük.Bizde çocuk olduk kimsenin arabasını çizelim diye uğrasmadık.En iyi çözüm kamera olur bence.Suç duyurusunda bulunursunuz maddi dava açarsınız.İsterse tekrar yapsın maddi cezalarla uğraşmak hoşuna gidiyorsa.Branda alarm fln çözüm değil bence.Kaldiki hergün o brandayı takıp çıkarmakta zulum olur
  • Bende 89 şahin var yolda zor gidiyor geçen benzin alırken dedim yıkatayım senelerdir fırça değmemiş içini görseniz örümcek ağı bağlamıştı arka koltukları :D önden sürücü koltuğuna oturmak için süpürge ile ağları almanız gerekiyor o derece pis.
    Neyse arabayı yıkatıp evin önüne koyduk gelip çingene çocukları yanına ali ayşeyi seviyor falan kocaman kalp yazmış isimler vs.Yav gidip dövsem anası babası gelicek bana dava açacaklar uğraşılırmı bilmiyorum.
  • Eğer olay tekrarlanıyorsa, bu çekememezlik falan değildir.
    Birinin sizinle kişisel bir sorunu var.

Ya geçmişte yaptığınız bir tartışma
    Ya da parkettiğiniz yer ile alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: derememo

kimin kapısının önüne koyduğuna dikkat et, park etme şekline gıcık olan birisi çizmiş olabilir.
    arabayı yıkatma,
    biraz kirli kalsın.
    pırıl pırıl araba dikkat çekiyor ve kıskançlıktan çiziyorlar.

Arabam hep kapımın önünde apartmanda aile apartmanı sadece bizim aile koyar
  • Otoparka koymuyoz diye yerden yere vurmuşsunuz beni
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

Benim önerim, eğer imkanınız varsa 1 gece uyumamanız. Bekleyin gelenleri görür görmez cep telefonuyla kaydedin bence. Tabi sonrası polis kuvvetlerine kalmış, bir şey yapacaklarını zannetmiyorum ama neyse, hak var hukuk var sonuçta.
  • Bana da bir araba alirken havadan bir araba parasi vergi verirken sesleri cikmayan insanlarin otoparka koy denilince kuplere binip seslerini yukseltmeleri cok garip geliyor.

• keşke daha ucuz bir araç alsaydın dostum

bunlar malesef engellenemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bana da bir araba alirken havadan bir araba parasi vergi verirken sesleri cikmayan insanlarin otoparka koy denilince kuplere binip seslerini yukseltmeleri cok garip geliyor.

Senelik 200 Tl vergi veriyoruz 200 Tl ye bi araba alınıyorsa söyle bizde alalım 1 tane daha ayrıca her araba alan otoparka koymak zorundamı kardeşim böyle senin gibi dar düşünenlerde bana çok garip geliyor nedense biraz daha ilerlesin iyiki çizmişler diyeceksin yazıklar olsun
  • Branda alabilirsin dostum belki işe yarar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.