Şimdi Ara

Yeni Araba Aldık Sürekli Çiziyorlar Arabayı Öneri Lütfen (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
10.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Birader dar düşünceli kusura bakma sizsiniz,mahallenizde madem böyle olaylar oluyor başka ne çözüm bekliyorsunuz? O zaman hergün ailenizden biri nöbet tutsun. Madem otoparka bırakın demek size yerden yere vurmak gibi geliyor, o zaman insanlardan yardım istemeyin. Unutmadan dost acı söyler, arabanızı ne kamera korur, ne alarm,ne de branda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tendürüst

Kardeş senin hiç citroen c3 vts aracın oldu mu?

senin hic passatim oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VOLKANNGUNGORR V kullanıcısına yanıt
    Hayır olmadı malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Tendürüst

Hayır olmadı malesef

sordugun sorudaki mantik nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Benim gözüme kolay gelmiyor. Esas insanların maddi gücünü aşan şeyleri borç harç alması ve bunu özgüven ile sokağa bırakabilmesi, gözüme hiç kolay gelmiyor. Asıl bu duruma kendini düşürmek ölüm, yine bu insanlara kredi veren sistem,esas bu insanları öldürüyor. Ailesi dağılan,intahar eden,karısını çocuklarını boğazlayan insanlar, hepsini onlara ödeyemeceklerini bildikleri halde onlara bu hayal dünyasını pazarlayan sistemin ta kendisi.
    Ha borç aldığın bilmem kaç bin lirayı çanta ile sokağa bırakmışsın, ha bu para ile aldığın malı sokağa bırakmışsın aynı şey. İkisinide kaybettiğinde borcunu ödemeye devam edeceksin sonuçta. Öğretmenine hak etmediği maaşı veren ve öldüren hükümet. Ben ise, bu öğretmenin göz göre göre bu tuzağa düşmesini istemeyen bir vatandaşım sadece. Bu adamın arabaya binmek hakkı değil mi? Diyerek onun bu batağa saplanmasını savunuyor iseniz, esas bu adam ölsün diyen sizsiniz.

araba luks degil rahatliktir,tabiiki binilecek.birc harc araba alinir kardesim, zararda etse araba da bir yatirimdir.aldigin parayi yemkten taksiye vermekten iyidir.alirsin efendi efendi binersin, paraya ihtiyacin oldugu zaman ikibinlira zararla satarsin,bindigin, coluk cocugunu hastani taksiyle onunla bununla ugrastirmadigin yanina kar kalir. Hesabini kitabini bilmeyen bikac adam alir, sonra batar iflas eder odeyemez altinda kalir, sonra sizin gibi tuzu kurularda boyle konusur krediyle almasinlar diye.alicak kardesim adam.kimse 1500 lira maasla gitsin sifir araba alsin demiyor. Aylik kenara koyabildigin 750-1000 liran varsa sifir araba alirsin. Ama bu demek degilki allahin topragina sirf araba koyabilmek icin her 200 tlni cope atabilesin.. nasil bir mantikla dusundugunuzu anlamiyorum.size gore babasindan para kalmayan,onbinlira maasi almayan adam binmesin arabaya. Binmesin abi,sizin gibiler binsin sadece. parayi kolay kazanir her ay 200 tlyide keyfinize gore arabaniz golgede beklesin diye verirsiniz..

• Birincisi tuzum ıslak kuru değil. Olmayan için bir çift ayakkabıda lükstür bir bisiklette lükstür. Herkes arabaya binmek zorunda değil,borç harç ile rahatlık olmaz. Avrupa'da insanlar, millet vekilleri,bakanlar bile bisiklete biniyor, toplu taşıma kullanıyor. Bizde insana arabasının değeri kadar değer veriliyor, o yüzden hiç ihtiyacı yok iken sırf eziklenmemek için 20 bin liralık araba bile işini görecek iken aman alabildiğimizin en iyisini alalım diye ailesinin rızkını harcıyor. Kardeşim benim arabam var ama yılarca arabasız gezdim, kimseden ne borç aldım ne de bütün paramı arabaya yatırdım. Yıllarca para biriktirdim kaldı ki biriktirdiğim paranın tamamını yatırmadım pahalısını alabilecek iken bir alt modelini aldım ki olası masraflarını ( otopark paralarıda dahil çünkü malımı sokağa atacak kadar zengin değildim ) karşılamak için. Şimdi insanımız borç harç araba alıyor ama yürütecek yakıtı alamayacak durumda. Esas rahatlık ve tuzu kuruluk, borç harç alınan arabanın sokağa atılması. İnsan hiç mi düşünmez buna birşey olursa elimde avucumda hiç birşey kalmayacak. Öncelikle kendine ailene, yazıktır günahtır.

• Hocam portatif garajlardan düşünebilirsin garaj olmadı illa itin birisi çıkıyor ya dibine girip kapıyı vurduruyorlar ya çiziyorlar hayvan çok yeni araba hele titizsen adamı stres sahibi yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Orijinalden alıntı: [OYUN]

Herkese İyi Günler Öncelikle daha önceden burada bir sürü konu açtım araba alma zamanındayken neyse arabamızı aldık 1.6 Qashqai 2011 Tekna Pack Üzüm Siyahı
    her neyse aldık istanbuldan getirdik pasta cilasını falan yaptırdık araba gerçekten ben burdayım diyordu yani taki mahalledeki çekemeyen 1-2 zibidi kapıyı boydan boya çizene kadar o kadar küfrettim ki anlatamam aldım elime çizik gidericiyi uğraştım baya şu an ilk çizdikleri görünmüyor fakat dün baktım yine aynı kapıyı çizmişler .....
    Aslında çizenleride ufaktan biliyor gibiyimde günahta almak istemiyorum çizen kimse gece yarısı çiziyor gündüz cesaret edemez bende 1 e kadar falan balkonda arada sırada gözetliyorum kimse yok. Arkadaşlar sizden isteğim bana ne gibi önerileriniz olur bu şerefsizlere önlem almak için ne yapmam gerekir bi alarm taktırmayı düşünüyorum zaten onu taktırıcam otopark demeyin yakınlarda otopark yok olsada her ay 200 tl vermem.Başka ne önerileriniz olabilir Şimdiden teşekkürler

Araban bu kadar kiymetli ise ve 200 lira veremiyosan niye 60.000 lik araba aldin?

Senin gibi zihniyete sahip insanlardan nefret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 19 Temmuz 2014; 1:28:06 >

• Viper74 kullanıcısına yanıt
    hocam bazi konularda hemfikiriz. Ben de dedim illa sifr araba alinacak diye bir kaide yok.ama aylik 5bin tl geliri olan adaminda sirf borc yapmamak icin iki sene para biriktirmeyi bekleyip iki yil arabassz gezmeside her turlu mantik disi bir haraket. Ama otopark konusuna kesinlikle katilmiyorum.araci sokakta evinizin onunde park.etmenin neresi malini sokaga atmak ? Arabadir,yeri zaten sokaktir.uygun park yeri bulundugu surece asil aylik 200 tl otoparka vermek bence parayi sokaga atmaktir. Etrafinizdaki bi insanin yada insanlarin sizden nefret ettigi,gicik aldigi icin arabanizi surekli olarak cizme egilimi gostermesi tamamen siradisi bir durumdur.kac kisi ciziyorlar diye arabasini otoparka koyuyorki ?seveniniz yoksa zaten degil araba,kendinizde guvende degilsiniz demektir. Bu kadar sacma mantiksiz bi haraket.goremiyorum ben.allahin topragina arabami.koydum.diye para verecem.. !! Anlasamayacagiz, siz otoparka koyun, ben sokaga ataym.

• http://www.aliexpress.com/item/Upgrade-Edition-X009-Mini-Camera-GSM-Monitor-Video-Recorder-Device-Quad-Band-SIM-Card-GSM-850/1735782492.html

Kayıt özelliği yanında cep telefonuna sms gönderebiliyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.