Şimdi Ara

Yeni Araba Aldık Sürekli Çiziyorlar Arabayı Öneri Lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
10.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 gece yanıma bir beyzbol sopası alıp arabada yatardım. Onlar gelincede açıp kapıyı onların kaportasını dağıtırdım. Sende böyle yap alarmla polisle falan uğraşma bence.
  • Tek çözümün kamera kardeş güzel bir kamera bul arabanı bir kez daha çizmelerini bekle. Sonra suç duyurusunda bulun ve aracın tüm masrafını karşılat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Çok Teşekkürler Desteğiniz İçin Kamera Taktırtmayı Düşünüyorum Mahallede Esnaf Yok Ve Arabayıda Hep Kapımın Önüne Parkederim Kesin Çözüm olarak Kamera düşünüyoruz ve brandada
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Orijinalden alıntı: [OYUN]

Herkese İyi Günler Öncelikle daha önceden burada bir sürü konu açtım araba alma zamanındayken neyse arabamızı aldık 1.6 Qashqai 2011 Tekna Pack Üzüm Siyahı
    her neyse aldık istanbuldan getirdik pasta cilasını falan yaptırdık araba gerçekten ben burdayım diyordu yani taki mahalledeki çekemeyen 1-2 zibidi kapıyı boydan boya çizene kadar o kadar küfrettim ki anlatamam aldım elime çizik gidericiyi uğraştım baya şu an ilk çizdikleri görünmüyor fakat dün baktım yine aynı kapıyı çizmişler .....
    Aslında çizenleride ufaktan biliyor gibiyimde günahta almak istemiyorum çizen kimse gece yarısı çiziyor gündüz cesaret edemez bende 1 e kadar falan balkonda arada sırada gözetliyorum kimse yok. Arkadaşlar sizden isteğim bana ne gibi önerileriniz olur bu şerefsizlere önlem almak için ne yapmam gerekir bi alarm taktırmayı düşünüyorum zaten onu taktırıcam otopark demeyin yakınlarda otopark yok olsada her ay 200 tl vermem.Başka ne önerileriniz olabilir Şimdiden teşekkürler

Araban bu kadar kiymetli ise ve 200 lira veremiyosan niye 60.000 lik araba aldin?

Mantıggına hayran kaldım inş senide çizerler boydan boyada geberirsin

• Bir kaç gece nöbetlese bekleyin bulun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye gibi bir ülkede huzur istiyorsan tek çare kapalı garajı olan müstakil evde oturmak.
  • benim r9 u bile çiziyorlar yahu boyası güzel görünüyor sadece ama kim ne ister eski model arabadan evın onune cekıyorum mecbur ama bı denk gelırsem bende alın yazısı cızecegım yapana
  • quote:

Arkadaşlar Çok Teşekkürler Desteğiniz İçin Kamera Taktırtmayı Düşünüyorum Mahallede Esnaf Yok Ve Arabayıda Hep Kapımın Önüne Parkederim Kesin Çözüm olarak Kamera düşünüyoruz ve brandada

Kamera görüntülerini de aldıktan sonra arabayı hiç yerinden kımıldatmadan polisi çağırın ve tutanağı tutturun.
    Örnek bir mala zarAr verme davasında hakim tutanak olaydan 1 gün sonra tutuldu diye beraat kararı verdi.

• balkondan araç görünüyorsa çinden yada tr sitelerinden kmera al 50 dolarlık kmera işini görür usb den de beslersen saatlerce full hd video çeker

kanı bozuk hain çekemeyenler! Allah onların cezasını versin!

• [OYUN] kullanıcısına yanıt
    Tek çözüm otopark. Alarm işe yaramaz araba çizilirken alarm çalmaz. Çok hassas alarm takarsınız herşeye çalar durur kafayı yedirtir yalancı çoban olur
    Arabayı gören kamera taktırsınız yine çizerler, karakola kayıtları götürdüğünüze pişman olursunuz. Çizeni yakalar paylarsınız, kafayı takar camı çerçeviyi indirir,lastikleri şişler mahalleniz de huzurunuz kalmaz.
    Her ay 200 lira veremem diyorsunuz, tek parça boya 250 liradan başlıyor adam gibi boya yapanlar. Şu an ki zararınızı siz hesap edin. Sonuçta iki ayaklı nesli devam ettiği sürece, bu iki ayaklıların uzanamayacağı yerlere park etmek en sağlıklısı.

• Oto anteni gibi mikro kamera olacak, kablosunu kapı fitilinden geçirip arabanın içindeki kayıt cihazına bağlı olacak ve aralıksız çekim yapabilecek.
    Anten en az 25 cm yüksekliğinde ve ucunda balık gözlü mikro kamera olduğundan arabanın tamamını ve yakın çevresini görebilecek.
    Bu fikri çinlinin biriyle paylaşayım bari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 17 Temmuz 2014; 22:58:29 >
  • [OYUN] kullanıcısına yanıt
    Branda ne yazık ki sokakta daha çok dikkat çeker,falçata ile hem keserler hem de çizerler aynı anda.

• Benim teorim arabana özenip çok temiz bırakma... temiz araba çok dikkat çekiyor mikrop insanları ve kem gözleri çekiyor.. Araba pis olunca gelip kıçlarını yaslamıyorlar bile... Kaputa falanda oturmuyorlar... işe yarıyor... Ama özellikle kuş pisliklerine dikkat et... Ağaçların altına ya da gece çok karanlık yerlere koyma. Sokak lambalarına yakın koy yerin müsaitse tabi... Birde çevrede esnaf varsa dükkanımın önüne park etmesinler diye çiziyorlar...
  • Kanunların hiç hükmü olmadığı memleketimizde, araba çizdi diye kimse hakettiği cezayı almaz. Bunun için kamera filan hikaye, sadece sinir stres sahibi yapmaktan başka işe yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Herkese İyi Günler Öncelikle daha önceden burada bir sürü konu açtım araba alma zamanındayken neyse arabamızı aldık 1.6 Qashqai 2011 Tekna Pack Üzüm Siyahı
    her neyse aldık istanbuldan getirdik pasta cilasını falan yaptırdık araba gerçekten ben burdayım diyordu yani taki mahalledeki çekemeyen 1-2 zibidi kapıyı boydan boya çizene kadar o kadar küfrettim ki anlatamam aldım elime çizik gidericiyi uğraştım baya şu an ilk çizdikleri görünmüyor fakat dün baktım yine aynı kapıyı çizmişler .....
    Aslında çizenleride ufaktan biliyor gibiyimde günahta almak istemiyorum çizen kimse gece yarısı çiziyor gündüz cesaret edemez bende 1 e kadar falan balkonda arada sırada gözetliyorum kimse yok. Arkadaşlar sizden isteğim bana ne gibi önerileriniz olur bu şerefsizlere önlem almak için ne yapmam gerekir bi alarm taktırmayı düşünüyorum zaten onu taktırıcam otopark demeyin yakınlarda otopark yok olsada her ay 200 tl vermem.Başka ne önerileriniz olabilir Şimdiden teşekkürler

Araban bu kadar kiymetli ise ve 200 lira veremiyosan niye 60.000 lik araba aldin?

Mantıggına hayran kaldım inş senide çizerler boydan boyada geberirsin

Cizmediklerini vurmadiklarini kirmadiklarini nerden biliyorsun.gelip buraya konu acmadim.dunya mali.nasi olsa ahirette gorusucez...

• bende bu durumdan şikayetçiyim benim aracımıda çizdiler. Aslında aklımda bi proje var elektirikli tel gibi araca elektirik verecem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcay

Benim teorim arabana özenip çok temiz bırakma... temiz araba çok dikkat çekiyor mikrop insanları ve kem gözleri çekiyor.. Araba pis olunca gelip kıçlarını yaslamıyorlar bile... Kaputa falanda oturmuyorlar... işe yarıyor... Ama özellikle kuş pisliklerine dikkat et... Ağaçların altına ya da gece çok karanlık yerlere koyma. Sokak lambalarına yakın koy yerin müsaitse tabi... Birde çevrede esnaf varsa dükkanımın önüne park etmesinler diye çiziyorlar...

yok çok temiz tutmuyorum 15 günde bi yıkıyorum işte kendi kapımın önüne parkediyorum hep bunu yapanlar güzel duruyo değil çekemedikleri için yapıyolar tahminim varda yakalamam lazım işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Geçmiş olsun, İşte bunlar tam bir hayat kadını çocuğu... Alacaksın eline kiraz sopasını...demek geçiyor içimden ama neyse... İlginç çözüm önerileri olan arkadaşımızı çağıralım en iyisi, güzel bir fikir sunar diye düşünüyorum

Tavsiye edilenlere baktım genellikle kamera tak, yakala, döv tarzında şeyler. Ama bu tür kaçak güreşenleri bu şekilde uygulamalar daha da motive eder, size daha ciddi ve kalici zarar vermek isterler. Bu olmasa bile bu davranışınızı goren bazi kisiler size tepki duymaya başlar. (Milletin tuvnerayi eksilemesi gibi iş iddiaya da binebilir.

Bence yapilmasi gereken şuydu:

1- Yeni araba alinca mahallenin gözüne sokarcasına arabanın üzerine düşüp sürekli temizleyip yıkamamak. En azindan bir kaç ay buna dikkat etmek.

2- Mahallede sizi kıskanan birisi arabayı çizdiyse, çizilen yeri belli süre öylece bırakmak, boyatmamak, arabayı kirli bırakmak

3- Potansiyel problemli olarak gördügünüz sizin yüzünüze gülen ama arabayı çizebileceğinden şüphelendiginiz kişılerler iletişim kanallarini açık tutmak*

*Birkaç strateji var ama uzun olduğu için yazamadim.

• pahali arac varsa garaj yoksa cok prblem oluo bunu yasadim stresi bile yetio

• quote:

Orijinalden alıntı: umm.7

pahali arac varsa garaj yoksa cok prblem oluo bunu yasadim stresi bile yetio

Hocam normal bi araba işte Mercedes değil yani bi türlü anlamıyorum bu çekememezliliği
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.