Şimdi Ara

Yeni Araba Aldık Sürekli Çiziyorlar Arabayı Öneri Lütfen (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
10.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O. Cocuklugunun sebebi olmaz ki arabinin cizilen tarafina cizen ile ilgili agir kufurler yazip telefon numaranizi birakin ararlarsa ki sanmam saglam gidip hastanelik edin. Legal yollardan pek bisey cikmaz sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun biz 91 model broadwayı boyattık araç fıstık gibi olmuştu da onu bile çizdi adi şerefsizler.
    Sizinkini çizmemeleri garip olurdu zaten.
    Araç da alacaz inşallah 50 bin civarında, bunu da çizme niyetinde olanlara ufak bir kamera tedbiri alacaz heralde.
    Çizeni görünce de ilk ben dövecem kaçarı yok, broadwaye yaptıklarını büyük bir kinle içimde tutuyorum çünkü...
  • Eğer daire arabayı çektiğin yere bakıyorsa camda veya balkonda bekle alarmı ruzgarda oten şekilde yap çizen adam eğer şüphelendiğin o.çocuğu ise al soda şişesini üzerine oturt hatta foto al

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

Eğer daire arabayı çektiğin yere bakıyorsa camda veya balkonda bekle alarmı ruzgarda oten şekilde yap çizen adam eğer şüphelendiğin o.çocuğu ise al soda şişesini üzerine oturt hatta foto al

Başka şeylerde yapılır bulsam şu onun bunun evladını

• Verin araca elektriği cizdiği anahtar ... Den çıksın

• [OYUN] kullanıcısına yanıt
    Böyle adamlara yapılacak çok şey var ama..........
    Hocam aracınızın bulunduğu yeri gösteren kamera taktırabilirsiniz. Görüntüleride polise verin malıma zarar veriyor diye. Yada en azından kim olduğunu öğrenirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [OYUN]

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

şerefsizliğe bak ya adam çalışsın didinsin araba alsın sen kıskan çiz. sonra dövsen suçlu sen olursun "yanlışlıkla çizdim diye beni dövdü" der, herkeste inanır.

neyse hocam bir branda al.

Güzel bi öneri hocam düşünücem olmazsa son çare bi branda dediğiniz gibi en azından güneşte falanda solmaz öneri için teşekkürler

Brandada arabayı çiziyor yanlız. Brandayı geçirince aracınız üzerindeki tozlar boyaya zarar veriyor.

• geçmiş olsun bi kamere al balkon vs aracı gören yere koy kaydetsin sabah izle en azından kim olduğunu öğrenirsin araç içinede gerçek olmasa bile kamera koy oda caydırıcı olur
  • Geçmiş olsun hocam kamera iş görür sanırım arkadaşların dediği gibi.
  • VOLKANNGUNGORR V kullanıcısına yanıt
    Kardeş senin hiç citroen c3 vts aracın oldu mu?

• kimin kapısının önüne koyduğuna dikkat et, park etme şekline gıcık olan birisi çizmiş olabilir.
    arabayı yıkatma,
    biraz kirli kalsın.
    pırıl pırıl araba dikkat çekiyor ve kıskançlıktan çiziyorlar.
  • Bizim araçlarıda full çizmişlerdi suriyeli çocuklarıydı gidip konuştuk adam gitti bişiler yaptı çizik geçti geçen amcamların araçları boydan boya çizmişlerdi taşla kim olduğunu daha bilmiyoruz ama bu çizenleri tutacan malum yerlerine bir çizik atıcan !
  • Yine söyleyeceğim,çözüm otoparka arabayı bırakmak. Diğer tüm çözüm önerileri sinir,stres,bela sahibi yapar. Bu iki ayaklıların sonu gelmez, uğraşılmaz. Onların işi gücü insanları sinir hastası yapmak. Yakalayıp dövsen çoğalıp geri gelir daha kötüsünü yapar, polise yakalatsan yine gelir hısım, akrabası, sürüsü yine gelir seni bulur. Kısaca kamera,branda,alarm hikaye.. Kamera çekse polis uğraşmaz, iki ayaklı ertesi gün yine dışarda hınç ile geri gelir. Brandayı falçata ile hem keser hem çizer aynı anda. Alarm herşeye öter, çizilirken sesi çıkmaz. Tecrübe ile sabittir, dinleyip dinlememek size kalmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • [OYUN] kullanıcısına yanıt
    arabayı felan geçtim ben böyle şeyleri farklı algılıyorum
    böyle pervasızca umursamazca sana bunu yapanları ben aileme küfür edilmiş
    ontolojik olarak varlığımı hiç saydıklarını varsayarım
    cinayete kadar gider ne güzel dünya arkadaş senin paran var benim yok o zaman bende senin arabanı çzerim
    arabanın arkasına kağıt tak arabamı çizen şahıslar erkekse karşıma çıksın diye
    gece pusuya yat suç üstü yap levyeyle dal
    allah yrattı deme
  • Gece arabada yat çizmeye çalışırlarsa uyanır döversin ama bir kaç kişi gelirlerse... :P

Ciddi konuşursak branda işe yara gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkExlord -- 18 Temmuz 2014; 11:45:27 >
  • tek çözüm cadır arkadaşım.
  • Bence araç çadırı alıp geçirmelisiniz...
  • arabayı pis bırakmalısın bencede. hiç yıkama öyle dursun . en iyi çözüm adam gibi bir mahalleye taşınmak aslında. ama ona herkesin gücü yetmez :(
  • yahu bu şerefsizlerden birini yakalasam ağzını yüzünü kırıcam benimkini de çizdiler hem de arabam kapalı garajda yatıyor bir gün gezmeye gittim geldim park ettiğim yerde biri çizmiş yani bu hayvanlar her yerde kapalı garajınız olması filan sıkıntıyı çözmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Tek çözüm otopark. Alarm işe yaramaz araba çizilirken alarm çalmaz. Çok hassas alarm takarsınız herşeye çalar durur kafayı yedirtir yalancı çoban olur
    Arabayı gören kamera taktırsınız yine çizerler, karakola kayıtları götürdüğünüze pişman olursunuz. Çizeni yakalar paylarsınız, kafayı takar camı çerçeviyi indirir,lastikleri şişler mahalleniz de huzurunuz kalmaz.
    Her ay 200 lira veremem diyorsunuz, tek parça boya 250 liradan başlıyor adam gibi boya yapanlar. Şu an ki zararınızı siz hesap edin. Sonuçta iki ayaklı nesli devam ettiği sürece, bu iki ayaklıların uzanamayacağı yerlere park etmek en sağlıklısı.

Boyle.bi mantik olamaz.. otoparka koyun diyenleri hayret ve dehsetle seyrediyorum... adam aylik 500-600 tl kredi cektide aldi belki arabayi. Taksitlere 200 tl dahami eklesin ? Yillik 2400 tl yapar. Bes yil arabaya binecek olsa en az 12000 tl otopark parasi yapar. Arabayi iki kere serviste boyatir o paraya... hayrete dusuruyorsunuz beni arkadasim...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.