Şimdi Ara

yeni araba tavsiyesi hakkında ( bütçe 55-60 bin TL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kötü bir kaza gecirdim. Allahtan kimseye bir şey olmadı. Arabam pert derecesinde ve durumu cok kötü. o yüzden simdiden arabalara bakıyorum. Sizden 55-60 bin TL ' ye kadar arac tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yeni alıcagım aracı yine dizel alıcam .Hatchback kasa düşünüyorum. Bastımmı gidecek bir araba arıyorum acıkcası. Toyota tavsiye etmeyin cunku perte cıkan arabamda toyotaydı ve bir o kadarda tiksindim artık toyotadan.Ayrıca yeni arac dısarıdan kendine baktırmalı bir konudada. Tavsiyelerinizi bekliyorum . Şimdiden teşekkürler

• Benim auriste pert oldu c4 aldım bir bakın astralar da güzel ama dizeli bastım mı giden tarzdan değil
  • tamam teşekkürler tavsiyeniz için. sizede geçmis olsun. allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın gercekten zor . peki araclarda yıl sonu indirimi olur mu acaba ?
  • Forf focus yada C-Max ayrıca Auris güzel bir araba onun yerini ne tutar bilmiyorum açıkçası.
  • Otomatik düşünmüyorsanız 1.6 mjet bravo derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 bin,benim için ya leondur,ya focus sedandır,ya da astra sedandir
    Leonu 1,4 tsi motor ve dsg ile gayet dolu bir model alabilrsiniz (sakın led far almayın,gunduz ledli xennon alın estetik açıdan) ya da focus 1,6 ecoboost titanium,smart ve tekno paket ile alınabilir
    Astra sedan da cosmo donanim alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsignia 1.4 turbo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otomatikse dsg den uzak dur tiksinme yine..
    yeni kıa ceed e bak.. astrada güzel ama bassanda gitmez dizeli.. insignya 1.4 t olur ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.