Şimdi Ara

Yeni Araç Alacağım Yardım Lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araba almak istiyorum. Ama bir türlü karar veremedim. Herkes bir şey söylüyor kafam iyice karıştı.

Almak isteğiğim aracın özellikleri:

Model: 0 km Araç

Bütçe : 30 bin TL, Biraz zorlarsak 40 bin TL ye kadar çıkabilir.

Yakıt : Dizel veya LPG kakılabilir

Station vagon veya geniş bir aile arabası bakıyorum.

3 kişiyiz eşim ben ve kızımız.

Kullanılacağı yer: Şehir içi (ilçe ve köy yolları), seyrek de olsa şehirlerarası.

İncelediğim Araçlar:

Geely Emgrand EC 7 (LPG'li) : 31.000 TL

Opel Meriva 1.3 CTDI 75 HP Enjoy Spor Paketli : 39.000 TL

Peugeot 207 Sw Outdoor Premium 1.6 HDI 90HP : 40.717 TL

...

Fiyatlar üç aşağı beş yukarı böyle. Ama kararsızım. Geely almak istiyorum ama çevremde aşırı bir tepki var. Diğerlerini araştıdığımda ise bir yığın olumsuz yorum var nette.

Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Ayrıca varsa başka otomobil tavsiyeleriniz?

Şimdiden teşekkürler.

• Ben olsam içlerinden 207'i seçerdim. Motor olarak gerçekten harika o araç için. Merivanın yüzü çok eskidi artık. Yeni kasası çıktı çıkacak. Belki çıkmıştır bile.
    Geely ise kapalı kutu. İkinci elde çok sorun yaşatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Ben olsam içlerinden 207'i seçerdim. Motor olarak gerçekten harika o araç için. Merivanın yüzü çok eskidi artık. Yeni kasası çıktı çıkacak. Belki çıkmıştır bile.
    Geely ise kapalı kutu. İkinci elde çok sorun yaşatır.
    cruze .fiat fiorino,307 sw
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

cruze .fiat fiorino,307 sw

Alıntıları Göster
    Renault Fluence almalısınız. Yerden epey bir yüksek. geniş. tam aile arabası. Benzinli olursa LPGye de uyumlu. Peugeot ve Opeli köy yoluna sürerseniz 2 günde dağılır. Çin malından hiç bahsetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Renault Fluence almalısınız. Yerden epey bir yüksek. geniş. tam aile arabası. Benzinli olursa LPGye de uyumlu. Peugeot ve Opeli köy yoluna sürerseniz 2 günde dağılır. Çin malından hiç bahsetmiyorum.

Alıntıları Göster
    -renault fluence extreme donanım 1.6 benzinli(lpg ye uyar) 33.500 fiyat almıştım sıkı bir pazarlıkta değildi. fluence'i hem kasasının güncel oluşu hemde ülkemizde sedan kasaların daha çok talep görmesi nedeniyle ciddi ciddi düşünün derim.
    -ikinci olarak SW karoserdeki clio grandetour bu arabanında 1.5 dizel 85 Hp extreme donanımı için 32.700 Tl fiyat almıştım. en üst donanım ve cam tavan ilavesi ile 37.000 i buluyor fiyat. bu şekli ile bile 207 Sw den daha ucuz.
    -Ford focus 1.6 comfort düz vites benzinli (lpg ye uygun) Hb için 29750 sedan için 31250 fiyat alabildim. bu araç bu fiyata iken Geely bencede hiç düşünmeyin bile.
    -Cruze bence bdüşünmeyin, çok fazla var ikincie elde 3-4 bin km de. bu kadar erken ve bu kadar fazla sayıda ikinci ele düşmesi beni kıllandırıyor.
    -ikinci elde seçenek daha fazla olabilir fakat 2-3 yaşında 50-60 bin km yi aşmamış araçlar için sıfırı kadar para isteniyor, şu ara ikinci el araç almak için pek uygun değil gibi.

yukarıda aklıma gelenleri yazdım karar sizin.

• quote:

Alıntıları Göster
    hyundai i 30 sw yada kia cedd sw otomatik dizel pahalı gelirse otomatik al hemen garanti bozmadan da tüp taktır çok tatlı arabalr tam aile arabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzlmmr

hyundai i 30 sw yada kia cedd sw otomatik dizel pahalı gelirse otomatik al hemen garanti bozmadan da tüp taktır çok tatlı arabalr tam aile arabası

Alıntıları Göster
    Roomster veya Octavia... Bir göz atın isterseniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Alıntıları Göster
    Ben olsam hiç kendimi zorlamadan 2. el temiz honda hr v alırdım.Yani 0 km geely alacağıma 6-7 yaşında honda alırım daha iyi

örnek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-hr-v-ilk-sahibinden-garaj-arabasi/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 24 Ağustos 2010; 10:21:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Ben olsam hiç kendimi zorlamadan 2. el temiz honda hr v alırdım.Yani 0 km geely alacağıma 6-7 yaşında honda alırım daha iyi

örnek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-hr-v-ilk-sahibinden-garaj-arabasi/detay

Alıntıları Göster
    cruze ve kia cerotaya bakın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih12343

cruze ve kia cerotaya bakın derim

Alıntıları Göster
    Reno megane sportourer die bi araç var git incele beğenmedim dersen ben gene burdayım
  • quote:

2 günde dağılır mı ? ben opel astrayı 4 sene boyunca bol bol köy ve tarla yollarında kullandım en ufak bir hasar olmadı, opeller hiçte nazik arabalar değil. siz herhalde renoları taş sanıyorsunuz,torosları kastediyorsanız lafım yok tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Reno megane sportourer die bi araç var git incele beğenmedim dersen ben gene burdayım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

1. Mégane Sport Tourer Expression 1.5 dCi 85 bg : 42.100 TL

2. Hyundai i30cw 1.6 CRDi 115 PS TEAM OTM. : 41.850 TL

3. Peugeot 207 Sw Outdoor Premium 1.6 HDI 90HP : 40.717 TL

4. Hyundai Matrix 1.5 CRDİ VGT (110 PS) STYLE : 38.150 TL

5. Fiat Doblo Combi Premio Full. : 38.000 TL

6. Yeni Clio Grand Tour Faz 2 Executive 1.5 85 bg : 37.100 TL

Hadi merivayı eledik. Listeye yeni araçlar eklendi. Artık bunlardan bitane seçeceğim. Geely de aklımın bir ucunda kalmadı geğil. Ama vazgeçtim gibi.

Sizce yukarıdakilerden hangisini almalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: engineer1984

Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

2. Hyundai i30cw 1.6 CRDi 115 PS TEAM OTM. : 41.850 TL

3. Peugeot 207 Sw Outdoor Premium 1.6 HDI 90HP : 40.717 TL

4. Hyundai Matrix 1.5 CRDİ VGT (110 PS) STYLE : 38.150 TL

5. Fiat Doblo Combi Premio Full. : 38.000 TL

6. Yeni Clio Grand Tour Faz 2 Executive 1.5 85 bg : 37.100 TL

Hadi merivayı eledik. Listeye yeni araçlar eklendi. Artık bunlardan bitane seçeceğim. Geely de aklımın bir ucunda kalmadı geğil. Ama vazgeçtim gibi.

Sizce yukarıdakilerden hangisini almalıyım?

Alıntıları Göster
    Öncelikle B sınfıı ve Ticarilere hiç bulaşmayın derim.. Megane Sport Tourer in malzeme kalitesini hiçmi hiç beğenmedim.. İnceleyenlerde aynı fikirde zaten.. Yerinizde olsam Hyundai i30cw 1.6 CRDi 115 PS TEAM OTM. : 41.850 TL bu aracı düşünürdüm.. Tam bir aile aracı hem dizel hem otomatik olmasıda cabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

Öncelikle B sınfıı ve Ticarilere hiç bulaşmayın derim.. Megane Sport Tourer in malzeme kalitesini hiçmi hiç beğenmedim.. İnceleyenlerde aynı fikirde zaten.. Yerinizde olsam Hyundai i30cw 1.6 CRDi 115 PS TEAM OTM. : 41.850 TL bu aracı düşünürdüm.. Tam bir aile aracı hem dizel hem otomatik olmasıda cabası.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

Alıntıları Göster
    bende seneye 3 kişi kullanacağım sizinkiyle aynı özlekkilere sahip bir araba arıyorum.

aracın 0 olması şart mı yoksa 2. el temiz ve üst sınıf araçlara da bakar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

Alıntıları Göster
    renault fluence Mantıklı Bi Tercih Gibi Bence Fiyatıda Uygun Geely'den hiç bahsetmeye gerek yok Forumda Çarpışma Testi Vardı Ve Allah Korusun Bi Kaza Anında Çok Büyük sıkıntılara yol açabilir. Meriva Yeni Kasası Çıktı Çıkıcak.Cruze'de Mantıklı Bi Seçim Olabilir.Bence fluence ve Cruze Arasında Bi Seçim Yapmanız Gerekiyor.

Sevgiler,Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Salus -- 24 Ağustos 2010; 15:30:55 >

• quote:

mantıklı tercihler
  • quote:

Orijinalden alıntı: keppir

quote:

mantıklı tercihler

Alıntıları Göster

Kesinlikle Megane,diğerleri 2. elde çok kaybettirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kodadı:tyln

bende seneye 3 kişi kullanacağım sizinkiyle aynı özlekkilere sahip bir araba arıyorum.

aracın 0 olması şart mı yoksa 2. el temiz ve üst sınıf araçlara da bakar mısınız?

2. el de olabilir. Ama temizini ve hesaplısını bulmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer1984

quote:

Orijinalden alıntı: kodadı:tyln

2. el de olabilir. Ama temizini ve hesaplısını bulmak lazım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım 43000 TL'na skoda yeti 1.2 TSI 105 HP DSG vat. Tüketim ve performans konusunda üzmez seni. Ayrıca madem ki köy yollarına gireceksin bu araç avantaj sağlar. Ayrıca geniştir aile kullanımına uygundur. Tabi fikir senin sadece bir öneri bütçenizi ne kadar zorlayabilirsiniz bilemiyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.