Şimdi Ara

YENİ ARAÇ ALDIK (VOLVO S40 D2) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
27.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel bir tercih yapmışsınız. Güle güle kullanın.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Volvoları sevmişimdir her zaman
  • Güzel tercih, güle güle kullanın...
  • Üstad hayırlı olsun sevindim adına motor gayet yeterli günlük kullanım için. İlk zamanlar sıkıştırmamanı tavsiye edeirm.
  • Aracınız çok güzel duruyor.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Keşke resmini koymasaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 12 Mart 2012; 13:48:00 >
  • daha 130 km yapmis bir arac icin 6.2 lt ortalama cok iyi hayirli olsun araciniz kazasiz,cezasiz kullanirsiniz umarim.
  • Çok güzel araç, güle güle kullanın, hayırlı olsun.
  • Oncelikle hayirli olsun gule gule kullanin kazasiz belasiz..

Begendigim araclardan birisi ve fiyati da uygun almissiniz..Donanim olarak neler var paylasirsaniz sevinirim..Ses sistemi nasil mesela Usb girisi vs..
  • Hayırlı uğurlu olsun. Yakıt güzel, araç güzel, fiyat güzel. Tepe tepe kullanın
  • Hayırlı olsun harika seçim.
  • Hayırlı uğurlu olsun güzel araba
  • Bu gün bu arabanın aynısını saat 12 gibi Bahçeşehirden geçerken gördüm..Yeni tertemiz bir arabaydı...Hayırlı olsun...
  • Hocam yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Çok güzel bir seçim yapmışsınız. Ama donanım paket olarak hangisini aldınız? Bilmiyorum şu an Prime,Premium ve Dynamic diye paketlere ayrılıyor mu ama bizim zamanımızda vardı(biz almayı düşünüyorduk ama almadık.)

Ayriyeten jant olarak 17" Spartacus veya 17" Serapis jant alma şansınız yok muydu?

Tekrar güle güle kullanın.
  • hayırlı olsun eskimeyen güzellik valla
  • Hayırlı olsun allah utandırmasın.
  • Hepinize isminizle/nickinizle birer birer teşekkür etmek isterdim ama malumunuz mesajı satır kalabalığına getirir endişem var, mazur görün lütfen. İyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler

Foto paylaşımı ve nazar konusunda @sekoya81 arkadaşımın (koruyucu) bir tavsiyesi olmuş. Kendi kazam hariç, geçtiğimiz ay forum adına üzücü kazalarla doluydu. Bir arkadaşımızın abisi maalesef yaralı olarak kazayı atlattı (affınıza sığınıyorum, abinin son durumunu bilmiyorum, inşallah sağlığına kavuşmuştur). Cihan'ın başına gelenler inanılmaz boyuttaydı.
    Otomobil forumunda, otomobil paylaşmanın nazar getirebileceğini hiç düşünmek istemedim. Çevrenizde günlük hayatınızda bir çok kişi benzer etkiyi fazlasıyla gösterebilir.
    Eğer araç seçiminde foruma bağlı kalsaydım, tercihim büyük ihtimalle VW'den yana olurdu. Ancak, yaklaşık 15 günlük, toplamda 3.500 km.lik Jetta deneyimim, piyasada daha farklı ne var diye sormama ve soruşturmama neden oldu. Sonuç olarak Volvo'da karar kıldık. Tekrar belirteyim, S40 ile Jetta benim gözümde, oturdukları koltuk veya sıralamaya ortaklar. Her ikisi de 64.000 TL etmez ... ah bu vergiler vergiler...
    Forumda kullanıcı yorumları inanın araç tercihinde çok çok önemli. Volvo ve S40 konusunda maalesef yeterli paylaşım yok. VW konusunda ise, aşırı paylaşım var ve insan bazen sırf bu hengamenin içine düşmemek için VW duymak istemiyor.

Donanım konusuna gelirsek,

Premium paket beraberinde; Bi-Xenon farlar, elektrikli katlanan yan aynalar, arka kol dayama, yağmur sensörü, arka koltukta çocuklar için yükseltici, 16 inch jant, arka park sensörü, yağmur sensörü, bagajda 12v soketi getiriyor.

Varolan donanım detaylarına çok girmek istemiyorum, bunlara ulaşmanız kolay.

Asıl, olmayan özelliklerden bahsetmek istiyorum;

* Cruise Control (Dynamic Edition adlı bir paketle geliyor veya 1.200 TL civarı bir fiyata ilave ettirilebiliyor)
    * Hill Holder
    * CD çalar MP3 desteklemiyor. Mevcut aux girişine MP3 player bağlanarak sorun aşılıyor. USB giriş yok
    * Arka kapı içlerinde göz yok
    * Torpido çok dar
    * Far sensörünü kurcalamak gerekiyor. Üç seçenekten birine ayarladığınızda, aracın motorunu durdurup terkettikten sonra kilitleseniz bile gündüz farları açık kalıyor. Çaresi vardır muhakkak
    * Ses sistemi yeterli ancak Jetta Comfortline bu konuda çok çok başarılı diyebilirim.
    * Oturduğunuzda rahat hissediyorsunuz ancak koltuklar tam kavrama yapmıyor. Jetta bu konuda daha başarılı
    * Görüş açısı ve hakimiyet iyi
    * Direksiyon yumuşak ancak aynı yumuşaklığı 120 km/h gibi bir hızda da sunuyor. Ya alışmak lazım, ya da kötü bir durum
    * Yol bilgisayarı anlık tüketimi gerçek anlamda anlık olarak vermiyor. 1-2 sn geriden takip ediyor. Bu konuda, Jetta-Astra-Fluence daha başarılıydı.
    * Yol bilgisayarı seçenekleri için, direksiyonun solunda yer alan sinyal kolunun içine yerleştirilmiş bir teker var. Onu çevirmeniz gerekiyor. Sürüş esnasında bu durum dikat dağıtabiliyor.
    * Vites değiştirme göstergesi var ama anlık vites durumunu göstermiyor. Sadece alt ve üst ok var

Aklıma gelenler bunlar. Daha fazla eksiklik yazarsam araçtan soğuyacağım

Tekrar teşekkürler hepinize

Saygılarımla

Önder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONDERBEY -- 12 Mart 2012; 15:17:00 >

• hayırlı uğurlu olsun :)
  • Allah buna kaza bela vermesin,iyi günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.