Şimdi Ara

YENİ ARAÇ ALDIK (VOLVO S40 D2) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
27.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    jetta muadili olamaz bence
  • Hayırlı olsun
  • Hayirli olsun. Kazasiz belasiz, guzel gunlerde kullanin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

Hocam yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Çok güzel bir seçim yapmışsınız. Ama donanım paket olarak hangisini aldınız? Bilmiyorum şu an Prime,Premium ve Dynamic diye paketlere ayrılıyor mu ama bizim zamanımızda vardı(biz almayı düşünüyorduk ama almadık.)

Ayriyeten jant olarak 17" Spartacus veya 17" Serapis jant alma şansınız yok muydu?

Tekrar güle güle kullanın.

Değerli arkadaşım Öklid,

İyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Allah hiçbirmize kaza bela göstermesin.

Premium edition tercih ettik. Gönül R-Design isterdi ama hem maliyetli hem de stokta olmayan bir araç. Yeni aldığımız araç için 1 hafta bekledik. Jant konusunda takıntımız yok, orjinali gözümüze güzel gözüktü.

Ayrıca olmayan bir özellikten daha bahsetmek istiyorum; "Lastik Basınç Göstergesi"

İstanbul'da Jetta'nın iki tekerinin birden hareket halindeyken patlaması ve bunu farketmeyip, sürüşe devam etmemiz 400 TL lastik masrafına yol açtı.

Geniş ve özel bir lastik, olası getireceği maliyet nedeniyle gözümü korkutuyor.

Ama gönül 17 inch ve spoiler tabii ki istiyor

• Premium pakette Bi-Xenon far olup Cruise Control olmamasına şaşırdım.

Kişiden kişiye değişir ama benim için CC olmazsa olmaz bir özelliktir.
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin belki 7 yıldır bu kasa var ama hala güncel kasalardan geri değil ve çok yakışıklı .
  • Opel Astra H 1,3 CDTI Otomatik vitesli aracımızı Haziran 2011'de satın aldığımızda, 1 hafta içinde çalıştığım işyerinden 4 kişi daha Opel Astra H CDTI satın aldı. Bu 5 aracın 4 tanesi Hatchback, 1 tanesi sedandı. Yine bu 5 aracın 2 tanesi otomatik vites, 3 tanesi maneul vitesdi. 5 araçta da Cruise Control standart olarak yer alıyordu.
    Hem manuel viteste hem de otomatik viteste Cruise Control kullanmış biri olarak, aklımda Cruise Control'ün otomatik vitesli araçlarda daha konforlu olduğu kalmış.

Yeni aldığımız S40 da maneul vites olduğu için Cruise Control'ü sorun etmedik. Bizim için vazgeçilmez değil ama insanlık için güzel bir donanım
  • Hayırlı uğurlu olsun.
    Aracınızın donanım seviyesini tam bilmiyorum ama muadil jetta ile yakın fiyata almışsanız çok doğru bir karar vermemişsiniz demektir.
    Sebebi kullanım olarak aynı olduğunu siz ifade ettiniz bu durumda jetta 2. el piyasası ve çok daha güncel bir kasaya sahip olması nedeniyle daha avantajlı olacaktı.
  • Çok pahalı. Bu arabaya bu parayı vermezdim kesinlikle. Sanırım dizel olması ve donanımları biraz cezbetmiş.

V40 tanıtıldı, yakında bu S40'ların değeri epeyce düşecek. Sizin aracınızınki sıfır olduğundan çok daha fazla düşecek.

Tabi gönlünüzün istediği olmuş, güle güle kullanın.
  • hayırlı olsun hocam. kazasız belasız sürüşler dilerim.

karartılmış cam konusunda keşke bayiye bir danışsaydınız, bazı firmalar ücret karşılığında siz aracı teslim almadan önce bu işlemi yaptırıyor ve teslim edilirken ruhsata da bu şekilde işleniyor. yani ceza vs. sıkıntısı olmuyor. ama bunu sadece arka ve arka yan camlara yapıyorlar. tamamına yapan yerler var mı bilmiyorum.
  • Hayırlı olsun kardeş,güzel araba almışsınız
  • Orijinalden alıntı: ONDERBEY

Değerli arkadaşlar merhabalar,

Öncelikle hepinize iyi bir hafta, kazasız sağlık dolu günler diliyorum.

Daha önce http://forum.donanimhaber.com/m_57906641/tm.htm adresindeki konumda belirttiğim aracımızla ilgili, pert işlemleri tamamlandı.

09.03.2012 Cuma günü, aşağıda bazı amatör fotolarını paylaştığım, 2012 VOLVO S40 D2 Premium Kozmik Beyaz aracımızı teslim aldık.

Bugün aracı eşimden aldım ve iş yerine Volvo S40 ile geldim. (Eşimin çalıştığı yer ile benim çalıştığım yer arasında 45 km'lik bir mesafe var)

Antalya bugün yağmurlu ve fırtınalı olduğundan dolayı aracı fazla sıkıştırma şansım/cesaretim olmadı. Ancak şunu söyleyebilirim; kuvvetli yan rüzgarlara karşı 140 km hıza kadar oldukça dirençli ve stabil. 140 km/h ı aştıktan sonra rüzgarın etkisini hissetmeye başlıyorsunuz.

Aracınız hayırlı olsun.Kazasız, belasız kullanırsınız umarım yeni aracınızı. Eğer bugün alanyadaki fırtına antalyada var ise ve siz 140 km hıza çıktıysanız aracınız gerçekten çok dirençli ve stabilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duktil -- 12 Mart 2012; 16:48:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ONDERBEY

Aracı ağırlıklı olarak eşim kullanacağı için Cuma ve Cumartesi direksiyona oturmadım. Malum, alışması için her fırsatta kendisinin sürmesini talep ettim. Pazar günü, kısa mesafede de olsa denedim biraz.

Aracımız 115 hp/270 Nm tork gücünde. Manuel ve 6 vitesli. Fabrika değerleri (Ş.içi/Ş.dışı/Ort) 5,2lt / 3,8 lt / 4,3lt şeklinde olsa da, özellikle şehir içinde 6,0lt rakamlarının gerçekçi olacağı inancındayım.

Bugün aracı eşimden aldım ve iş yerine Volvo S40 ile geldim. (Eşimin çalıştığı yer ile benim çalıştığım yer arasında 45 km'lik bir mesafe var)

Antalya bugün yağmurlu ve fırtınalı olduğundan dolayı aracı fazla sıkıştırma şansım/cesaretim olmadı. Ancak şunu söyleyebilirim; kuvvetli yan rüzgarlara karşı 140 km hıza kadar oldukça dirençli ve stabil. 140 km/h ı aştıktan sonra rüzgarın etkisini hissetmeye başlıyorsunuz.

Aracınız hayırlı olsun.Kazasız, belasız kullanırsınız umarım yeni aracınızı. Eğer bugün alanyadaki fırtına antalyada var ise ve siz 140 km hıza çıktıysanız aracınız gerçekten çok dirençli ve stabilmiş.

• Hayırlı olsun, müthiş bir araç seçimi olmuş. Hem kaliteli, hem performansı yeterli, hem güvenli hemde ekonomik, daha ne olsun.
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin .
  • Hayırlı olsun.Astra için açtığınız konuyu okumuştum.Daha önce Volvo kullanmadım , ancak Opel Astra'dan sonra tatmin edeceğine eminim. Bu arada imkanınız olursa aracın iç mekan fotoğraflarını atabilirmisiniz?

Saygılar
  • hayırlı olsun allah kazadan beladan korusun inş. paylaşımlarınız için herkes adına teşekkür ederim sizin gibi araç alıp bununla ilgili paylaşımlar yapanların sayısını artmasını çok isterim. Yeni araç alacaklara müthiş bir şekilde yol göstermiş oluyorsunuz. Şunuda söylemeden edemeyeceğim aracınız sülün gibi maşallah bu kadar yeni olmasına karşın 6,2 L veri ile de araba kullanma konusundaki ustalığınızıda farkında olmadan öğrenmiş olduk.

Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah...
  • Hayırlı olsun fiyata şaşırdım daha pahalı bekliyordum. Sağlamlığı yeter volvonun kim ne derse desin volvo premium bir markadır.
  • Kazasız belasız güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.