Şimdi Ara

YENİ ARAÇ ALDIK (VOLVO S40 D2) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
27.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Renkte araçta oldukça güzel.
  • hayırlı olsun..
  • hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir araç almışsınız
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin...
  • Süper seçim, süper araç. Allah kaza bela vermeden güle güle binin.

YENİ ARAÇ ALDIK (VOLVO S40 D2)
  • Acilen fotoğrafları kaldırmalısınız, zira cihanair'in başına gelenler malum. Canınız yanmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Hayırlı olsun güzel bir seçim yapmışsınız

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 12 Mart 2012; 19:36:38 >
  • Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin.Benim de gönlümde yer eden bir araçtır kendileri
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,

Nazar boncuğu paylaşımı konusunda harikasınız.

Mutlu, sağlıklı, kazasız belasız günler dilerim
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız umarım
  • Jettada iyi aractir hocam ama iyi bir secim yapmissiniz bu arac sizi zengin gosterecektir.

Hayirli olsun
  • Hayırlı olsun kardes
  • Hayırlı olsun. Babama diyorum şu arabadan al diye ben bunu 2-3 sene sonra satamam bi golf alsam anında satarım diyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Hayırlı olsun. Babama diyorum şu arabadan al diye ben bunu 2-3 sene sonra satamam bi golf alsam anında satarım diyo.

Çok haklı...
  • Kazasız günler dinlerim araç gerçekten harika VOLVO
  • @161907 arkadaşım iç mekan fotolarını paylaşmamı istemiş. Teslim esnasında aldığım bazı fotoları aşağıda bulabilirsiniz,

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Çok pahalı. Bu arabaya bu parayı vermezdim kesinlikle. Sanırım dizel olması ve donanımları biraz cezbetmiş.

V40 tanıtıldı, yakında bu S40'ların değeri epeyce düşecek. Sizin aracınızınki sıfır olduğundan çok daha fazla düşecek.

Tabi gönlünüzün istediği olmuş, güle güle kullanın.

Öncelikle alan arkadaşa hayırlı olsun.

Arkadaşım s40 ın yeni kasası çıkmadan değeri bahsettiğinizi ölçüde düşmez. v40 hb araba.teknolojisi elbet daha iyi ama ona göre fiyatı olucak

zaten 64 e alınmış. geçen hafta 70 milyardı bu araba

2009 premium modellere 45 den aşağı istenmediğini düşünürseniz. s40 gibi kendini ispatlamış bixenon farı bile standart veren bir aracı 64 e almak bugün en akıllıca iş

ayrıca volvo alan adam 3-5 sene keyifle biner.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Öncelikle alan arkadaşa hayırlı olsun.

Arkadaşım s40 ın yeni kasası çıkmadan değeri bahsettiğinizi ölçüde düşmez. v40 hb araba.teknolojisi elbet daha iyi ama ona göre fiyatı olucak

zaten 64 e alınmış. geçen hafta 70 milyardı bu araba

2009 premium modellere 45 den aşağı istenmediğini düşünürseniz. s40 gibi kendini ispatlamış bixenon farı bile standart veren bir aracı 64 e almak bugün en akıllıca iş

ayrıca volvo alan adam 3-5 sene keyifle biner.

Herkes bir fiyat biçiyor arabasına. Önemli olan alıcı bulmak. İstemekle olmuyor yani.

8. senesini yaşıyor bu araç yollarda. Yakın bir zamanda yenilenecek, bu kesin. Bu arkadaş 64'e almış mesela, demek ki herkes rahatlıkla 65 civarına alabilir. Şu sıralar birçok araçta indirim var, takip ediyorsanız bilirsiniz.

Jetta ile kıyaslanmış, bence Jetta'dan üstün bir araç fakat iki araç da bazı sebeplerden ötürü zaten şişik fiyatlarla satılmakta. Bi-xenon far olabilir ama cruise control yok mesela, ne olacak şimdi?

Yeni Focus Titanium 115 HP dizel, yani aynı motor, fiyatı 61.000 lira. Pazarlığı da hesaba katarsak, daha güvenli, daha donanımlı ve yeni bir aracı alabilirsiniz.

Tabi gönül işin içine girince yapacak bir şey yok. İçine sinerek almış arkadaş, güle güle kullansın.

Not: Titanium X Paket dahil 65.200 Focus'un anahtar teslim fiyatı. Pazarlıkla S40 D2 parasına alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 12 Mart 2012; 21:38:18 >

• çok iyi tercih
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.