Şimdi Ara

YENİ ARAÇ ALDIK (VOLVO S40 D2) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
27.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun arkadaşım. Çok güzel tercih yapmışsın. Çok değerli bir abimde vardı. Yanılmıyorsam 2006 veya 2007 modeldi. 5 yılı ve amortismanı dolduğu için değişime gitti. 140.000 km'deydi ve bildiğim kadarıyla 2 hafta önce bir sıkıntı da yaşamadan 35'e bir aracıya sattı. Başka marka hiç düşünmeden de beyaz S60 aldı 75.000 TL'ye. Çok rahat Mercedes, BMW vb. alabilecek durumdaydı. Demek ki Volvo'dan bir o kadar memnun kaldı.

Kazasız belasız kullanman dileğiyle...

YENİ ARAÇ ALDIK (VOLVO S40 D2)

• HAYIRLI OLSUN :)
  • hayırlı olsun kazasız binmeniz dilekleriyle
  • volvonun sahibine sormuşlar araçlarınız neden bu kadar kaba köşeli vs.
    -saf çeliğe siz şekil verinde sizi görelim demiş.

sağlamlıkta focusla kıyaslanacak araç mı yahu volvo arkadaşlar?
  • Arkadaşım sana tavsiyem aracın bütün resimlerini kaldır sadece konu olarak kalsın. Foto koyan herkes kaza yaptı yada aracına park halinde çarptılar, en doğan arkadaşımızın insigniasına park halinde çarpıldı bilgin olsun...
  • ARABA ALDIM DEDİM DEDİM BANA İNANMADINIZ NE OLDU ŞİMDİ? :d

COMOLOKKO
  • hayırlı olsun güzel günlerde binin.aracınızın aynısını 2011 kasım ayında konya yetkili satıcısından aynı özelliklerde 2012 model olarak 68,000 tl ye aldım:( açıkcası şu an aldığınız fiyatı duyunca şoktayım.artık kısmet diyerek mkendimi motive etmeye çalışıyorum.konya soğuk bir iklime sahip olduğu i,çin yakıt tüketimim şehir içi 7,5 litrelere kadar çıktı ve rodaj süresi olduğu için 10,000 km ye kadar yüksek olacağını söyledi servis yetkilileri, şu an için havaların biraz ısınması ve 5500 km de ve tüketim 6,4 litreye kadar düştü.ama tahminin en iyi ihtimalle 6 litrenin altına düşmesi bence de biraz zor gibime geliyor ki 6 litreyi zaten göze aldım.ikinci bir husus 100 km nin üstünde sanki kapılardan yada camlardan rüzgar sesi geliyor gibi, ya aracın tekrar kapı ayarlarının yapılması lazım yada bana rüzgar sesi fazla geliyor.benimde bundan önceki aracım astra 1,3 dizel enjoy paketti fakat motorunun 1,3 olmasına karşın hem motor hemde yol sesini aşırı kabine alıyordu ki müzik sesini dahada fazla açmam gerekiyordu ama s40 da çok net müziğimi dinleyebiliyorum.hız sabitleme benim içinde çok önemli değil fakat yakıt tüketimine olumlu yönde faydası olduğunu düşünüyorum.vw jetta ve focus ile aynı segment fakat daha kaliteli bir araç özellikle de malzeme ve işçilik kalitesi bakımından ,bu gözle görünür bir fark benim açımdan.s40 üretiminin duracağının vede v 40 modelinin piyasaya çıkacağını bende biliyordum fakat uzun vadede kullanacağımı düşünerek(kaza-bela olmazsa) hem sağlamlık hem güvenlik yönlerini düşünerek 5-10 sene sorunsuz binmek için aldım.o yüzden kim ne derse desin pişman değilim ama çıkcası fiyat konusunda şansız olduğumu düşünüyorum:) tekrardan güzel günlerde kullanın aracınızı...saygılar.

• hayırlı uğurlu olsun. bende s40 dynamic 1.6d kullanıcısıyım. arac sizi jettayla kıyaslanmayacak derecede memnun edecektr. dynamic paketle alsaydınız dah bi aşık olurdunuz ama böylede çok güzel. bu arada ben en çok rengi sevdim..
  • Maşallah çok güzel araç. Hayırlı olsun kazasız belasiz
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

hayırlı olsun güzel günlerde binin.aracınızın aynısını 2011 kasım ayında konya yetkili satıcısından aynı özelliklerde 2012 model olarak 68,000 tl ye aldım:( açıkcası şu an aldığınız fiyatı duyunca şoktayım.artık kısmet diyerek mkendimi motive etmeye çalışıyorum.konya soğuk bir iklime sahip olduğu i,çin yakıt tüketimim şehir içi 7,5 litrelere kadar çıktı ve rodaj süresi olduğu için 10,000 km ye kadar yüksek olacağını söyledi servis yetkilileri, şu an için havaların biraz ısınması ve 5500 km de ve tüketim 6,4 litreye kadar düştü.ama tahminin en iyi ihtimalle 6 litrenin altına düşmesi bence de biraz zor gibime geliyor ki 6 litreyi zaten göze aldım.ikinci bir husus 100 km nin üstünde sanki kapılardan yada camlardan rüzgar sesi geliyor gibi, ya aracın tekrar kapı ayarlarının yapılması lazım yada bana rüzgar sesi fazla geliyor.benimde bundan önceki aracım astra 1,3 dizel enjoy paketti fakat motorunun 1,3 olmasına karşın hem motor hemde yol sesini aşırı kabine alıyordu ki müzik sesini dahada fazla açmam gerekiyordu ama s40 da çok net müziğimi dinleyebiliyorum.hız sabitleme benim içinde çok önemli değil fakat yakıt tüketimine olumlu yönde faydası olduğunu düşünüyorum.vw jetta ve focus ile aynı segment fakat daha kaliteli bir araç özellikle de malzeme ve işçilik kalitesi bakımından ,bu gözle görünür bir fark benim açımdan.s40 üretiminin duracağının vede v 40 modelinin piyasaya çıkacağını bende biliyordum fakat uzun vadede kullanacağımı düşünerek(kaza-bela olmazsa) hem sağlamlık hem güvenlik yönlerini düşünerek 5-10 sene sorunsuz binmek için aldım.o yüzden kim ne derse desin pişman değilim ama çıkcası fiyat konusunda şansız olduğumu düşünüyorum:) tekrardan güzel günlerde kullanın aracınızı...saygılar.

Onderbey hayırlı ugurlu olsun kazasız binin inşallah.Samil kardeş yakıt yüksekmi bu aracın D2 motorlar bildigim kadarı ile sınıfının en az yakanı değilmi yoksa benmi yanlış biliyorum.Gerçi rodaj süreside var ama öyle bir bilgi kalmıştı aklımda, birde bende çok beğeniyorum bu araçları ilerde düşünebileceğim araçların başında geliyor.Acaba kullanımı olsun performansı olsun donanım olsun tatmin edici bir araçmı malzeme kalitesi nasıl bu konuda yorumlarınızı paylaşırmısınız sizede kazasız sürüşler dilerim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekskalibur -- 13 Mart 2012; 21:29:51 >

• atlasbey merhaba
    evet araç yakıt yönünden avantajlı benim araştırmlarıma göre sınıfının rakiplerine göre.zaten motor psa ortak geliştirilen bir motor ama ilk 10,000 km yüksek yakacağını söylemişti servis ki şimdilik düşeceğe benziyor hatta 7,5 litrelerden şu an 6,5 litreye kadar düştü.kalite olarak gerçekten farkı diğerlerine göre gözle görülür bir şekilde hisedebiliyorsunuz.özellikle de güvenlik konusunda tavizi yok volvo modellerinin hepsinde ,en baz paketinde bile güvenlik standart veriyor.şasesi alçaltılmış şase olduğu için her ne kadar focus platformu olsada bariz yol tutuşu etkiliyor.kaldiki aracın boş ağırlığıda 1380 kğ olarak geçiyor.buda önemli bir etken.uzun yol ve yüksek hızlarda güven veriyor özelliklede sollamalarda yere sağlam basıyor.motor performansı da makul sınıfının 1,6 lt dizel motorlarına göre hem beygir hemde torku yüksek bir motor olduğu için vede yakıt tüketimini düşünürsek orta derecede diyebiliriz.tabi çok fazla performans beklememek gerekir.benim aracım premium paket olduğu için deri koltuk yok ,kumaş koltuk ve yanmaz kumaştan imal edildiği söylendi buda güvenlik için düşünülmüş bir ayrıntı.gerçi diğer markalarda bu özellik var mı yokmu bilmiyorum ama benim hoşuma gitti.yan camlar kalınlaştırılmış cam olduğu için hem güvenli hemde yalıtım vazifesi görüyor.ben kısaca volvomdan memnunum.bakalım ileriki yıllarda bu memnuniyetim devam edecek mi.şimdilik aklıma gelenler bunlar ama başka merak ettikleriniz olursa seve seve elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.selamlar

• Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

atlasbey merhaba
    evet araç yakıt yönünden avantajlı benim araştırmlarıma göre sınıfının rakiplerine göre.zaten motor psa ortak geliştirilen bir motor ama ilk 10,000 km yüksek yakacağını söylemişti servis ki şimdilik düşeceğe benziyor hatta 7,5 litrelerden şu an 6,5 litreye kadar düştü.kalite olarak gerçekten farkı diğerlerine göre gözle görülür bir şekilde hisedebiliyorsunuz.özellikle de güvenlik konusunda tavizi yok volvo modellerinin hepsinde ,en baz paketinde bile güvenlik standart veriyor.şasesi alçaltılmış şase olduğu için her ne kadar focus platformu olsada bariz yol tutuşu etkiliyor.kaldiki aracın boş ağırlığıda 1380 kğ olarak geçiyor.buda önemli bir etken.uzun yol ve yüksek hızlarda güven veriyor özelliklede sollamalarda yere sağlam basıyor.motor performansı da makul sınıfının 1,6 lt dizel motorlarına göre hem beygir hemde torku yüksek bir motor olduğu için vede yakıt tüketimini düşünürsek orta derecede diyebiliriz.tabi çok fazla performans beklememek gerekir.benim aracım premium paket olduğu için deri koltuk yok ,kumaş koltuk ve yanmaz kumaştan imal edildiği söylendi buda güvenlik için düşünülmüş bir ayrıntı.gerçi diğer markalarda bu özellik var mı yokmu bilmiyorum ama benim hoşuma gitti.yan camlar kalınlaştırılmış cam olduğu için hem güvenli hemde yalıtım vazifesi görüyor.ben kısaca volvomdan memnunum.bakalım ileriki yıllarda bu memnuniyetim devam edecek mi.şimdilik aklıma gelenler bunlar ama başka merak ettikleriniz olursa seve seve elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.selamlar

Teşekkür ederim şimdilik aklıma gelen bunlardı ilerki dönemlerde sizden yorumlarınızı bekleriz saygılar

• Abi araç çok güzel görünüyor gerçekten, bu yeni kasa s40 lar cidden çok güzel.

Kırmızı ışıkda görünce tekrar bakasım geliyor hep.

Üstelik dizelmiş, oh deme keyfime.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Kalbinizin sesini dinleyerek en güzelini yapmışsınız, yoksa foruma sorsaydınız bu aracı alamazdınız muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONDERBEY

quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Hayırlı olsun, bu s40 ların yalıtım durumu nedir? Yol sesi alma durumunu bir kaç araçla karşılaştırır mısınız?
    Ayrıca mp3 çalamamayı yakıştıramadım.

Günaydın arkadaşlar,

Hepinize tek tek tekrar teşekkür ederim.

Yol sesi konusunda ancak kıyaslama yapabilirim, son dönemde kullandığım araçlar içinde yol ve rüzgar sesini en az alan araç diyebilirim. Motor sesi de üst hızlara ulaşmadığınız sürece çok hafif düzeyde.

Bazı arkadaşlar S40 yerine alınabilecek araçlar hakkında kısa bilgiler vermiş. Konuyu açma amacımda o zaten. Aldığım aracı hem görsel hem de yazıyla destekleyerek tanıtmaya çalıştım.

Bu başlık altında her türlü eleştiri, beğeni, kıyas ilerde Volvo S40 almak isteyen bir kişi için rehberlik edecektir

Kazasız belasız, sağlıklı günler dileklerimle

Saygılar

Önder

Oncelikle hayirli olsun. Aracin servis maliyetleri nedir? Kac binde servise giriyorlar?

• Dandik Jettayla Volvo s40 kıyaslanıyor

• Jetta'yı S40 ile kıyaslayan, artılarını eksilerini anlatmaya çalışan benim.

"Samara"nın dediği gibi; "7 yıllık oduna 64.000 TL veren", verirken kalbimin sesiyle hareket eden biriyim. Samara hakkımda konu bile açtı ama, ömrü uzun olmadığı için konu kalıcı olmuyor maalesef

S40'tan önce Lancia Delta'ya çok niyetliydik lakin bayide alacağımız aracın olmaması (başka bayiden temin edeceklerdi), renk alternatifi olmaması (sadece beyaz ve siyah var), koltuktaki nubuk parçalar (toz yapar) diye vazgeçtik.

Seçim kriterlerimizin, ne kadar alışılagelmişin dışında olduğu konusunda ipucu olur sanırım

Saygılarımla

Önder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONDERBEY -- 14 Mart 2012; 12:10:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ONDERBEY

Jetta'yı S40 ile kıyaslayan, artılarını eksilerini anlatmaya çalışan benim.

"Samara"nın dediği gibi; "7 yıllık oduna 64.000 TL veren", verirken kalbimin sesiyle hareket eden biriyim. Samara hakkımda konu bile açtı ama, ömrü uzun olmadığı için konu kalıcı olmuyor maalesef

S40'tan önce Lancia Delta'ya çok niyetliydik lakin bayide alacağımız aracın olmaması (başka bayiden temin edeceklerdi), renk alternatifi olmaması (sadece beyaz ve siyah var), koltuktaki nubuk parçalar (toz yapar) diye vazgeçtik.

Seçim kriterlerimizin, ne kadar alışılagelmişin dışında olduğu konusunda ipucu olur sanırım

Saygılarımla

Önder

Hocam onu bunu boşverin gayet güzel ve teknolojik bir araç almışisınız güle güle kullanın Volvo benim de alıp doya doya kulalnmak istediğim bir marka...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.