Şimdi Ara

YENİ ARAÇ ALDIK (VOLVO S40 D2) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
27.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam onu bunu boşverin gayet güzel ve teknolojik bir araç almışisınız güle güle kullanın Volvo benim de alıp doya doya kulalnmak istediğim bir marka...

Değerli arkadaşım Denizkubi,

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım V40'tan XC90'a kadar dilediğin modele, kazasız belasız, mutlulukla binmek sana nasip olur
  • Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Araçta olmayan özellikleri yazmışsınız. Benim size tavsiyem imkanınız varsa cruise control taktırmanız. Sadece şehir dışı değil şehir içinde de çok işinize yarayacaktır.
  • astradan sonra çok fark olduğunu sizde anlamışsınızdır zaten, kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. volvo'nun her zaman ayrı bir karizması vardır
  • Orijinalden alıntı: ONDERBEY

Orijinalden alıntı: denizkubi

Hocam onu bunu boşverin gayet güzel ve teknolojik bir araç almışisınız güle güle kullanın Volvo benim de alıp doya doya kulalnmak istediğim bir marka...

Değerli arkadaşım Denizkubi,

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım V40'tan XC90'a kadar dilediğin modele, kazasız belasız, mutlulukla binmek sana nasip olur

Süper araba.Kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun.
  • Volvo nun yanında Jetta vs nin adı bile geçemez, bırakın kıyaslamayı.

Muhteşem bir araba, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
  • hayırlı olsun güzel görünüyor
  • Allah tekerine taş değdirmesin :) . çok hoşuma giden bir araç gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONDERBEY

* Far sensörünü kurcalamak gerekiyor. Üç seçenekten birine ayarladığınızda, aracın motorunu durdurup terkettikten sonra kilitleseniz bile gündüz farları açık kalıyor. Çaresi vardır muhakkak

Bu aslında volvonun bi çeşit donanım özelliği. "0" konumu park konumu ve kısa konumu olarak 3 konum sunan aydınlatma ünitesi farklı kombinasyonlara sahiptir

"0" - Kontak 2 konumuna getirildiğinde kısalar yanar. Araç yürür haldeyken kısalar yanmaya devam eder. Uzunları sabit yakamaz,selektör yapabilirsin.(avrupa far standartları 0 da dahi kısa yakmak, birçok araçta bu güvenlik unsuru menüden kapatılabiliyor. Türkiyedeki bazı araç distribütörleri bunu devredışı bırakabiliyor.Volvoda bildiğim kadarıyla böyle bir menü yok)

Park - Kontak her konumda park ışığını sunar. Dediğiniz gibi kapattığınızda da devam eder.

Kısalar- Kontak 2 konumuna getirildiğinde kısalar yanar .Araç yürür haldeyken kısalar yanmaya devam eder. Uzunları yaktığınızda sabit kalır.

Şuanki yazılım "0" ile kısalar seçili halde iken kontağı kapatmanız durumunda ışıkları otomatik kapatır. Yetkili serviste (özeller yapmıyor) "0" konumunda kısalar yanmasın diyin, ilgili yazılımı atacaklardır. 75 tl gibi bir meblası var. Uygulama süresi yanlış hatırlamıyorsam 1 saatti.
    Edit: Eklediğim fotoğraf görüldüğü üzere sağdan direksiyonlu bir modelindi. Önemli değil diye koydum fakat bakınca onda ek bir seçenek daha gördüm siz onu unutun. Yok o, karalayın orayı :D
     YENİ ARAÇ ALDIK (VOLVO S40 D2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Folie a deux -- 21 Mart 2012; 15:47:10 >

• Allah kazasız belasız binmek nasip etsin... güle güle kullanın
  • Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah, hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashmania

quote:

Orijinalden alıntı: ONDERBEY

* Far sensörünü kurcalamak gerekiyor. Üç seçenekten birine ayarladığınızda, aracın motorunu durdurup terkettikten sonra kilitleseniz bile gündüz farları açık kalıyor. Çaresi vardır muhakkak

Bu aslında volvonun bi çeşit donanım özelliği. "0" konumu park konumu ve kısa konumu olarak 3 konum sunan aydınlatma ünitesi farklı kombinasyonlara sahiptir

"0" - Kontak 2 konumuna getirildiğinde kısalar yanar. Araç yürür haldeyken kısalar yanmaya devam eder. Uzunları sabit yakamaz,selektör yapabilirsin.(avrupa far standartları 0 da dahi kısa yakmak, birçok araçta bu güvenlik unsuru menüden kapatılabiliyor. Türkiyedeki bazı araç distribütörleri bunu devredışı bırakabiliyor.Volvoda bildiğim kadarıyla böyle bir menü yok)

Park - Kontak her konumda park ışığını sunar. Dediğiniz gibi kapattığınızda da devam eder.

Kısalar- Kontak 2 konumuna getirildiğinde kısalar yanar .Araç yürür haldeyken kısalar yanmaya devam eder. Uzunları yaktığınızda sabit kalır.

Şuanki yazılım "0" ile kısalar seçili halde iken kontağı kapatmanız durumunda ışıkları otomatik kapatır. Yetkili serviste (özeller yapmıyor) "0" konumunda kısalar yanmasın diyin, ilgili yazılımı atacaklardır. 75 tl gibi bir meblası var. Uygulama süresi yanlış hatırlamıyorsam 1 saatti.
    Edit: Eklediğim fotoğraf görüldüğü üzere sağdan direksiyonlu bir modelindi. Önemli değil diye koydum fakat bakınca onda ek bir seçenek daha gördüm siz onu unutun. Yok o, karalayın orayı :D
     YENİ ARAÇ ALDIK (VOLVO S40 D2)

Harikasınız sayın crashmania

Verdiğiniz bilgiler çok açıklayıcı ve tatminkar oldu. Volvo'nun güvenlik anlayışına "tu-kaka" demeden, orjinal mantığıyla farları kullanmaya devam edeceğim.

Unuttuğum ve görmediğim seçenek ise sanırım adaptif bi-xenon ile ilgili.

Bu arada iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara içten teşekkürlerimi sunarım

Allah hiçbirinize kaza bela vermesin

Sağlıklı ve mutlu günler dileklerimle

Saygılar

Önder

• allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
    hocam soğunması gereken bi araç değil bu bildiğin tankın c segment olanı
  • gerçekten çok hoş bir araç almışsınız, alırken mantık 2. eli sorguluyor ama kalp bir kere vuruldu muydu volvo'ya bir daha bırakmaz... maaşallah, hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde binin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 21 Mart 2012; 17:26:35 >
  • Abi s40'ın paketleri nelerdir.İnternetteki katalotan anladığım kadarıyla R-Design D2 almayı düşünüyoruz.Fiyat ne kadar olur..Çizelgede 60 bin yazıyor ama r design olması fiyat artıtırmı ?
  • Hayırlı Uğurlu Olsun.
  • 10.000 tl r desıng için üstrüne koy baz modeli için her paket içinde 5.000 tl koy fiyatı odur
  • Öncelikle hayırlı olsun. Ben de Bir hafta önceye kadar passat düşünüyordum. Şimdi 2009 veya 2010 benzinli almayı düşünüyorum. ne dersiniz? satarken de çok sıkıntı çekmem diyorum? Bana bi fikir verebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elffth

Öncelikle hayırlı olsun. Ben de Bir hafta önceye kadar passat düşünüyordum. Şimdi 2009 veya 2010 benzinli almayı düşünüyorum. ne dersiniz? satarken de çok sıkıntı çekmem diyorum? Bana bi fikir verebilecek olan var mı?

Çok teşekkürler dostum..

İkinci elde mutlaka hantallık olacaktır. Benzinli modelleri hakkında hiçbir fikrim yok, zaten şu anda benzinli S40 satılmıyor. Ancak Passat alma fikrin varsa ve ikinci el kaygın varsa, Passat seceneğini elememeni tavsiye ederim.

Saygılarımla

Önder
  • Ya sağlamlık, ses yalıtımı gib özellikler volvoyu öne çıkarıyo. Volvoyla ilgili en büyük sıkıntılarım S40'ın 2013'ten sonra üretilmeyecek olması ve satıştaki sıkıntı... Aman yaaaa... Şeytan diyo git al bi reno 9 ne düşün taşın ne de kafan karışsınnn...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.