Şimdi Ara

YENİ ARAÇ ALDIK (VOLVO S40 D2) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
27.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Öncelikle alan arkadaşa hayırlı olsun.

Arkadaşım s40 ın yeni kasası çıkmadan değeri bahsettiğinizi ölçüde düşmez. v40 hb araba.teknolojisi elbet daha iyi ama ona göre fiyatı olucak

zaten 64 e alınmış. geçen hafta 70 milyardı bu araba

2009 premium modellere 45 den aşağı istenmediğini düşünürseniz. s40 gibi kendini ispatlamış bixenon farı bile standart veren bir aracı 64 e almak bugün en akıllıca iş

ayrıca volvo alan adam 3-5 sene keyifle biner.

Herkes bir fiyat biçiyor arabasına. Önemli olan alıcı bulmak. İstemekle olmuyor yani.

8. senesini yaşıyor bu araç yollarda. Yakın bir zamanda yenilenecek, bu kesin. Bu arkadaş 64'e almış mesela, demek ki herkes rahatlıkla 65 civarına alabilir. Şu sıralar birçok araçta indirim var, takip ediyorsanız bilirsiniz.

Jetta ile kıyaslanmış, bence Jetta'dan üstün bir araç fakat iki araç da bazı sebeplerden ötürü zaten şişik fiyatlarla satılmakta. Bi-xenon far olabilir ama cruise control yok mesela, ne olacak şimdi?

Yeni Focus Titanium 115 HP dizel, yani aynı motor, fiyatı 61.000 lira. Pazarlığı da hesaba katarsak, daha güvenli, daha donanımlı ve yeni bir aracı alabilirsiniz.

Tabi gönül işin içine girince yapacak bir şey yok. İçine sinerek almış arkadaş, güle güle kullansın.

Güzel kardeşim hız sabitleyici 1000 lira

yok değil arabayı teslim almadan taktırabilirsin.premium donanım ise tabiki

bixenon 3000 lira ve bence hız sabitleyiciden çok çok önemli. standart 64 e daha ne.

arkadaşım ben istenen paradan bahsetmedim zaten sıfırına göre el değiştirme parasını söyledim.sıfırı da alınıyor ikinci eli de dizel s40 ın gayet iyi.

diğer volvolardan durumu ayrılıyor.

focus aynı motor eyvallah da volvonun kalite hissini veriyor mu ya da aynı hızda giderken hangisi hızı nasıl hissettiriyor .bence volvo ile uzun yola çıkın

fark o zaman belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 12 Mart 2012; 21:53:26 >

• arabanız çok güzel satana kadar çok çok severek kullanırsınız inşallah.

hayırlı olsun.
  • İste gercek Erkek arabasi daha laf var mi? (Esinizin kullanacagini biliyorum)

Hayirli ugurlu olsun.
  • Hocam bu aracı kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki gerçekten doğru seçimi yapmışsınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Ancak foruma eklenen ss ler nazar getiriyor en azından ben öyle düşünüyorum tekrar iyi günlerde kullanın.
  • Sirkette 3 tane var 2-3 kere bindim kullandim fakat beyenemedim bir turlu. 1.90 boy 130 kg sigamadim arabaya. 1.6 dizel ama araca az geliyor kalkislari agir ama hizi alinca gidiyor :D
  • hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmak nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONDERBEY

@161907 arkadaşım iç mekan fotolarını paylaşmamı istemiş. Teslim esnasında aldığım bazı fotoları aşağıda bulabilirsiniz,

YENİ ARAÇ ALDIK (VOLVO S40 D2)

Çok teşekkür ederim. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun...

• Rengi de güzelmiş, hayırlı olsun, allah kazadan korusun
  • hayırlı olsun güle güle kullanın.
    o jantlara benim pek gözüm alışmadı ama hybrid aracın jantı havası var onlarda
  • Hem eşinizin yaşadığı kaza için geçmiş olsun hemde yeni aracınız hayırlı olsun..Bence güzel bir tercih yapmışsınız allah başka kaza bela göstermesin inşallah..
  • Arac cok güsel hayırlı olsn. Ama konsolları ve iç mekanı çok sade yapıyorlar bi insignia gibi alımlı değil maalesef, o işi de çözseler düşünmeden alırım bu araçlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

Arac cok güsel hayırlı olsn. Ama konsolları ve iç mekanı çok sade yapıyorlar bi insignia gibi alımlı değil maalesef, o işi de çözseler düşünmeden alırım bu araçlardan

Ben de insignia da 1.6 dizel olsa alırım ama yok malesef
  • Hayırlı olsun, bu s40 ların yalıtım durumu nedir? Yol sesi alma durumunu bir kaç araçla karşılaştırır mısınız?
    Ayrıca mp3 çalamamayı yakıştıramadım.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Volvo güven demektir.
  • Hayirli olsun kalbimde yeri ayri olan bir arac
  • güzel seçim hayırlı ugurlu olsun
  • kazasız belasız eskitmenizi canı gönülden isterim. yalnız bir husus belirtmek isterim ki bence çok önemli bir husus. ben ve ailem 10 yılı aşkın süredir akbank kullanırız bankacılığında bir sıkıntı olmazken, ak sigortadan çok şeyler çektik. eğer imkanınız var ise aksigortadan uzaklaşmanızı temenni ederim. internet ortamında araştırırsanız aksigorta yüzünden başı yanan bir çok insan olduğunu göreceksiniz. daha kaliteli bir sigortacılık şirketiyle iletişime geçmenizi canı gönülden isterim.
  • Hayırlı uğurlu olsun . İnsallah güle güle kullanırsınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Hayırlı olsun, bu s40 ların yalıtım durumu nedir? Yol sesi alma durumunu bir kaç araçla karşılaştırır mısınız?
    Ayrıca mp3 çalamamayı yakıştıramadım.

Günaydın arkadaşlar,

Hepinize tek tek tekrar teşekkür ederim.

Yol sesi konusunda ancak kıyaslama yapabilirim, son dönemde kullandığım araçlar içinde yol ve rüzgar sesini en az alan araç diyebilirim. Motor sesi de üst hızlara ulaşmadığınız sürece çok hafif düzeyde.

Bazı arkadaşlar S40 yerine alınabilecek araçlar hakkında kısa bilgiler vermiş. Konuyu açma amacımda o zaten. Aldığım aracı hem görsel hem de yazıyla destekleyerek tanıtmaya çalıştım.

Bu başlık altında her türlü eleştiri, beğeni, kıyas ilerde Volvo S40 almak isteyen bir kişi için rehberlik edecektir

Kazasız belasız, sağlıklı günler dileklerimle

Saygılar

Önder

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.