Şimdi Ara

YENİ ARAÇ ALIMI -- MOTOR SEÇİMİ VE MODEL SİZCE NE OLMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeniden bir araç alım sürecinin eşiğine geldik. Şimdiye kadarki kullanım sürecime bakıldığında yılda en fazla 7000 km yol yapıyorum. Bütçem 40.000 tl. Sıfır araç almak istiyorum. Sizce benzinli mi dizel mi olmalı.
    Ve asıl önemlisi hangi modeli önerirsiniz bu bütçeye. en geç 10 gün içinde sonuçlandırmam lazım.
    yardımlar için şimdiden teşekkürler.

• bence alma..
    benzinin fiyatı ortada
    araçların fiyatı ortada
    vergilerin fiyatı ortada
    aracın bakımlarının fiyatı ortada
    artık araç almanın mantığı kalmadı...bu ülke için şöyle az yaksın diyecek bir araçta kalmadı...en iyisi sıkıştınmı taksiciyi arayacaksın....en fazla bu...
    kusura bakma dost acı söyler...
  • Yılda 7000 icin dizel almaya deymez

1.6 Benzinli alın tüp taktirin pasa pasa binin

Chevrolet Cruze, honda civic tarzı arabalara bakabilirsiniz
  • en güzeli 2.el almak bence eğer illa sıfırsa bence acale etmeyin 2013ler çıktığı zaman 2011 duruyo daha :) hiç olmadı 2012lerden bütçenize göre bakarsınız BENCE... Hayırlısı olsun Kolay gelsin
  • yılda 7000KM için kesinlikle dizel almaya değmez.
    bugünkü pompa fiyatları ile 24 aylık yakıt gideriniz şöyle olurdu:
    4,5 litre yakan dizel otomatik = 2546TL
    9 litre yakan benzinli otomatik= 5720TL

aradaki fark 24 ay için sadece 3174 TL ki kesinlikle dizel farkını vermeye değmez. Aynı aracın benzinli otomatiği ile dizel manueli arasında bile 3.000TL dan fazla fark olabiliyor.

Size tavsiyem Hyundai i20 troy prime otomatik almanız. Liste fiyatı 35.700TL. Şu an 32.500TL ye kadar inen bayiler bulabilirsiniz.
    Hem sıfır donanımlı bir araca binmiş olursunuz, 7500TL yı da tatil bütçesi yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seuaz -- 15 Mart 2012; 22:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dubliner

Merhabalar
    Yeniden bir araç alım sürecinin eşiğine geldik. Şimdiye kadarki kullanım sürecime bakıldığında yılda en fazla 7000 km yol yapıyorum. Bütçem 40.000 tl. Sıfır araç almak istiyorum. Sizce benzinli mi dizel mi olmalı.
    Ve asıl önemlisi hangi modeli önerirsiniz bu bütçeye. en geç 10 gün içinde sonuçlandırmam lazım.
    yardımlar için şimdiden teşekkürler.

1.6 lt ye kadar turbo beslemeli bir araç bakın ve keyfini çıkartın.
  • önümüzde yaz tatili var. o yüzden yazın arabasız kalmak istemiyorum açıkçası. honda civic dream fena değilmiş. gerçi 40.000 aşıyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamu_dayi

en güzeli 2.el almak bence eğer illa sıfırsa bence acale etmeyin 2013ler çıktığı zaman 2011 duruyo daha :) hiç olmadı 2012lerden bütçenize göre bakarsınız BENCE... Hayırlısı olsun Kolay gelsin

Bir bilgi paylaşayım.Bu yıldan itibaren geçerli olmak üzere yıl boyunda satılan tüm araçlar 2012 model olarak satılacak. Aralık ayında alsanız bile.
    Kasa değişti,makyaj yapıldı vs farketmeyecek. Ruhsatta 2013 değil, 2012 yazacak.
  • Auris 1.33 benzinli alın, bir de tüp taktırıp keyfinize bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dubliner

önümüzde yaz tatili var. o yüzden yazın arabasız kalmak istemiyorum açıkçası. honda civic dream fena değilmiş. gerçi 40.000 aşıyor ama.

Parasının hakkını verir civic ben çok memnunum fakat ben 2. El. donanımlı almanızı öneririm.Bu civic de olabilir golf de.Bu iki modele yoğunlaşın derim.
  • şimdi netten bakarken 1,2 jetta gördüm. 8v imiş motor. kasa olarak büyük bir araba ama 105 bg güç üretiyor. zayıf kalır mı motor?? araçla ilgili tecrübesi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: seuaz

quote:

Orijinalden alıntı: tamu_dayi

en güzeli 2.el almak bence eğer illa sıfırsa bence acale etmeyin 2013ler çıktığı zaman 2011 duruyo daha :) hiç olmadı 2012lerden bütçenize göre bakarsınız BENCE... Hayırlısı olsun Kolay gelsin

Bir bilgi paylaşayım.Bu yıldan itibaren geçerli olmak üzere yıl boyunda satılan tüm araçlar 2012 model olarak satılacak. Aralık ayında alsanız bile.
    Kasa değişti,makyaj yapıldı vs farketmeyecek. Ruhsatta 2013 değil, 2012 yazacak.

şimdi benim anladığım 1 ocak 2013 ten önce 2013 model araba alamayacağımız... zaten fiyatlar çok yüksek bayiler şişmiş durumda bu durumda ozaman daha çok kampanyalar olur daha çok cazip krediler sunarlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.