2011 VW Caddy DSG aracım mevcut. Aile için tercih etmiştik. Artık bu büyüklükte ikinci bir araca ihtiyacımız yok. Satıp yerine yine otomatik dizel bir araç bakıyorum. 2.el veya sıfır olabilir. * Bütçe olarak Caddy + 15.000TL yani yaklaşık 60.000 civarı * Dizel + Otomatik olmalıdır. * Bagaj geniş olmalıdır. * Fransız araç düşünmüyorum.
hyundai accent blue 1.6 crdi at veya hyundai sonata -- chevrolet-epica ---jetta 1.6 tdi dsg ( eski kasa )----alfa 159
quote:
Orijinalden alıntı: VETTEL99
hyundai accent blue 1.6 crdi at veya hyundai sonata -- chevrolet-epica ---jetta 1.6 tdi dsg ( eski kasa )----alfa 159
hocam alfa gerçekten hoş tasarımı var. Q-tronic vites kullanan varsa yorumlayabilir mi ? diğer seçeneklerden sonata veya jetta tercih edilebilir.
dizel otomatikte alternatif cok az , bence en iyi görünen ,golf ve megane (fransız istemiyorum dediniz ama )
üstat eskiden peugeot partner vardı ve baya bir soğuttu beni fransız araçlarından kolayına da ısınamam. Tavsiyelerinizi yine de inceleyeceğim teşekkürler :)
vw de dizel otomatik araç bulamazsınız 4-5 ay sıra verirler bence corolla yada auris bakın
Corolla pek tasarım olarak sevemedim. Auris'i inceleyeceğim.
makyajlı corollayı tasarım olarak bencede güzel basarılı bir araç ancak dizelde yarı otomatik şanzuman mmt var...
quote:
Orijinalden alıntı: musch-lee
makyajlı corollayı tasarım olarak bencede güzel basarılı bir araç ancak dizelde yarı otomatik şanzuman mmt var...
mmt şanzuman nasıl geçişleri hissettirir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: stradasistem
quote:
hocam kesinlikle bir çift kavrama gibi değil ve yokusta geri kacırıyor,ben kullandıgımda öyle geçişler cokta sarsıntılı değildi, kısacası otomatikleştirilmiş düz vites gibi
quote:
quote:
quote:
hocam kesinlikle bir çift kavrama gibi değil ve yokusta geri kacırıyor,ben kullandıgımda öyle geçişler cokta sarsıntılı değildi, kısacası otomatikleştirilmiş düz vites gibi
öyle zaten otomatikleştirilmiş düz vites dizel otomatikte torktan dolayı pek fazla seçenek yok ya tork konvektörlü otomatik alınıcak ya çift kavrama yada otomatikleştirilmiş düz vites aslında renaultun edcsi de gayet başarılı diye duydum düşünülebilir gibi fransız istemediğinizi belirtmişsinizi ama genede bi şans verin derim ben megane sport tourer da gaet ilgi çekici bi araç
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: musch-lee makyajlı corollayı tasarım olarak bencede güzel basarılı bir araç ancak dizelde yarı otomatik şanzuman mmt var...
yarın corollayı inceleyeceğim. Test sürüşü ve yorumlarımı eklerim sayfaya
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: musch-lee makyajlı corollayı tasarım olarak bencede güzel basarılı bir araç ancak dizelde yarı otomatik şanzuman mmt var...
yarın corollayı inceleyeceğim. Test sürüşü ve yorumlarımı eklerim sayfaya
Aurisede bir bakmanızı tavsiye derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme