Şimdi Ara

Yeni Araç Ruhsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıfır araç alımında ruhsat sahibinin ikameti nereyse oraya plaka cıkıyormus kural bu mudur?bilgisi olan var mı?
    arkadaşım istanbulda yasıyor ama ailesi ankara'da yasadıgı ıcın aracı ankara'dan aldılar fakat plaka 34 cıkıcak..

• Hangi Trafik Tescile başvurursan oradan çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'daki fiat bayisinden alıyoruz aracı bugun odemesını yaptık ama satıcı ısrarla plaka 34 cıkar ıkametten dolayı dedı...ben de anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bruer

Ankara'daki fiat bayisinden alıyoruz aracı bugun odemesını yaptık ama satıcı ısrarla plaka 34 cıkar ıkametten dolayı dedı...ben de anlamadım..

34 den uzak dur
    Trafik ve kasko fena geçiriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum sımdı bır polıs arkdasımla gorustum, kasko bedelinde yapılan usulsüzlüklerden dolayı ikamete göre cıkıyormus hep sıfır aracın ruhsatı. cevabın ıcın tesekkurler..
  • bruer kullanıcısına yanıt
    bizim ikametgah ist plaka kütahya ,belki düzenleme yeni değişmiştir.
    kasko ve sigorta bedelleride usülsüzce artıyor büyük şehirde biz ne yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregirit -- 9 Ekim 2014; 20:55:37 >
  • Hocam mayıs ayında sıfır arac aldım sna net bılgı verıuorum malatyalıyım plakayı 44 ıstedım ama boluda ıkamet ettıgım ıcın plaka 14 verıldı trafık ikamete gore veriyor pakayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44cihan44; evet maalesef uygulama bu şekildeymiş. teşekkürler bilgilendirme için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.